Pokémon: Giratina a strážce nebe

Pokémon: Giratina and the Sky Warrior

Animovaný / Dobrodružný / Fantasy

Japonsko, 2008, 96 min

Kunihiko Yuyama

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $43,338,599(8.8.2010)

Sú aj lepšie, ale aj horšie. Taký priemer v Pokémon filmoch.(26.9.2010)

• Greenpeacak

Ešte niekto niečo podobné vymyslí a hodím po ňom pokémon loptu.(2.1.2010)

• waits

Nevím. Nejen, že se na to nevydržím já, ale přes dvě minuty se přes to nedostanou ani moje děti.(10.7.2010)

• johnywalker

Jeden z mála Poké filmů, kterému dávám menší hodnocení než již má... příběh se mi vůbec nelíbil a pomalu jsem se na to nemohl ani dokoukat!(8.8.2011)

• NiaWolf

Hodně slabé, nebýt efektů, tak je tenhle film o ničem. Scénář by potřeboval oživit, protože se dá prokouknout už samého začátku..(30.6.2010)

• MARSCH.99

Kdyz byli Pokemoni fenomenem, minulo me to. Do filmu o Pokemonech jsem se poradne ponoril az ted. Kupodivu to neni takova hruza, jak naznacuje hodnoceni. Predsudky asi hrajou az tu prvni roli. Kazdopadne - skok od ctvrtyho filmu k tomuhle byl sok. Tvurci to evidentne drzeli za kazdou cenu. Pokemoni znami z prvnich filmu byli nahrazeni novymi(ke kterym jsem proste ten vztah nemel), scenar o poznani chabsi nez u prvnich filmu.. ..na odpad to neni, neb divat se na to dalo bez neustalyho pocitu opovrzeni a chuti prestat se trapit a vypnout to..ale..presto nic co bych komukoli doporucil..(23.5.2012)