Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (294)

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle byla fakt bomba.. člověk se vážně nasmál!! Nedávno jsem měl tu jedinečnou čest při reprízách opět slédnout komičnost a zbytečnost celého projektu a do kolen mě dostalo následující: podprůměrné "zpěváky" vystřídala sympatická Romka, která překvapila ve svém mladém věku čtyřmy potomky, a která hlavně (na dané poměry) strhla úžasné hlasové rodeo a předsedkyně poroty (jakási selka z dědiny) se projevila jako solidní rasistka a střelila 3 "prý ať protočí i jiné číslice" (nej 5, nejméně 1) a zbytek poroty se alibisticky držel počtu jejích dětí a postupně ukázal svůj vřelý vztah k menšinám.. Pak před diváky nastoupil rozklepanej dědula bez hlasu, intonace, rytmu, prostě děs, každopádně TOP hodnocení jen skákalo!! ()

Zhigi 

všechny recenze uživatele

Je to sračka, ale díky Youtube a kanálu CaryMaryFuck mě nic nedokáže rozesmát víc, než zfetovanej Princ, poskakující porotci typu Dana Nekonečnýho nebo Slávka Boury a hlavně soutěžící typu Pergl, Kudrnáč, Pikaču, Tancující Kalhoty a jiný všemožný zdatný pardálové. Žádnej jinej pořad než DO-RE-MI mi tohle nedá, takže jasnejch 5 *. ()

poz3n odpad!

všechny recenze uživatele

Jako malý jsem nedokázal docenit tenhle průjem televizní zábavy. Teď jsem se omylem dostal k několika videím a to co jsem spatřil na mě zanechalo téměř trauma. Absolutní vrchol trapnosti, ubohosti, který ve mě vyvolává pocity sebezáhuby, abych už nemusel nic takového víckrát slyšet a vidět. Totální sračka. Více důkazů zde http://www.youtube.com/watch?v=geuZckTZ8bY&feature=grec_index ()

H34D odpad!

všechny recenze uživatele

Král antipatie Trávníček s hloupou husou Laurinovou a idiotskými, nezaměstnanými ""zpěváky"" (dvojité uvozovky, protože jedny byly prostě málo), kteří se právě vyrojili ze sprch a běží vstříc slávě před kameru. Hodnotící hosté, bojící se vyjádřit svůj pravý názor, nuda, trapnost, zoufalství... 0/10 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama