Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalému trénerovi bola daná šanca na návrat tým, že bol požiadaný rozbehnúť a trénovať dievčenský basketbalový tím na miestnej strednej škole. (Ba-nny)

Videa (2)

Trailer

Recenze (28)

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Jsem děsně neobjektivní, ale vidím to takhle: už jenom ta možnost vidět Emmu Roberts hopsat po hřišti v basketbalovém úboru = ach, to pro mě bylo jako kdyby se ten nejtajnější sen stal skutečností. Jak já miluju sportovně založené holky. Jasně, příběh byl fajn atd., ale půvabná Emma jednoznačně převálcovala všechno ostatní a jsem si jist, že si za půl roku z tohoto snímku na nic jiného než ji pamatovat nebudu. Sportu zdar! :) ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

The Winning Season je další z mnoha klasických středoškolských snímků se sportovní tématikou. V osobním i profesním životě vyhaslý v alkoholu, vzteku a sebelítosti se utápějící lúzr dostane novou šanci. Šanci, kterou se značným cynismem a opovržením přijme, není sice nic bezvýznamnějšího než trénovat dívčí sportovní tým, ale pořád to není tak ponižují jako pomocná práce umývače nádobí, že? :) Film po celou stopáž jede v zaběhnutých klišé sportovních filmů, nechybí zde i lásky, krize sexuální identity, rozvody, alkohol a bla bla bla. Ale film má jednu obrovskou výhodu, pokud vás baví pohled na Emičku a Můru (Emma Roberts a Rooney Mara - mladé hvězdy poslední doby a budoucí velké hvězdy) tak zde si jich poskakujících po palubovce užijete do sytosti. Dále musím pochválit ne úplně klasické zakončení, na Americký snímek, čekal bych smrdutý patos a ono ne. A hlavně Sama Rockwella, jehož pohoda a hlášky vedou celý film, zde jedna výběrová při dialogu s Rooney u níž jsem se málem potrhal smíchy a je krásně pravdivá. "What's your type?" - " I like big tits and an onion butt." - "What's an onion butt?" - "It's an ass that brings tears to your eyes." Přes velmi průměrnou vizuální stánku bylo vidět, že herci si to prostě užívali. Příjemná nenáročná podívaná a lepší tři. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sam Rockwell je jedním z nejvšestrannějších a nejvíc "cool" týpků mimo zlatou, hvězdnou Hollywoodskou smetánku. To snad musí být jasné každému, kdo s ním již pár filmů viděl:) Tady má okolo sebe skupinu děvčat, která by ráda hrála basketbal. A Sam je naučí, jak ho hrát pořádně, žádné flákání!:) Z obsazení zaujme Emma Roberts a Rooney Mara v rolích "obyčejných" středoškolaček, ještě předtím, než ztvárnily zásadní postavy, které jim přinesly slávu. Margo Martindale je správná ženská a takový ten ochranitelský a mateřský typ, který bdí nad svými kuřátky:) Příjemná, nenáročná komedie, s výborným scénářem, kterou do výšek postrkuje právě Sam Rockwell. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Rockwell tyhle role umí zahrát. Problémový chlapík se sklonem k chlastu po rozpadu manželství, hledá pevný bod, nachází ho zcela nečekaně v trénování družstva basketbalistek. A tak "snad" překonává těžké období hledání nového smylu života, najde cestu ke své dceři atd. Milý a vtipný film, ovšem taky i životní drama. 75% ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Tak tohle prostě nemá chybu! Je tu humor, dobrý příběh, fajn prostředí, sympatické charaktery a i nějaké to životní či morální ponaučení. Sam Rockwell je blázen, ale jako trenéra bych ho bral hned, přičemž čerpám z mnohaleté hráčské zkušenosti. Basketball je zde pouze takový rámec, kde se odehrává drama mnohem závažnější, než pouze to sportovní. Avšak i skrze basket se zde naráží na problémy, které jsou vlastní mladým dívčinám náctiletého věku. Celkově opravdu dobrá zábava, ke které přispívá naprosto famózní Rockwell, jako vždy ultrasympatická Emma Roberts či neskutečný Rob Corddry, přičemž na duši zahřaje hlavně jádro filmu, které je opravdu dobrosrdečné, příjemné a milé. Fajn soundtrack. 9/10! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama