Reklama

Reklama

Šerif David Dutton (Timothy Olyphant) z provinčního městečka Ogden Marsh má nudnou práci: jeho úkolem je dohlížet na pořádek v útulném zapadákově, ve kterém se většinou nic moc neděje. Jednoho dne se ovšem jeho město změní k nepoznání. Spořádaní spoluobčané se začínají chovat zpočátku jen podivně, postupně se z nich ale stávají zuřivé vraždící bestie. Zdivočelí sousedé a přátelé se množí, nákaza šílenství se rozšířila po celém městečku a obyvatelé se navzájem vyvražďují. Šanci uniknout nemají ani ti, kteří zůstávají normální. Město obklíčila armáda a ozbrojenci ve skafandrech nekompromisně čekají, až se obyvatelé Ogden Marsh navzájem zlikvidují... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

nagasek

nagasek (hodnocení, recenze)

Jedno z poslednich romerovych del skoda ze pak prestal tocit po tom roce 2010:(( si pamatuju vsecky jeho filmy byly super pak nejak prestal a ted uz tu neni behem 2010-17 mohl jeste nejakej natocit byl to super scenarista i reziser :) 

The Darkness

The Darkness (hodnocení, recenze)

jaktoze sa serif nenakazil kdyz byl zraneny na ruce a vrazil te drzce do krku ten nuz urcite sa to siri aj krvu

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Dost podhodnocený kouset! Radha jako vždy skvělá. Snad bude pokračování, když je tak hezky otevřenej konec :-)

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

majo25: Tak chápu, žes to trochu nadsadil:) Ale tenhle film nijak nepřehledný nebyl. Nebo jsem si asi nevšiml:)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

vegetol: Ked chceš diskutovat, nezačal si práve najlepšie. A áno, máš v niečom pravdu, trošku extremne som to paušalizoval. Neber to odslova doslova. Ber to principiálne. Ja si za svojím stojím. A myslím, že si to trochu nepochopil. Myslel som tmu, v kt. nič nevidíš a rýchle zábery, v kt. može byt kludne namiesto mrtvoly aj pokrájané vajíčko. Toho Bourneho nepoznám, ale skúsim si ho pozriet. 

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

majo25:  Napadlo tě někdy, že režisér volí nějaký vizuální tón, aby navodil požadovanou atmosféru? Taklhle ploše to paušalizovat, je hloupost.  Když se zamyslíš nad touhle svou větou: "Dobrý režisér vie točit bez tmy (a bez rychlych pohybov kamery)..." a podíváš se třeba na filmy o Bourneovi, pochopíš, že je to kravina.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

majo25:  "Dobrý režisér vie točit bez tmy (a bez rychlych pohybov kamery), horší režisér (na zvyraznenie atmosféry) potrebuje takúto "barličku"."  - Sorry, že to říkám, ale větší pitomost jsem neslyšel:)

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Matros: :) ja som si zamozrejme pozrel aj ich skutočný vek. Ide o to, že vo filme VYZERALI (a to už je jedno, či makeupom alebo niečim iným) o 10-15 mladší. Ono to nieje problem len tohoto amer. filmu, ale mnoho, mnoho dnešných amerických filmov. 

majo25

majo25 (hodnocení, recenze)

Nie že by bol tento akčný horor zle spracovaný, ale k lepšiemu mu chýba vela. Další film, v ktorom je kopec tmy s takmer nerozpoznatelnými obrysmi vecí či ludí. Dobrý režisér vie točit bez tmy (a bez rychlych pohybov kamery), horší režisér (na zvyraznenie atmosféry) potrebuje takúto "barličku". A zase vo filmoch hrajú 25-ročný šerifovia a 20-ročné doktorky. A nakoniec, dej filmu je príliš plytký. Jediná coolovejšia scéna je tá v márnici. Moje hodnotenie: 55%

fernandez

fernandez (hodnocení, recenze)

Na konci v pohledu ze satelitu byla populace Cedar Rapids asi 130 tisíc, to chtěj vyhubit jak? :D

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Bude to mit 67%, frajerka uz zaklada dalsi a dalsi ucty, aby Crazies a Fritt vilt III mely o procento vic...

majinka1

majinka1 (hodnocení, recenze)

PŘEDVÍDATELNÉ, ALE DALO SE NA TO KOUKAT, ASI DÍKY HERECKÉMU OBSAZENÍ.

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

celkom schopná myšlienka (aj keď ničím originálna) do celkom schopne idiotského spracovania... film ma čím ďalej, tým viac iritoval ... už som videl toľko podobných filmov, že som si neraz podvedome dopredu režíroval blízky moment diania, a ono sa to tak aj o sekundu neskôr presne stalo.... film mi vôbec nič nedal, ešte k tomu ma rozčúlil :D odpad!

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

Nejlepší na tomhle zombie filmu byl asi začátek jak všichni vypadali divně a pak konec,že jste se dozvěděli ,že už je to globálně!!!Mohla by bejt 2.

JazzCZ

JazzCZ (hodnocení, recenze)

Tak jestli jsem to správně pochopil.. Oni se dostali z toho města jejich a šli do toho Cara Rapids či jak a ten taky vyhladili ?

Hyena_15

Hyena_15 (hodnocení, recenze)

jedna * pre krasne damy a druha * za zaverecnu scenu .. film celkovo si nezasluzi ziadnu hviezdicku 40%

Honziq

Honziq (hodnocení, recenze)

Kdo chce vidět pokračování, nechť si pustí Hory mají oči ;-)

LihO

LihO (hodnocení, recenze)

Horory sú robené buď tak, že sa má divák zľaknúť, alebo, že sa má báť, prípadne oboje. Tu nebolo ani jedno :D Proste horor, ktorý sa dá pokojne v pohode pozerať... ale je to tam cítiť, že niečo tomu chýba a to niečo je napätie a akčnosť. Keby si dali trochu viac záležať tak mohol byť z toho fakt dobrý film :)

sniper18

sniper18 (hodnocení, recenze)

Tak by ma určite nikdy nenapadlo považovať tento film za zombie horor. Tí protivníci síce trochu ako zombie vyzerali, ale inak s nimi nemali vôbec nič spoločné. Ved´ už len to hlavné, teda to, že aj po nakazení je pre nich typické presne to, čo aj pred nákazou ich od zombií oddeľuje. A tento prvok tu mal veľmi veľa priestoru.

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

a zombie nie su vrazdiace monstra ??? okej podla mna boli nieco ako zombie...nevravim, ze nimi boli, kedze zombie su vacsinou ozivle mrtvoly !!! ..ale prve co ma napadlo ked som uvidela scenu s chlapikom vo vezeni bolo, ze vyzera ako zombie....to je moj nazor...

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

hej je to sialenstvo ale ku koncu sa menili na hnusne ludske kreatury, ktore vyzerali ako zombie...chlapik vo vezeni...zenska so synom v dome...podla mna ku koncu uz boli nieco ako zombici...

marish_maja

marish_maja (hodnocení, recenze)

uz ma prestava brat tema zombie...skoro vzdy je to o tom istom len natocene inak...vladne experimenty, vymyslanie novych virusov alebo geneticky vyskum...chcelo by to nieco nove, originalne...ale tym zas nechcem povedat, ze by boli filmy na temu zombie zle...vzdy sa na ne rada pozriem len uz to nie je to prave orechove...ale tento si zasluzil tie 4*

Shait

Shait (hodnocení, recenze)

tohle ze je horor ? haha.... jinak teda zminovanej 28 dni(tydnu) pote je mnohokrat lepsi to se neda srovnavat... ted nemyslim co se tyka lekacek nebo bojeni se ale celkove me prijde jako film mnohem kvalitnejsi

Hyb_rid

Hyb_rid (hodnocení, recenze)

Armstrong hraje ve Falloutech, ale abych pravdu řekl tak si si úvodní song z crazies už nevybavuju ... každopádně pokud bude nějaké pokračování, tak by to mohlo vypadat tak jak říkáš až na tu slepotu což byl jediný moment, který mi v tom filmu vadil :-D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hyb_rid

Hyb_rid (hodnocení, recenze)

Iks: 100% atmosféra Falloutu je v The Book of Eli, toto mi spíš připomínalo odvar Resident Evil (samozřejmě hry ne filmu :-)) Každopádně mě to překvapilo, protože jsem do toho šel naslepo a nelitoval jsem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

MaRmARk0

MaRmARk0 (hodnocení, recenze)

Ja neviem. Obohrane napady, lacne lakacky, nic noveho. A hlavne pozornemu oku neujdu ocividne chyby vo filme. :/ Davam *** za snahu a efekty.

Související novinky

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

Vin Diesel – kladivo na čarodějnice?

11.09.2012

Nedávno dokončil třetího Riddicka a právě v Londýně maká na Fast Six. Jedním z dalších projektů by mohl být The Last Witch Hunter. Alespoň by si to přáli ve studiu Lionsgate, které před dvěma lety… (více)

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

Willis hledá režiséry pro Past 5 a Red 2

02.09.2011

V obou případech je fakticky rozhodnuto, že pokračování bude. Nebráníme se. S Die Hard 5 to studio 20th Century Fox myslí smrtelně vážně a Bruce taky, protože se aktivně zúčastňoval na výběru… (více)

Pošuk z Pařby krotí duchy

Pošuk z Pařby krotí duchy

27.02.2010

Zatímco Ivan Reitman připravuje Ghostbusters 3 (Bill Murray prý hned na začátku zemře a pak bude starým parťákům pomáhat už jen jako duch), konkurence chystá žánrový protiúder. Producent blížícího se… (více)

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

Co dál s Pandorou a Worthingtonem?

03.01.2010

Celosvětové tržby Avatara se během tohoto víkendu lehkou nohou přehoupnou přes 800-miliónovou laťku, což znamená tři věci: 1, hlavouni studia Fox budou střílet šampusy i dlouho po Silvestru; 2, šíří… (více)

Reklama

Reklama