Co asi jiného může vzejít ze spolupráce KGB a CIA ? :-( Ani tento dokument s Jamesem Bondem a s argumenty podpořenými závěry ruských a amerických balistických expertů (sic) které zněly sice mému uchu poučeného střeleckého laika hezky, mne nepřesvědčily,že se střílelo pouze zezadu a že spiklenecká vražda J.F.Kennedyho by nebyla podnikem s velmi zapáchajícím pozadím. Zajímavá část s M. Gorbačovem..(6.1.2012)
Nic moc neříkající dokument, který vlastně vůbec nic nedokázal...snad jen to, že výstřely měly přijít z jednoho směru a to ještě na první pohled dost podivným vyšetřováním. Jediná spojitost s KGB je tady skrz nějaké dokumenty a jedno (pořád dokola omílané) video střelce, který (možná) simuluje střelbu na terče ve stejných vzdálenostech, jako měl být v osudný den Kennedy od Oswalda...Nepopírám, že na tomhle případu je dost nesrovnalostí a s největší pravděpodobností, to opět nebude tak, jak tvrdí oficiální zpráva, ale tenhle dokument je prostě klasicky zakončen větou "pravdu se asi nikdy nedozvíme" a takovejch už tu bylo...takže oproti The Secret KGB UFO Files pěkná slabota :((18.3.2009)