Reklama

Reklama

VOD (1)

Ink je neobvykle natočený fantasy film, v jehož světě naše sny vytváří dvě strany, Vypravěči tvoří ty dobré a Inkubové ty zlé. Sledujeme propojený osud Inka, tuláka mezi světy, který se chce stát Inkubem pomocí únosu duše malé holčičky, a osud Johna, jejího otce, který je ztracený ve světě skutečném. Celý děj na pozadí klasického souboje nespecifikovaného dobra se zlem je pojat velice psychedelickým způsobem a krom samotného děje a rozuzlení představuje jedinečný zážitek především svou formou. (Sysel_CZ)

(více)

Diskuze

PetrVabruscak

PetrVabruscak (hodnocení, recenze)

Neuvěřitelný zážitek a nepotřebovali sme gigantický rozpočet. Jednim slovem "Úchvatné"! Sakra asi si taky pořídim parchaňtě.

bi5hop

bi5hop (hodnocení, recenze)

Opravdu zklamání,(ne)výkony herců, špatný střih a spousta zbytečných scén, které absolutně kazí všechno to málo, co se povedlo.

Rawen616

Rawen616 (hodnocení, recenze)

Musím přiznat, že tak jak mě dostalo tohle, tak mě ještě nehle rok žádný film nedostal. Hlavně postava Jacoba je naprosto skvělá, to jeho pitomý one two three four už si opakuju taky. A soundtrack je kapitola sama pro sebe.

Uživatel psy.cho smazal svůj příspěvek.

separovac

separovac (hodnocení, recenze)

Co stojí za rozhodnutím k překonání a navrátu k cestě, kterou se neodvrátíš od poslední možnosti uvést vše do zpětné vazby? Jen okolnosti rozvedou i Vaše myšlení k chvilce sebepochopení.

MartinezZ

MartinezZ (hodnocení, recenze)

Hodně zvláštní, tleskám :) I když musím přiznat, že mi to připomnělo Noční a Denní hlídku. ****

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama