Dancing with the Stars (TV pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
USA, 2005, 60 min
Hrají:
Lisa Rinna, Lance Bass, Mario López, Melanie Brown, Joey Fatone, Jennie Garth, Jane Seymour, Brooke Burke, Jerry Springer, Ian Ziering, Cristián de la Fuente, Billy Ray Cyrus, Harry Hamlin, Shannon Elizabeth, Marlee Matlin, Leeza Gibbons, David Charvet, Cloris Leachman, Willa Ford, George Hamilton, Vivica A. Fox, Wayne Newton, Priscilla Presley, George Lopez, Tia Carrere, Miley Cyrus, Master P, Steve Guttenberg, Giselle Fernandez, Shanna Moakler, Tatum O'Neal, Eva Longoria Parker, Josie Maran, Pavlína Pořízková, Tori Spelling, Kristin Cavallari, Elizabeth Berkley, Nick Lachey, Matthew Lawrence, Ashley Tisdale, Peter Facinelli, Mary J. Blige, Nancy O´Dell, Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm, Geri Halliwell, Cheech Marin, George Wendt, Erin Sanders, Aretha Franklin, Penn Jillette, Andrew Lawrence, Queen Latifah, Alicia Keys, John Legend, Céline Dion, Kathy Griffin, Adam Carolla, Elaine Hendrix, Lisa Ann Walter, Debi Mazar, Gloria Estefan, Taylor Swift, Lady Gaga, Tom Jones, KayCee Stroh, Paul DiMeo, Michael Moloney, Eric Stonestreet, John Henson, Jill Wagner, Kim Kardashian, Muhammad Ali, Sabrina Bryan, Mitchel Musso, Alfonso Ribeiro, Geoff Stults, Natasha Henstridge, Kyle Massey, David Arquette, Benji Schwimmer, Cody Linley, Ana Ortiz, Sabi, Pixie Lott