Reklama

Reklama

Moji kamarádi Tygr a Pú: Tygr a Pú v muzikálu

  • USA My Friends Tigger & Pooh: Tigger & Pooh And A Musical Too

Obsahy(1)

Medvídek Pú a Tygr se společně se všemi kamarády rozhodli zahrát si ve velkolepém muzikálu a natočili speciální film s řadou skvělých originálních písní. Je krásný den jako stvořený pro piknik a pozvání dostali všichni malí i velcí diváci. Úžasný piknik zorganizoval Králík a jako vyjádření díků ho Pú a ostatní kamarádi jmenovali Starostou. Ukáže se, že udržet všechny ve Stokorcovém lese po celý den jako jednu velkou šťastnou rodinu není jen tak. Medvídek Pú a celá jeho parta si užívají legraci, různá překvapení, vzájemné přátelství a také nezapomenutelné a zcela nové písničky. Dohromady vytvořili velkou rodinnou show „Tygr a Pú v muzikálu“, která se brzy stane klasikou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Tak jsem jako velká milovnice Medvídka pú od Disneyho zhlédla tento film a hrůza. Narvali tam postavy které do klasického medvídka pú vůbec nepatřily, scénář připomínající konflikt mezi tehdejším západním a východním Německem akorát s pohádkovými postavami a v neposlední řadě se na tomto filmu musela podílet nějáká feministka zuřivě bojující za ženská práva protože zneuctila legendárního Kryštůfka Robina a nechala ve stokorcovém lese se roztahovat nějákou cizí rezavou holku co nemá s nimi nic společného. Jednu hvězdičku dávám jenom proto, že mám pochopení, že malým děckám se to může líbit a nedokáží asi porovnat starou dobrou originální klasiku se současným zpracováním které jde do kopru. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že animace je opravdu příšerná. To je ale malému dítěti většinou úplně jedno. Pro cílovou skupinu (předpokládám děti do 8 let) je příběh pěkný a postavičky okouzlující. Svůj účel to tedy plní. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Animácia nie je tak zlá, ako ju poniektorí opisujú, akurát je v pomyslení na pekné Disneyho 2D animácie ťažšie stráviteľná. Po čase sa na ňu ale dá zvyknúť. Horšie je to už s príbehom, ktorý je určený pre až príliš malé deti, s menšou dávkou humoru a naviac je strašne uspievaný. To mi na ňom vadilo zo všetkého najviac a aj preto patrí medzi to najslabšie s tematikou medvedíka Pú, aké sa kedy vyrobilo. ()

packa odpad!

všechny recenze uživatele

V práci jsem dostal bojový úkol, šéfově dvouleté dcerce jsem pustil pohádku dle jejího výběru. Její ručička nešťastně nahmatala tuhletu hrůzu. Člověk by i překousnul, že je to dějově o ničem, ostatně nejsem cílová skupina. Co má ale sakra znamenat ta příšerná animace? Dílko vypadá, jako by ho narychlo spíchnul nějaký nadšenec, který se sotva začal učit používat počítač! V některých scénách se "animátorům" nepodařilo postavičky udržet při zemi, takže zvířátka se jakoby vznáší nad zemí! Textury vypadají extrémně plastikově, asi jako první pixarovky z osmdesátých let. Nemluvňatům to snad stačit může, ale co chudáci dospělí? Odpad jako vyšitý. Ještě že se toho nedožil chudák Walt. Johne Lassetere, dělejte s tím něco... ()

CornelieJame 

všechny recenze uživatele

No nevím jak tuhle pohádku komentovat při vzpomínce na originálního starýho méďi pú se mě chce brečet nechápu proč všechno takhle mrvijou. Kde sou ty časy kdy se použila tužka a papír? Dávám 2 hvězdičky a to jen za uvodní písničku "my sme šťastná rodina" na zbytek se nedalo koukat to digitální zpracování je prostě hnus ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama