Kurosagi (TV seriál)
Akční / Krimi / Drama / Romantický
Japonsko, 2006, 11x46 min
Hrají:
Tomohisa Yamashita, Sho Aikawa, Maki HorikitaObsah
Na světě jsou tři druhy podvodníků. Ti, kteří okrádají druhé lidi o peníze – Shirosagi; ti, kteří manipulují s city druhých – Akasagi; a pak je tu největší podvodník ze všech, který se živí "pojídáním" prvních dvou druhů - Kurosagi.
Kurosagi je mladík, který kdysi ztratil kvůli bandě podvodníků rodinu a teď je odhodlán se pomstít. Nebude to mít ovšem snadné, od jeho cesty se ho pokouší odradit nová sousedka Yoshikawa Tsurara, mladá studentka práva, která chce být státním žalobcem. Snaží se ho přesvědčit, že pomsta nic nepřinese a Kurosagi by měl raději začít znova. Navíc je Kurosagimu v patách neúnavný detektiv Kashima, který ho v žádném případě nenechá vydechnout. (Vavča)
Zíza
Je to dobré, protože jsem se ani jednou nezačala ni trošičku nudit. Hrdinové sympatiční, policejní komisaři dostávající záchvat smíchu v nejnevhodnějších situacích, závistivá mrcha, spousta podvodníků a hlavní postava, která svou "držku" z obrazovky neodlepí :oD, je kupodivu přeze všechno přece jen ještě dítě, což je fajn. Bang! :-)(10.6.2009)
Vavča
Moje oblíbená série, hlavní hrdina Kurosaki alias Kurosagi má rozhodně nabitý program a nedámu vydechnout ani jeho dohazovač informací Katsuragi, natož jeho okolí. Tomohisa Yamashita v roli Kurosakiho je naprosto fenomenální, jeho charisma by odtáhlo vozový park města Prahy. Navzdory stejnému schématu dílů, jsem se nenudil. Paradoxně nejvíce seriál ztrácí v hlavní ženské hrdince. Yoshikawa Tsurara, je vskutku někdy tak velký idealista a dobrák až to bolí, Horikita Maki dělá, co může, aby působila věrohodně a vypadala, že těm bludům co někdy vypouští z pusy věří, ale přesto mě to mrzí, scénaristé mohli na její postavě více zamakat, aby byla uvěřitelná a ne pouze modelová. V seriálu se poučíte, jak lze všemi možnými způsoby podvádět.Je to napínavé, někdy i vtipné, o drama není nouze a dejme tomu, je tam troška romantiky, hlavně však kvalitní obsazení. Hudba je výborná směs orchestrálních motivů, jazzrocku, popu, výborný opening, po této stránce je sériál velmi povedený. O dva roky později vyšel film Kurosagi - The Black Swindler, taktéž ho odporučuji.(26.2.2009)
skretik
toto si musím pozrieť... :) Maki Horikita mi zaimponovala už vo viacerých kúskoch a Tomohisu Yamashita začínam mať rada vďaka seriálu Nobuta wo Produce :)...(13.3.2010)