Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (124)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Začal nám Advent. Zapol som TV a čo nevidím? V programe akčný film v ktorom hraje pán Seagal. Nakoľko som ešte nemal hodnotený a zrejme ani pozretý žiaden film kde hral S.Seagal, musel som. Nebezpečný pomstiteľ nebol nič extra, ale pozrieť sa dal. Ako taká akčná jednohubka na večerné pozretie stačilo. 3* ()

Expendable 

všechny recenze uživatele

Je to na Seagala trošku změna, není to klasická Seagalovka, má to i lepší příběh, odehrává se ve více lokacích a Seagal se dokonce spřátelí s Ruskou mafií a dokonce není ani policajtem.Souboj na parkovičti proti Čínanovi byl nejlepší z celého filmu a také se mi líbila přestřelka ve skladišti.Nebo to jak Seagal rozmlátil 2 burany před supermarketem " Hele kreténi, nechci se s váma do ničeho zaplést, nedávno mě pustili z basi za vraždu takových zmrdů jako jste vy dva, chčes vidět jak ti rozmlátím xicht? Tady se sundá kryt a pak tím bušíš do obličeje" Skvělá podívaná,akorát se v poslední době zvýšila vulgarita v jeho filmech.Stačilo by kdyby 10 kilo zhubl a bude zase Nico víc než zákon. ()

Reklama

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Naprostá tuctovka, kde si pozornost zaslouží pouze Seagal a pár cápků z Ruské mafie. Příběh je tupej, postavy vlastně taky, ale Seagal z pusy střílí ironické kecy a v soubojích působí jako demoliční mašina. Takhle nasraného jsem ho snad ještě neviděl. Kupa zlomenin, zajímavých chvatů, plno bitek a vůbec mi nevadí, že se Seagala nikdo nedotkl. Ani přestřelky nepůsobí hloupě, maximálně ke konci, jinak například v tom tunelu v bytě Rusáků se postavy kryjí za překážkami, není to střílení do prázdna, celkem dost mrtvol. Jenže Stýf je tu jasně nejlepší, bitka na parkovišti alá Escrima mne docela rozsekala :-) škoda, že je to tak dementně natočené a hůř sestříhané. Na Good Mana to nemá, přesto jsem se bavil a působilo to na mne aj jako komedie, několikrát jsem se zasmál. ()

Seag 

všechny recenze uživatele

takže...............pôjdem pekne od začiatku..................... Seagal je asi v rovnakej forme ako v Ruslanovi (tým myslím jeho hýbanie sa, postavu a pod. ) ................. začiatok je veľmi podarený: jeho ženu prepadne chlap a seagal ho samozrejme spacifikuje ráznym spôsobom. Seagal za ním začne utekať , ale nakoniec ho nechá ísť, no neskôr näjdu chlapa mrtveho. ( Koho asi kurva odsuuudia?????........hádate spraavne......Seagala)........... Velmi velkým kladom filmu je že často vidíme seagala pri bitkách celého. Bol som velmi prkvapený pretože pri bitkách ( až sa mi s toho plakať chce) bolo krásne vidno Stevenove RÝCHLE RUKY......... ano ano............ čítate dobbre.......Steven má aj napriek svojmu veku neskutočnú rýchlosť.................... Avšak bitky majú občas svoj povestný debilný strih. Každý mi dá za pravdu že to nie je kvoli seagalovi, pretože ten strih tam bude aj pri fightoch iných aktérov , nie len pri seagalových fightoch. Dalším velikáááánskym plusom je ( uživateľ Lateef mu to vytýkal pri Keeperovi, že seagal už vobec nepoužíva AIKIDO, v čom mal aj pravdu) že Steven sa tu opäť vracia k AIKIDU a myslím že jeho chmaty nechýbajú ani pri jednej bitke. Minusom je že seagalov hlas aj niektoré pohyby sú opäť dublovane, ale to už sme si zvykly. :D:D.......dalsím minusom teda aspon pre mna, boli trošku debilne dialogy. Takže ked si to zhrniem , na Seagala je to velmi slušný film, určite svižnejší než Keeper, a určite zábavnejší než Ruslan. Ja dávam palec hore. ........ P.S. Steven nás opäť ohromí svojim šatníkom :D:D:D......hlavne na začiatku. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Muž s cejchou smrti film od filmu dokazuje,že se z bývalých akčních hvězd se stárnutím a novodobou kariérou vyrovnal fakt nejhůře. Sice i třeba Dolph nebo Jean-Claude točí sranděry, ale zatím ještě neklesli na takové dno, ve kterém se Steven topí už několik let. K filmu samotnému, Mstitel je špatné béčko. Jediné, za co bych ho nemusel vyloženě zkritizovat, je po celou dobu opravdu nekompromisně nasraný Steven, ovšem jak jeho charisma, tak alespoň minimální herectví je stejně pryč a své bojové umění schovává za mizerný střih, takže je opět vidět jen máchání jeho (tedy doufám, že jeho) rukou a od nich létajících těl malých šikmoočků, ikdyž tedy oproti Stevenovo obřímu tělu jsou malí asi úplně všichni :). Dějově jde pak samozřejmě o nehoráznou spatlaninu, desítky zbytečných postav, vážně "divoká" zápletka, ovšem celému filmu nejvíce,v tom nejhorším slova smyslu, kralují dialogy. Něco tak neuvěřitelně hloupého a naivního se vyskytuje opravdu jen v těch nej... filmech. A opět musím jen konstatovat, že autoři těchto filmů skutečně nemají soudnost,co dovolují vypouštět aktérům z úst. Seagal zkrátka určitě natočil už i horší filmy, ale Mstitelem se z toho pověstného bahna minimálně u mě stejně vážně nevyhrabal. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)
  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)

Reklama

Reklama