Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Recenze (125)

tron 

všechny recenze uživatele

„A ako veľmi chceš vedieť, čo je v tej taške?“ Rázna seagalovka s tvrdou akciou. Seagal tu pracuje osamelo (relatívne, ale nie je to každopádne ani tímovka typu Nelegálny obchod alebo True Justice: Blood Alley) a vyskytuje sa v akcii dosť často, čo sú dve veci, ktoré v posledných rokoch nie sú v jeho filmoch prílišnou samozrejmosťou, čiže ma to potešilo. Ku koncu už som sa ale dosť nudil. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Opäť film, kde všetko dôležité sa odohráva v opustených dokoch , alebo v prázdnych plechových skladoch plných kartonových krabíc, či paliet pre vysokozdvižné vozíky . ( Kancel čínskeho bossa mafie z drevotriesky bol popiči ! ) Tam si to hoši veselo nandávajú zo sapíkmi a každý každému sa stavia do rany na obdiv ako kokot ( načo sa schovať za auto , alebo sa vôbec niekde dobre zašiť, že ... ) ! Príbeh tupý, avšak jednu hviezdičku veľmi rád udelím Seagalovým kúskom - šuto, haito, kopačka...bum bum, jeb jeb... proste paráda ! ()

Reklama

maverick10 

všechny recenze uživatele

Korunovany kral akcniho becka opet nezklamal. Tentokrate si vzal na musku dorosteneckou cinskou mafii, opravdu by me zajimalo, ktery blb vybiral obsazeni, to delali asi nabor na ucilisti ne? To co jsem od toho ocekaval jsem taky dostal a to v mire potrebne na ukojeni me zvedavosti, zda se Seagal posune dal. Neposunul, porad stoji na miste . . . No na Machete jsem teda zatracene zvedavej. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Je tu rok 2010, tak si říkám, že mrknu, co ve filmové branži zatím nabízí a narazím na nového Seagala, který je zatím dokonce červený! (32 hodnocení). Dangerous man nepřichází s ničím novým a Steven je tu opravdu vypasený a další věci, co jeho odpůrci neustále připomínají. Ale díky originálnímu looku, sympatickým hercům se jedná o poměrně povedený i když maličko naivní triller. Na obranu Stevenovy nadváhy, myslím, že to není nic na škodu a starý, perfektně pohybově vybavený a obtloustlý akční hrdina je alespoň něco originálního a já to Stevenovi jeho roli na svět naštvanýho maníka fakt baštím. Ještě čekám na Machete, kterou jenom potvrdí, že je definitivně zpátky. 65% ()

verbal 

všechny recenze uživatele

S nostalgií vzpomínám na Hard to kill, Nico, Under Siege, Glimmer man... Bud Spencer se nám oholil, "nepatrně" přibral a už nekope, ale jen výhradně fackuje, protože má tlusté nohy a obří panděro. Pomalu by měl zvážit nějakou tu divadelní roli (třeba Hamleta), nebo rychle zase najít nějakého blonďáka a vrátit se ke spaghetti westernům... Evidentně už skoro všechny úspory prohnal nosem, nicméně naštěstí mu vždycky něco zbyde alepoň na jedny kozy na film.... ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Vyjma novomexických lokací, v nichž film z kraje roku 2009 vznikal, byly některé filmové záběry pořízeny i v Kanadě. Na samotný závěr filmu je dokonce záběr na jezero Chateau Lake Louise, které se nachází v kanadské provincii Alberta. (ssfan)
  • Počas útoku na dom ruského mafiána policajt s brokovnicou vypáli na kameru a výstrelom ju zničí. Lenže, keď ruský mafián sleduje záznam z iných kamier, po výstrele kamera stále sníma. (johnsnow)

Reklama

Reklama