Reklama

Reklama

El hombre de Río Malo

  • Itálie ...E continuavano a fregarsi il milione di dollari (více)

Obsahy(1)

Lupič Roy King (Lee Van Cleef) se svou bandou vykrádá banku. Lup si rozdělí a rozchází se. Roy ve vlaku potkává krásnou Alicii ( Gina Lollobrigida), která jej naprosto okouzlí a uzavírá s ní sňatek. Alicia je však chytrá podvodnice, Roye s pomocí svých přátel prohlásí za nesvéprávného, připraví jej o veškeré peníze a umístí do ústavu pro choromyslné. Royovi se podaří uniknout a dává znovu dohromady svůj gang a znovu se setkává s Alicií, která se mezitím opět provdala. Její manžel Francisco Montero (James Mason) najímá Kinga a jeho gang, aby vyhodili do povětří muniční sklad mexické armády a společně okradli vládu o milion dolarů. King přijímá, ovšem Montero se ukáže ještě větším podvodníkem než jeho žena Alicia a King a jeho přátelé se tak znovu dostávají do kolotoče podvodů a intrik, navíc zkomplikovaného mexickou revolucí. (PetrPan)

(více)

Recenze (10)

LiVentura 

všechny recenze uživatele

Poměrně příjemná story o jednom milionu dolarů "nikomu" nepatřícímu a několika bandách, které se o něj střílí... :-) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V současné chvíli 81 %, tak buď to téhle nešťavnaté komedii narvali nesoudní fanoušci drsňáka Van Cleefa , nepočítám tedy ten páreček debilů (minimálně), který se tu v hodnocení objevuje ( jmenovat nebudu, nechť se najdou), nebo jsem viděl jiný film. Počkat, ne, neviděl, skutečně to byla tahle Lollobrigidy plná ptákovina. Ale abych byl spravedlivý, třeba takové přestřelky jako by byly z jiného a lepšího filmu, jenže to je tak všechno. Vcelku sympatická banda zločinců vedená právě Van Cleefem je nakonec "utlučena" protlačovanou hvězdou Ginou a jejími "promyšlenými" intrikami a mexickou revolucí (zase). Korunu tomu dává jeden z nejhorších závěrů, které jsem zatím ve špagetách viděl. Van Cleefa mám taky rád, ale výš než na dvě to prostě nevidím. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Špatně napsaná i natočená komedie s Ginou Lollobrigidou, kterou někdo přesunul na divoký západ a dodal Gině jako kolegy největší hvězdy spaghetti westernu - čímž způsobil, že film vyhledávají jenom jeho fandové a pak jsou pěkně naštvaní, co to vlastně viděli. Ale zase tak hrozný to není. ()

erl 

všechny recenze uživatele

Trochu nevyrovnaná ale zato pekelně zábavná spaghetti podívaná plná skvělé akce , krásných žen , zajímavé hudby a vtipných momentů. Cleef je pohodář a z jeho bandy ještě vyčnívá netypicky vtipný Garko kterému tato poloha skutečně sluší. James Mason naprosto zbytečný a závěr možná postrádá správné vyvrcholení ale dávám maximum už jen z toho důvodu že jsem do toho šel s očekáváním nějaké průměrné nízko rozpočtové podívané a vyklubala se z toho skvělá zábava. Yeah! P.S. Nějaké nízké hodnocení a jednohvězdičkové komenty na imdb mě vůbec nezajímají. ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Snad to má být taková spaghetti komedie, která je sice vyfutrovaná pár známými jmény (Gina je zde porád kočka) , má občas vtipné momenty, ale je nějaká nedopečená, občas zdlouhavá, prostě jen slabě trojhvězdičková. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Uzivatel fragre ma pravdu, je to len slaby a hodne podpriemerny pokus o komediu spaghetti westernu, ale nefunguje to. Lee Van Cleef mal podstatne lepsie filmy ako Man who shoot Liberty Valance, Jak byl Dobyt Zapad alebo Pro Par dolaru navic. Scenar je este na urovni, snazi sa aj divaka zaujat, ale Eugenio martin ako reziser bol len rutiner bez kuska invencie, o inovatorskych postupoch sa snad ani neda bavit. Lollobrigida na urovni, teda len kvoli nej dam horko -tazko 45 % ()

odpadlik123 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, hrát v něm někdo jiný, mohl v pohodě zapadnout do propadliště dějin a už se nikdy nevynořit. Příběh totiž není žádný, když částečně, pak velmi nepochopitelný a jen střihy to způsobeno dozajista není. Autor se evidentně rozhodl, že vymyslí co největší ptákovinu a jistě byl na výsledek hrdý, ale kdo to má vydržet? Scénář tu není. Hudba tu není (či je, ale raději, kdyby nebyla, zvlášť ta před přestřelkou se Sambrellem). Exteriéry tu nejsou (nepočítám-li pár drobností, stále se pluje na parníku po jakémsi mrňavém rybníku). Až na pár výjimek má dialogy pouze Gina a to člověka vážně nepovzbudí, jelikož ubírá (posléze se svými množícími se manželi) prostor skvělé partě bankovních lupičů, jež se neštítí pro vyloupení jedné malé pobočky vyhloubit pod sejfem tunel a do povětří vyhodit pár tun dynamitu. Vzhledem k obsazení, takový film vlastně ani nemůže být špatný? A on je, když počítám tu polovinu čítající kameru (zpomalované záběry zjevně doplňující komické vyznění byly zcela zbytečné), režii, scénář, hudbu atp.... Gina neustále úspěšně svádí všechny kolem, dialogy jsou mizivé a postavy mizí či se objevují bez zjevnějších příčin. Vše je tak nějak úmyslně papundeklové, děj sestává z neustálých plaveb na parníku, diskuzí či jiných činností s Ginou a vcelku to vlastně nikam nespěje. Kdyby tak radši šli na banku, člověk by byl šťasten... Přesto, tahle čtyřka by to utáhla - oni totiž nemají co hrát, ale hrají. Nemají co říkat, nějaká improvizace by tedy neuškodila. Ústřední čtyřka Leeho s vlasy, jednoho tlouštíka, jednoho indiána a Gianniho na kole či s nohou v sudu, jehož místo je ovšem zcela omezeno na házení válečků a na závěr svádění kypré děvy a celou dobu oblečen coby civilní bítník, ti všichni se zajímavým potenciálem, čím dál více však zatlačováni do pozadí, až se na ně zapomene docela, nastoupí zcela se nehodící revoluce a věnujeme se pouze válce mezi perfektním generálem Fajardem (pod nímž slouží přitroublý komik Sambrell!) a příšerným plukovníkem, který mě štval víc, než mnohé otravné hrdinky. Občas to tedy není vůbec špatná zábava, občas o to horší. Za to, kdo tam hrál, bych byla dala plný počet, za to, co tam hrál, nic, tak uděláme průměr. ()

Rawar 

všechny recenze uživatele

Spíše legrace než opravdový western, ale Van Cleef je tady nebývale sdílný a usměvavý :-) Výborná oddechovka. Solid...solid...and solid....KŘACH :-D ()

martins 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ne westernová komedie, ikdyž na začátku příběhu to možná, tak vypadá, nechybějí zde komické situace i vtipné hlášky postupně však počet mrtvých neustále přibývá.. lupiči, krásné ženy, mexická armáda, k tomu lovci odměn a i mexičtí banditos.. ()

Reklama

Reklama