Reklama

Reklama

Zeke a Luther

(seriál)
  • USA Zeke and Luther
Komedie / Rodinný / Sportovní
USA, (2009–2012), 27 h 59 min (Minutáž: 23–46 min)

Hrají:

Hutch Dano, Adam Hicks, Daniel Curtis Lee, Ryan Whitney Angel, Nate Hartley, David Ury, Marianne Muellerleile, David Gore, Abigail Mavity, Lawrence Mandley (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(72)

Zeke a Luther si přejí ze všeho nejvíc stát se světoznámými skateboarďáky. Spolu se svými přáteli, závodními soupeři a rodinou se Zeke a Luther pokaždé zapletou do nějaké lumpárny. (oficiální text distributora)

Recenze (49)

jarkolar odpad!

všechny recenze uživatele

Ke shlédnutí tohoto, jsem byl donucen díky svojí mladší sestrě (6), která když má v ruce ovladač, tak skončí na disneyChannelu... To co tento seriál cpe do diváka se snad ani nedá popsat... Opravdu obdivuju lidi, kteří jsou nuceni (počítám že stejkně jako já velice mladými ratolestmi) sledovat tento výplod. NO MORE ()

Holusacek 

všechny recenze uživatele

Nápad by to nebyl špatný,bohužel příhody nevtipné jako s lutherovým chlupem v podpaží (to byla krávovina!).A také některé trapné postavy byli v seriálu také: nějaký týpke kterému smdí nohy,kluk se sádrou s mravenci,machr černoch a další.Když se příhoda podaří dobře natočit ,je to snad zázrak!=30%. A 63% na IMDb- to už je snad vtip?! ()

Reklama

Krissty 

všechny recenze uživatele

Proč tenhle seriál všichni tak haní? Tak postavy mrkají do kamery, starají se o chlupy v podpaží, hádají se o trenky Tonyho Hawka.. No a? Přesně tohle je na tom podle mě to nejlepší.. :) Je to sranda, já se u toho vždycky zasměju a právě ta nadsázka mě dostává.. :) A Hutch je prostě kus.. :P Lidi, nebuďte zlí! :D ()

zablaga 

všechny recenze uživatele

Vždy keď hľadám niečo ľahké, čo človeka rozveselí prepnem na Disney Channel. Viem, že to veľa ľudí odsudzuje, no ja na tom nevidím nič choré. Je jasné, že seriály sú predvídateľné a že to nie je práve humor ako zo Simpsonovcov, ale to neznamená, že sa človek nemôže zabaviť. Prednedávnom som znova pozerala Zeke.a a Luther.a a zistila som, že sa na tom človek zasmeje stále viac a viac. Teda až na pár dielov, ktoré boli dosť nechutné a tomu humoru nechápem, je to vlastne veľmi vtipná záležitosť:-) Možno primitívna, ale no a čo - je to zábava ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Další pitomost ála Disney Channel, nicméně si to přesto zachovává určitou poetiku starých Nickelodeon seriálů typ dobrodružství Peta a Peta... ale spíš mám pomatení smyslů, protože ten zrzek je jednomu z jejich představitelů dosti podobný. Nicméně seriál je vyhnán často ad absurdum a nebere se nijak vážně. To je jeho bod k dobru... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (6)

  • V tomto seriálu vystupuje postava Dale Davis (Ron Fassler), která se též objevila v seriálech Pair Of Kings (od r. 2010) a Kickin' It (od r. 2011), čímž projekty spojuje. (ManOfPhoenix)
  • V celom seriáli sa ani raz neobjavia rodičia chlapcov (hlavných hrdinov), aj keď sú veľakrát spomínaní. (metal.storm)
  • Úvodnú skladbu s názvom „Cause I'm a Genius“ naspievala menej známa, americká pop-punková kapela Mixtapes. (metal.storm)

Reklama

Reklama