Reklama

Reklama

Živý nebo mrtvý?

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Je velmi nebezpečné dostat se do rukou fanatické ženy, která netouží po ničem jiném než pomstít smrt svého muže – vůdce sekty. Kdo je doopravdy ten člověk, kterého tak „dobře znáš“? Vdova a syn brutálně zavražděného reverenda Kalahana vystopují a unesou muže, který, jak se domnívají, je vrahem. Skálopevně přesvědčení, že je to on – ten pravý, z něj chtějí dostat přiznání viny. Nebude to ale snadný úkol. Jejich zajatec je totiž statečný, chladnokrevný a ďábelsky vypočítavý... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Úplně špatný film to nebyl. První polovina tedy rozhodně měla něco do sebe, dost se mi líbil psychopatický Frank Whaley a byl jsem rád, že po nějaké době zase vidím Andie MacDowell... Ale čím blíže ke konci, tím naivnější to začínalo být, až přišlo úplné finále, které bylo vážně blbé. Nepromyšlené, neuvěřitelné, bez chuti a bez zápachu. Alespoň to rychle uteklo. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek jak už to bývá byl hodně dobře rozjetý ale potom to šlo do kytek a ztrácelo to krásu filmu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Řeknu vám, uvolnění z té lednice bylo až moc jednoduché. Divný střih ve filmu posouvá děj o pár sekund dopředu a základní dějové i logické věci se tak vytrácí. Hlavní mučitel byl nevýrazný, bez image a spíš trapný než obdivuhodný. Tarantinovský podklad byl scela zjevný, leč špatně zpracovaný až trapný. Hudba je zbytečně moc hlasitá a někdy i překáží v ději. Tak že zatím samé zápory. Konec filmu je předvídatelný a nepřekvapující. Skoro to vypadá na odpad, ale ten film má něco do sebe. Chtělo to více tvůrčích tvůrců. Asi se časem znovu podívám a dnes dám dvě hvězdy. ()

Vojcl 

všechny recenze uživatele

Drsný thriller se spoustou naturalistických scén. Děj je napínavý a zaujme překvapivým závěrem. Jako pozitivní bych viděl i krátkou stopáž. Dobrý příběh je ovšem totálně zabitý nekvalitním zpracováním. Kamera působí hrozně televizním dojmem a herecké výkony jsou doslova tragické. Dialogy typu "Teď všechny zabiju a půjdu domů" také na přesvědčivosti moc nedodají. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já jsem se lekla, že ten hřímající kněz měl kolem sebe hákové kříže. Nicméně, nebyl svým fanatizujícím projevem daleko od Hitlera. Oba dva by se klidně mohli chytit kolem ramen. Zasloužil si smrt. Takoví lidé neznamenají nic dobrého. Jenom přinášejí zkázu a utrpení. Vždycky se pak najde někdo, kdo je bude chít následovat nebo je zabije. Postava Helen na tom byla celkem dobře, na to že údajně byla popálená na 54 % těla. Její psychika však zůstala pěkně pošramocená. První půl hodinka je opravdu o ničem. Pořád jsem čekala, kdy se konečně něco pořádného stane. ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Hysterické herecké výkony jen podtrhují impotentnost scénáře. Námět by to nebyl až tak špatný, ale kdesi to jaksi kdosi podělal. Pointa byla až moc předvítatelná. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Pěkná slátanina.Je až s podivem ,jaký kousky se uroděj v hlavách scénáristů a režisérů.Prostě a jednoduše zbytečnost.20%. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Tohle nestojí za obšírnější komentář než- hrozná hudba, mdlé herecké výkony, pitomé dialogy, hloupý příběh. Aspoň že to má jen hodinu a půl, i když i tak je to zbytečně promrhaný čas. Dám jednu hvězdu za snahu, přestože mám sto chutí fláknout tam odpad. 20 % Oblíbená část- vrácení na pětidolarovku ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Utápal som sa nudou, a nekvalitným spracovaním tohoto filmu.....Nezaujal, ničím neprekvapil, ...a z odstupom hodnotím ako stratu času.... ()

Toto odpad!

všechny recenze uživatele

Od prvej minúty, keď sa na scéne objavil ten odporne bachratý idiot v slnečných okuliaroch, som mu prial len to najhoršie. A ku koncu filmu aj jeho malej dcére, keď sa zachovala ako retardovaný mongoloid. Je až neuveriteľné, koľko tuposti sa dá vtiesnať do 88 minút. Jedinou svetlou výnimkou, tohto grcu bol záporák, čo všetkých chcel poslať na onen svet. A Andie MacDowell, tá sa asi načisto pomiatla na rozume. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Škoda, že pointa je jasná už od chvíle, kdy se začne něco dít. Jinak je to celkově takové dost průměrné ve všech ohledech a styl točení opravdu lehce připomněl postarší thrillery. 2,5 * ()

Holina 

všechny recenze uživatele

Nebudu na film plivat, jak se zde stalo tradicí. Souhlasím, že nepřináší žádná překvapení a úmysl natočit hutné drama se rozhodně nenaplnil. Ale přinejmenším průměru tento komorní thrillerek dosahuje i přestože tu hraje Andie MacDowell, kterou zrovna nemusim. ()

Money_too 

všechny recenze uživatele

Film má dvě věci, díky nimž je film koukatelný. Dokonalého Franka Whaleyeho a celkem dobré finální rozhřešení. Na velmi nudné odpoledne slušný film. ()

angel.CZ odpad!

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách tak šíleneho a nudného filmu jsem už dlouho nezažil. Zvuky jsou kapitola samo pro sebe, ale rány do pár klaves nenavazujíc na sebe jsou horší a starší než u hororu A. Hitchcocka. Možná že v polovině či ke konci filmu bude právě ten zvrat. Hlava mi ovšem nedovolila dokoukát........ 5% ()

VanThomass 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudný a zbytečný film. Skoro celý se odehrává v jedné místnosti, což by se dalo i překousnout ovšem ten slabý scénář už ne. Vlastně se tam krom toho, že jeden vyšinutec mučí "nevinného" a tomu přihlíží pomatená žena se synem a chce po něm slyšet pravdu nic neděje. Konec byl pro mě ale celkem překvapením, i když se dal už než byl odkryt odhadnout a díky tomu je to na 40% jinak by to bylo ještě mnohem a mnohem méně.... ()

Reklama

Reklama