Reklama

Reklama

Epizody(16)

Komediální seriál z prostředí venkovského fotbalového mužstva, který mapuje jednu fotbalovou sezónu fotbalového klubu SK Houslice. (oficiální text distributora)

Recenze (922)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

-"Maradona bral kokain, věděls to?" -" No jasně, to je známá věc." ...........Přátelství Jardy Kužela a Jirky Luňaka prostě nezevšední. Určitě stojí za to pochválit projekt jako takový. Výběr herců, kteří jsou ve svých rolích maximálně uvěřitelní (Kikinčuk, Novotný, Vetchý, Sobota,...), je občas doplněn skvělou hostovačkou (hlavně vynikající Ivan Trojan jako Bohumír Zenkl). Trošku škoda že s blížícím se koncem přicházejí některé trošku slabší díly (Jaro, Inseminátor, Jesle). Zato některé jsou vyloženě skvělé (Na váhu, Fanynka, Láska). Upozornění: Nenechte se odradit tím, že tohle produkovala Nova. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Prostředí 6/10/// +námět, pár hlášek, hodně poutavé fotbalové prostředí, kdo nezná, není Čech -působí hodně levně, oblíbenec Ondřej Vetchý se mi tady nelíbí, spousta postav a dialogů celkem o ničem/// Na Okresní přebor jsem se hodně těšil. Námět pro spoustu Čechů jak vyšitý, ale přezevšechno mě to moc nezaujalo a ani nebavilo. Teď u posledních částí už si začínám zvykat na postavy, děj, náladu seriálu a občas se bavím. Nicméně je to zahozená penalta a šance na výhru tento seriál ztratil už při prvním poločase. Uvidíme jestli se chlapci do druhé sezóny zmátoří./// Celkem 42%/// ()

Reklama

salahadin 

všechny recenze uživatele

Mimořádný výkon! I přes zjevnou výhodu v podobě účasti hereckých fachmanů vznikl mimořádně nevtipný počin. Humor obstarávají zpopelnění nebožtíci, žvatlající noha, připlzlý Kikinčuk. Zbytek utek. Prostředí pralesní ligy trestuhodně nevyužito, případně karikováno - nebo jak to napsat? Nevtipné, místy blbé. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Nikdy mě nenapadlo, že tohle napíšu, ale Nova opravdu vyprodukovala (v rámci tuzemských pokusů) kvalitní seriál (ovšem nečekám, že se to bude opakovat).Okresní přebor je velmi příjemný seriál s řadou dobrých vtipů a slušných hereckých výkonů (Vetchý rulez), navíc i vcelku povedeně vykreslenou vidláckou mentalitou.Další pro mě vtipný rozměr dostává seriál v tom, že všichni přítomní jsou celý zažraní do fotbalu, což není nic špatného, ovšem pořád mluví o divizi, jako kdyby to bylo nějaké fotbalové nebe, leč není už kvůli faktu, že český fotbal je téměř nejhorší v rámci Evropy.Na druhou stranu mi ale v OP vadí značná předvídatelnost a některé pochybné kameňákové fóry.Každopádně...Okresní přebor je nenáročný, vtipný a příjemný seriál a v rámci českého seriálového hnoje představuje jakousi jiskřičku naděje a příslib změny k lepšímu do budoucna - v tomto ohledu si ale žádné iluze nedělám, nicméně na CZ poměry jsem se aspoň jednou dobře pobavil. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Už žádné VéKáVéčka, Rodinný pouta nebo Růžovka, teď tu máme konečně ČESKÝ seriál, který si na nic nehraje. Nejlepší díly: Nábor, Schůze, Na váhu, Konvoj a Derby... Doufám, že přijde minimálně ještě jedna série, protože Prušinovský na to má, aby okresní přebor nakonec přetavil i v krajský přebor. Už teď mi v hlavě běží spousta nápadů na další sérii, tak snad se dočkám i realizace. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (75)

  • Při scéně, kdy se Ilona (Tatiana Dyková) přijde do hospody ptát na opravu svého notebooku, běží v televizi zápas Sparta Praha – Baník Ostrava ze sezony 2004/2005. (fabecc1222)
  • Představitel Jirky Luňáka Ondřej Vetchý jistý čas rehabilitoval se zraněným kolenem a nemohl hrát fotbal. Ve scénách zápasů z inkriminovaného období tak Vetchý pouze chodí a nadává. (Šéfik)

Související novinky

Reklama

Reklama