Reklama

Reklama

Divnej týpek

  • USA Gentlemen Broncos (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Probuďte svou mužnost, popadněte popcornové kuličky a připravte se na salvy smíchu s Divným týpkem! Režisér filmu Boží zápasník (Jared Hess) a jedna z hvězd seriálu HBO Flight of the Conchords (Jemaine Clement) spojili své síly, aby natočili příběh Benjamina Purvise (Michael Angarano), sympatického samotáře, jehož dosavadní život se převrací naruby poté, co mu namyšlený autor románů fantasy na festivalu spisovatelů ukradne příběh. Ve vedlejších rolích této “legrační a svérázné komedie” (People) se představují Jennifer Coolidge (Prci, prci, prcičky) a Mike White (Škola ro(c)ku). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (93)

AARONN 

všechny recenze uživatele

Je to jako být na večírku, kde je spousta lidí, a ty, ačkoliv víš, že je to blbý nápad a humor není tvůj kámoš se rozhodneš ten vtip říct. Sebevědomě ztišíš hudbu, zacinkáš na skleničku a nahlas, suše a pomalu přednášíš svůj výjimečný kousek. Po dvou minutách končíš. Lidi koukají, jako by měly prsní lasery a ty se řechtáš.. jen ty - alespoň v to doufám, jelikož pokud ani ty ne, tak se na to vyser, cucej si svůj stříknutej džus a mlč. ()

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Bylo to divné, ale to neznamená že je to taky špatné. Některé scény jsou naprosto boží a jiné zase jenom bezvýznamné slátaniny. Rád bych viděl zfilmované Muže kvasu :D. Dopadlo to tak jako každá pohádka. Héctor Jiménez vipadal jak ta nejvypatlanější buzna pod sluncem (doufám, že to byl záměr). Boží zápasník byl lepší, možná díky Blackovy. ()

Reklama

Luksa 

všechny recenze uživatele

Jared Hess bude asi divnej týpek. Jeho další počin má většinu trademarků tohoto osobitého režiséra, ale zatímco Napoleon Dynamit byl nehorázná sranda a Nacho Libre bych viděl tak na lepší tři hvězdy, u Broncos jsem se dlouho rozhodoval zda nebudou adekvátnější hvězdy dvě. Obsahuje sice několik scén které byly vtipné až na půdu, u některých vedlejších postav jsem nechápal :-), zápletka mě zaujala a je to celé hrozně milé, ulítlé, buranské, zkrátka typický Jared Hess. Ale stejně jako celek film nedrží moc pohromadě, navíc množství křečovitých scén a oslizlého humoru bylo víc než je zdrávo. 50%, zaokrouhluji tedy nahoru za úvodní písničku. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Wow … po dlouhé době opět film, který - ač dabován do češtiny - pořádně (a opravdu velmi kvalitně a moc hezky) provětral mé domácí kino ... vůbec : zvuk i muzika (jedna krásná pecka za druhou) – wow!!! .. naprosto skvělé … velmi trefně a pěkně se o filmu vyjádřila : _playboxguest … ... jinak uznávám, je to celé trochu zvláštní (čti : pěkně praštěný) ...... Divnej týpek ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jared Hess je úchyl. Jared Hess je nepochopený. Jared Hess je mimoň. Jared Hess je král komedie. Pokud už vás všechny ty sandlerovky, stillerovky a další komerční hollywoodské komedie nudí, dejte tomuhle týpkovi šanci. Už v Napoleon Dynamite (nebo teda hlavně tam) prokázal, že má na vykreslení jakože fakt divných postav prostě talent. A po Božím zápasníkovi s Jackem Blackem i v Divným týpkovi opět vsází na stejný ingredience- banda prosťáčků, situace, u kterých nevíte, jestli jsou trapné záměrně nebo ne (ale smát se budete tak jako tak) a prostě takové to něco, co v jiných filmech neuvidíte (a tím nemyslím zrovna bojové jeleny a sledovací lamy :-). A stejně jako u Napoleona i tady palec nahoru za úvodní titulky. ()

Galerie (10)

Související novinky

Jack Black ministrem obrany

Jack Black ministrem obrany

18.05.2015

Režisér Jared Hess se proslavil komedií Napoleon Dynamit, svůj debut nicméně dodnes nezastínil. Boží zápasník ani Divnej týpek příliš kladných ohlasů neposbírali, Hessovu reputaci ale možná napraví… (více)

Reklama

Reklama