Reklama

Reklama

UFO - nejlepší důkazy

(seriál)
  • USA UFO: Best Evidence
všechny plakáty
USA, 2006, 53+73+55 min

Obsahy(1)

Představujeme vám nejočekávanější a nejžádanější dokumentární trilogii o fenoménu zvaném UFO. Tento snímek pochází z produkce světoznámého investigativního novináře George Knappa a je to jedna z nejpodrobnějších studií tohoto záhadného fenoménu, která kdy byla představena široké veřejnosti. Dokument zahrnuje autentické záběry a fotografie spolu se sbírkou rozhovorů s vědci, očitými svědky a především s nejznámějšími a nejuznávanějšími odborníky z celého světa. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

squire 

všechny recenze uživatele

Takže: "Vlády nám lžou, vědci jsou hloupí zkostnatělí byrokrati (obzvláště Carl Sagan) a ten, kdo vidí v oranžovém fleku na fotografii jenom oranžový flek, nemá fantazii a vůbec je to blbec!" O tomhle se v onom seriálu hovoří tři hodiny pořád dokola, až nějak nakonec nezbyl čas nejen na ty "nejlepší" ale vlastně vůbec na žádné důkazy. Nu, zůstávám skeptikem. ()

Reklama

haffen 

všechny recenze uživatele

Pre fanusikov zahad okolo UFO je tento dokument nieco ako slepa odbocka. Nedozvedia sa tu absolutne nic nove. Ziadne expertizy, animacie, rozoberanie do hlbky. Skratka si odchytili par ludi a vedcov, ktori vyrozpravali svoje pribehy. Nic zaujimave a informativne. Take trojhodinove tliachanie o nicom. Nudilo ma to. Cena cca 50Kc je adekvatna kvalite a obsahu. ()

WolfIssen 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí prvního dílu - Podivná setkání, věnovanému především zmrzačeným domácím zvířatům, únosům do UFO a na okraj i piktogramům v obilí, můžu konstatovat, že v záplavě dokumentů o UFO a úkazech s ním spojených patří tento dokument mezi ty kvalitní. Druhý díl - Vládní tajemství se nese v duchu svého názvu a pojednává o dlouhé řadě konspirací a kamufláží ze strany světových vládních mocností okolo UFO incidentů, o programech Blue Book, Majestic 12 aj., o výpovědích svědků z řad letců, astronautů apod. Obsah třetího dílu moc neodpovídá názvu Návštěvníci, protože v něm jde hlavně o souboj konzervativní vědy, která přerůstá v dogma podobné náboženství, a střízlivé ufologie i přitroublé ufomanie, které naopak často až moc lehce, ovšem ne ve všech případech, přijímají alternativní pohledy na tuto problematiku. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

"UFO: Best Evidence" je ozaj v úvodzovkách, pretože ak toto sú najlepšie dôkazy aké "máme"... tak potom žiadne nemáme. Ale keďže UFO je samo o sebe veľmi zaujímavá téma a už len to čo som mal možnosť vidieť ma zaujalo hodnotím 5/10. Inak ako obyčajne... "jedna baba povedala, druhá potvrdila"... všetci majú zakázané o tom hovoriť, prisné tajné, ešte prísnejšie ako... čo ja viem - proste nemastné, neslané. ()

Zajímavosti (1)

  • Seriál vyhrál v kategorii Nejlepší dokument na festivalu International ufo conference roku 2006. (M.B)

Reklama

Reklama