Reklama

Reklama

Dívka jede sama v autě. Po cestě narazí na mladíka, který potřebuje svézt. Po nějakém čase dojedou do tamějšího baru, jehož majitelka se zdá být milá. Ovšem opak je pravdou. Ta si ochočila zdejší nestvůry, které žijí v podzemí a musí jim dodávat lidskou krev. Začíná boj o přežití. (Beckett51)

Recenze (33)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na další trapnou variaci Texaskýho masakru, ve které se dívčina dostane do spárů pošahané rodiny. Naštěstí se v polovině tenhle klasický hixploitaion přepne v úplně odlišný (sub)žánr, což byla vítaná změna. Posledních 20 minut obsahuje trochu napětí a hlavně několik překvapivých i krvavých momentů, viz rozstřelená ruka. Takže z očekávané srajdy se vyklubala docela příjemná oddychovka, i když z francouzských krajin pořád jen čistě průměrná. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Možné spoilery, byť obsah zde už prozrazuje zbytečně moc. Špinavý a místy zvláštní film se veze na vlně extrémních francouzských kousků, i když ve finále je gore umírněné. A to prosím nechybí urvaná ruka, ustřelená ruka, vyrvané srdce, proražená hruď.... Počátek evokuje buranské horory - farma, šílená farmářka se synem, klece na chov lidského dobytka. Podzemní bytosti nejsou nemrtví, tedy zombie, nýbrž jakési temné plemeno, co má nejblíže k upírům. Původně jsem tedy, vzhledem k luně, očekával něco na způsob vlkodlaků. Líbil se mi vizuál, místy příjemná atmosféra, velice pěkná je třeba scéna, kdy kůň táhne vozík s oběťmi, povedený je stroj na odběr krve a při utržení ruky jsem si tak nějak vzpomněl na scénu z Boje o oheň. Pěknou atmosféru má i hon v rákosí a konec potěšil. Žádný zázrak, jen takový příjemný evropský horor. ()

Reklama

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Podozrivým sa Mi snímok zdal byť , keď si Émilie nechala odšoférovať auto , náhodne odchyteným stopárom a to rovno do baru , plného " ruraux / nicodéme / figures. Tam stopár " sublimuje " a pri vyčkávaní si ju odchytí pochybná partička vedená ozajstným sádlom de france , v ženskom podaní ( kuchynské jatky pobavili ) . Nabehne povinný odber krvi , krátka výpomoc ohodená koženkou zo sekáča a aj dávno videné , ničím inovatívne torture , pretože zombie cast potrebuje žrádlo. Žiadna mohutná filmárčina , skôr taký PVC nevydarený pokus o zombie pripomienku , s (ne)príjemnou atmosférou. ( zrovnávka s Xavierom a Jeho, o pár rokov starším a blatom ohodeným madnessnímkom , je nechcene náhodná ). Keďže pár momentov som odchytila a bodíkov mám dosť - posielam 3. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut nasvědčovalo k mému oblíbenému žánru, Sice se to změnilo na Zombie Survival,Překvapivě to celkem sedlo... Zombíci mi připomínali Voldermorta z Herryho Pottra, takže dávám velké bezvýznamné plus:) A Působilo to na mě zcela průměrně.. Každopádně.. Gore opět super, co jiného čekat od Francouzů, aspoň v tomhle směru mě nezklamali :) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

V podstatě blbost a scenáristická křeč, ale prostupuje tím dost zvláštní atmosféra a pár momentů (když se objeví monstra) je vyloženě skvělých. Z celého La Meute jsem měl dojem, jako kdyby jej natočil značně vyčerpaný Jean-Pierre Jeunet. Z mnou velmi očekávaného filmu se zkrátka vyklubal takový podivný patvar, který se občas snaží postrašit, občas pobavit, ale daří se mu to jen střídavě. Konec divný. Dávám něco mezi 40 a 60 procenty. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama