Reklama

Reklama

Shane Daniels je bývalý člen speciálních jednotek, který ani v soukromém životě nejde pro ránu proti bezpráví daleko. Když je jeho manželka napadena lupičem, Shane ji ochrání a lupiče zbije. Ten je ale druhý den nalezen mrtvý a Shane je za jeho vraždu odsouzen do vězení. Po šesti letech se ukáže, že Shane je nevinný, jeho žena ho i přesto opouští... Po propuštění z věznice se Shane vydává začít nový život. Cestou je ale ve městě Bellingham svědkem incidentu, kdy se čínští gangsteři pokoušejí zastřelit svědky jejich pašování. Jeden z nich, Sergej, se skryje v Shaneově autě. Sergejovi a Shaneovi se podaří zachránit Tiu, mladou Rusku, kterou Číňané unesli, aby jim vyzradila, kdy má do USA přicestovat její strýc, od kterého chtějí získat tajné informace. Shane několik čínských mafiánů zabije, čímž proti sobě poštve jejich vůdce. Ten se rozhodne ho nechat zabít ve spolupráci s místní zkorumpovanou policií. Shaneovi naopak přislíbí pomoc v boji proti mafiánům Sergejův otec, který sám řídí nelegální obchod s auty a je Shaneovi vděčný za záchranu Sergejova života. Mezi čínskými mafiány, policisty a Sergejovými muži doplněnými Shanem záhy dojde k tragické přestřelce... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Pro mě je to naopak výzva. Vegetol umí ocenit ty profi natočený nízkorozpočťáky, ale jak dojde na hardcore trash tak je bohužel úplně vedle :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Mno zvednul jsem na 2* Ruslana zrovna ten mi sice moc profesionální nepřišel ale hrozně jsem se u něj nasmál. Nezapomínej na vegetola, ten to chudák pořád bere vážně :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

To vies, vtedy tie jeho filmy este vyzerali, ze ich tocili profesionaly.

Dnes to je na urovni amaterskych kuskov z youtube.

A Seagal sice bol vyzraty ale este sa nemaskoval jak nejaka buzna.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

A dalsia zabavna diskusia v ktorej som si to rozdal s bandov zaslepencov so Seagalovymi inicialkami v nicku. :)

Vtipne je, ze uz ich u novych Seagaloviek nevidno, zatial co ja som ostal Seagalovi verny. :))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Enormita

Enormita (hodnocení, recenze)

pri sledovaní posledných 30 filmov so Seagalom ma napadol jeden vtip: Príde zákazník do DVD požičovne a hovorí: "Prosím Vás máte nejaký poriadny akčný film so Seagalom?, lebo v poslednom čase som s ním videla iba komédie!" :)))

Ice Mike

Ice Mike (hodnocení, recenze)

To, co Seagal točí, jsou už jen a jen b-čkové filmy. Poslední film, který mě opravdu ještě zaujal byl Lovec policajtů. Jinak jediný filmy, co se mi s ním opravdu líbí, jsou točený do roku 1996.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

jako dnes jsem se na to znova podíval (podruhé v češtině) a můj názor na film se nemění ! Možná trochu - a to tím,že se mi líbí víc a víc... tenhle film opravdu byl na Seagala trochu netypicky,že ke konci to byla týmová práce s těmi Rusy,ale zápletka a napínavost byla nejlepší ... to film opravdu potřebuje.. Hlídač se Waxmanovi povedl a ted si troufám říct,že pro srovnání je dle mého názoru o velkej kus lepší tenhle film ...Hlídačovi nic vytknout nemůžu , má svoji výbornou atmossféru,ale Mstitel měl dobrej příběh,zápletku,napínavost,brutalitu a nekonečnou akčnost a vůbec tam nebyly hluchá místa... = můj názor , těšim se na Born to Raise hell , to asi určo bude o třídu horší,ale snad ne o moc...

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

gorous : přesně tak - souhlasim s tebou - byl to dobrej film :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Už som si aj ja všimol, že tento film je už nadabovaný. Ale mohli mu vymyslieť iný názov a nie Pomstiteľ. Ved´ Seagal sa tu za nič nemstí a ešte k tomu filmov s takým názvom je už viac.

SGJ.ONeill

SGJ.ONeill (hodnocení, recenze)

Tak se brzy dočkáme vydání české verze na DVD.Filmy už je na DVD nadabovaný.V českém znění opět skvělý J.Štěpnička.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Nechápu ty co dávaj odpad a nízký hodnocení - nevim co čekaj,...tohle je skvělý akční film,který byl nabit od začátku do konce přestřelkami a bitkami. Skvělý film,není co dodat...

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

Ale s Mexičanama a s 15ti letým trestem by to bylo lepší, ještě bych tam dospasl za zabití 10ti členého gengu a na svobodě by jich rozsekal 50.A byla by to akční paráda jako Rambo 4.

ssfan

ssfan (hodnocení, recenze)

Jo máte pravdu, když jsem ale psal obsah, vypadala verze příběhu takto. Nechám to opravit.

The_Peach

The_Peach (hodnocení, recenze)

Mám dotaz čo sa týka k obsahu k tomuto filmu. Nemá byť namiesto Mexičanov a mexickej mafie byť uvedené dvaja Číňania a čínska mafia??

Skuruter

Skuruter (hodnocení, recenze)

Po dlouhý době sem se kouknul na film se Seagalem a smíšený pocity... Bitky celkem dobrý, ale ta kamera u těch bitek celkem tragická :( Další co mě moc nepotěšilo taková míchanina Rusové, Čínani, zkorumpovaný poldové,... snad tam chtěli dát všechno :( jééé dívka v kufru tak budem ji věřit a riskovat život to taky nic moc.... sice dávám 3* ale na procenta tak 50% za Seagala

LakYy

LakYy (hodnocení, recenze)

to co jsem stahnul je uplne OK. Ale v nejakych filmech to takhle je no ...

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

Ty filmy ve kterých už jsou rovnou titulky jsou na prd, většinou jsou v horší kvalitě a trochu se i seká zvuk a pak to vypadá, že herci melou hubou naprázdno a pak teprv je slyšet co říkají.Takhle jsem to viděl u filmu Direct Contact s Lungrenem a užil jsem si kulový.

Expendable

Expendable (hodnocení, recenze)

boyd.- Titulky k tomu už jsou jsou ale nenašel jsem je na ulozto.cz musíš dát do googlu Adangerous man titulky cz a najde ti to.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Ne ne ne, vsetci určite nie. Takemu Attack Force by som dal najradsej odpad aj ja. To musím uznať.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To ja netvrdim. Samozrejme ze sa par exotov najde , ale ty zase neustale netvrd, ze vsetci, co davaju odpad tie filmy nevideli. To je podla mna dost male percento ludi. Ty sam si dost filmom dal hodnotenie odpad. Podla tvojej logiky to znamena, ze si tie filmy nevidel a ohodnotil si ich tak, lebo nemas rad hercov, ktory v nich hraju.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

No ale určite nie všetci. Chceš mi povedať že nie su na csfd uživatelia ktory davaju odpad bez toho ze by film videli??? To vie každy kto sleduje Seagalovu filmografiu.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To ci si tento film zasluzi odpad si urci kazdy sam. Pozrel som si hodnotenie niekolkych ludi, co tomuto filmu dali odpad a Seagalove ranne kinofilmy hodnotia dobre, takze si nemyslim ze maju voci Seagalovi averziu. Proste sa im nove Seagalovky nepacia natolko ze davaju odpad. Ja tomuto filmu davam 2* , takze s nimi tiez nesuhlasim, ale dokazem akceptovat ich nazor bez toho, aby som si vymyslal konspiracie o tom, ze vsetci Seagala nenavidia.

Seag

Seag (hodnocení, recenze)

Ale mne je uplne jedno kolo ma film percent. Preto som sa prestal zapájať do diskusii. Teraz po dlhej dobe sem tam niečo napíšem. Mne sa film páčil na 70 % a ty ( Lacike ) s tým bohužial nic nespravíš. Ale s tych odpadov mi je fakt zle. Ty si dal 2* čo beriem , lebo nemusi sa to každemu pačiť. Ale odpad dám už len vtedy, kd film neviem vystať. a tento film na tom takto zle určite nie je, tak uznaj že ked niekto ten odpad dá tak je to len kvôli tomu že sa tam objavuje meno STEVEN SEAGAL. a nie kvoli tomu že film videl a nepačil sa mu.

Reklama

Reklama