Reklama

Reklama

Líbat nevěstu zakázáno

  • USA You May Not Kiss the Bride (více)
Trailer

Bryan Lighthouse se živí fotografováním zvířecích mazlíčků. Pomáhá mu jeho asistentka Tonya, která by s Bryanem ráda chodila. Než mezi nimi může k nečemu dojít, stane se v ateliéru taková nepříjemnost. Manželka chorvatského mafiána Vadika Nikitina přišla do ateliéru s kocourem a ve stejnou dobu je tam i pes. Během chvilky dojde mezi oběma zvířaty ke rvačce a kocour je zraněný. Této situace využije její manžel Vadik k tomu, že nutí Bryana, aby se formálně oženil s jeho dcerou Mashou a ona tak získala zelenou kartu. Chtěl totiž uplatit imigrační úředníky, ale ti se nedali a je jasné, že teď budou Mashu sledovat opravdu pozorně. Zároveň Bryana varuje, aby si k Mashe nic nedovoloval. Až Masha získá kartu, rozvedou se a ona si vezme Vadikova zabijáka Bricka. Bryan se snaží ze situace vycouvat, ale nemá šanci. Hrozba, že ho Vadikovi muži zabijí je příliš velká. Imigrační úředníci Ross a Meyers podrobí Bryana výslechu a jsou mu neustále v patách. Stejně jako úředníci ho sleduje i žárlivý Brick. Bryan vůbec neví jak Masha vypadá a jaká je, ale když se s ní seznámí, okamžitě se do ní zamiluje. Masha však zájem nemá. Ani o Bryana, ani o Bricka, o kterém prohlásila, že si ho nikdy nevezme, protože ho nemiluje. Nelíbí se jí, co její rodiče dělají, ale jinou rodinu nemá, tak se s tím musí smířit. Aby iluze sňatku z lásky byla dokonalá, zaplatí jim Vadik svatební cestu na Havajské ostrovy. I když jde pouze o formální sňatek, Masha se naštve, když spatří Bryna tančit s jednou místní servírkou Lani. Lani chtěla Bryana pouze naučit tančit, ale Masha to nechce poslouchat. Lani z toho má špatné svědomí a tak Bryanovi poví o odlehlé pláži, kde budou jen sami dva a to jistě jeho manželku obměkčí. Masha si ráno uvědomí, že to trochu přehnala a na pláž se s Bryanem vypraví. Zatímco se Bryan koupe v moři, dva muži Mashu unesou a po Bryanovi požadují výkupné 10 milionů dolarů. Ukazuje se, že jsou to ti imigrační úředníci, kteří Bryana a Mashu sledovali. Najal je Brick. Jeho plán je získat výkupné od Vadika a zároveň se zbavit Bryana. Tvrdí Vadikovi, že Bryan je jistě do únosu zapleten. Bryan požádá Lani a jejího bratrance o pomoc. Pak zavolá Vadikovi, informuje ho o únosu, ale nechce, aby posílal peníze. Chce, aby mu dal pár hodin na to, aby se pokusil Mashu zachránit. Když se mu to nepodaří do 18 hodin, měl by Vadik zaplatit. Mashe se mezitím podaří utéct a v džungli se potkává s Bryanem. Únosce však mají v patách a to včetně Bricka... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Deftie 

všechny recenze uživatele

Je to hlúpe, ale kto si púšťa komédiu, kde hrá Rob Schneider a očakáva čosi inteligentnejšie? Takže toto by som ani nebrala ako mínus, tým by určite bol napríklad nedostatok priestoru skvelej postavy Kathy Bates (alebo už spomínaného Roba Schneidera), či úplná šablónovitosť a tým aj predvídavosť. Ale zabaviť sa na tom dá, takže stratený čas myslím, že nie je. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Tak film za veľa nestál. Vedel som, že to bude blbosť, ale čakal viac srandičiek. Kamera lecná, réžia a scénar slabé. Občas sa nevyhneme trápnym scénam.Hlavný hrdina nestál ani za fajku dymu. Za čo dácam 3*? Katharine McPhee je neuveriteľne sexi. To isté platí aj Mene Suvari, ktorá navyše hrá neuveriteľne hlúpu, ale vydarenú postavu. Šaškovanie Roba Schneidera je občas vtipné. Vinnie Jones budiž jeden z najlepších elementov filmu. Tia Carrere vyzerá dobre aj po štyridsiatke. A to, čo spraví Masha s Stephanom Tobolowskym, tom je mega. Sokopy to vidá na slabé tri hviezdy, ale nebude moc ľudí, čo sa im to bude páčiť. Ak všeobecne nepovažujete za dobré správy, že sa v nejakom filme objaví, Vinnie Jones, alebo Rob Schneider, asi vás to moc baviť nebude. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Prostředí 8/10/// PLUS: příjemné obsazení, potěší Mena Suvari, Vinnie Jones, Kathy Bates i Rob Schneider, má to spád, humor, příjemné hlavní postavy a často pořádně ztřeštěné ty vedlejší MÍNUS: nad očekávání dobré, což je vlastně klad, protože jsem čekal tupou, nezábavnou, trapnou a nudnou rádoby komedii, ale spletl jsem se, což je vlastně taky klad./// Shrnutí: V tomhle filmu je vlastně všechno...mafiánský taťka, jeho zlý kumpán, nedobrovolná svatba, která se změní v zamilovanost, pronásledování, honičky...a já se u toho příjemně bavil, proto se přikloním ke čtvrté hvězdičce./// Celkem 72%/// ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Líbat nevěstu zakázáno je taková milá, romantická taškařice, která není svou zápletkou ani zajímavá, ani objevná, ale kupodivu stejně docela slušně funguje. Film tedy určitě v první řadě těží z velmi sympatického obsazení, a to ať už herců v hlavních rolích, v čele s velmi pohlednou Katharine McPhee, tak především z těch vedlejších, kde se opět poměrně vtipně daří šaškovat Robu Schneiderovi a opět nesoudně ze sebe dělat šaška Vinnie Jonesovi. Zápletka pak tedy, jak už jsem zmiňoval, postrádá jakoukoliv výraznost, nicméně velice mě překvapil její spád, co se týče zábavnosti, tam došlo k hodně milému překvapení, neboť většina vtipů docela funguje, tedy asi vesměs krom těch s otravnou Menu Suvari, ale ve zbytku se kupodivu tvůrcům snad ani jednou nepodařilo sklouznout k nějaké větší trapnosti či hlouposti, ke konci vyskytující se náznaky akčnosti pak sice už k té trapnosti mají blízko o dost více, ale s větší tolerantností se dají také přežít, takže je to zkrátka především odpočinková a velice nenáročná podívaná, která ovšem rozhodně nenudí, a ikdyž je to v první řadě hodně velká konina, v rámci žánru jde pořád o docela slušný průměrný zážitek, což nakonec není vůbec špatný výsledek. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Pět důvodů proč vidět tento film: 1.) Rád se podívám na sexy kočičku Menu Suvari. 2.) Rád se podívám na sexy kočičku Katherine McPhee. 3.) Zajímá mě jak stárne do krásy sexy kočička Tia Carrere. 4.) Jsem fanoušek Roba Schneidera a musím vidět každý film, kde se objeví i v malé roli. 5.) Mám rád podprůměrné romantické komedie či stupidní dobrodružné snímky, kde se neschopný záporák nechá vždycky lehce oddělat. Pokud vás nezaujal ani jeden důvod proč to vidět, tak jednoduše nedoporučuju se na to dívat. Dvě hvězdičky dávám za Roba Schneidera, který byl na tom filmu asi to nejvtipnější. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel na O'ahu na Hawaii, v Chicagu v Illinoia a v Los Angeles. (rafix)

Reklama

Reklama