Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (739)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Tohle že natočil Kevin Smith? To i Táta na plný úvazek byl mnohem smithovitější. Poldové jsou divní. Jejich scénář není tak šťavnatý, jak bych čekal, jednotlivé momenty, u kterých jsem se pousmál, bych spočítal na prstech jedné ruky. Smith navíc rozhodně není režisér akčních scén a v tomhle svém nejnovějším počinu ke všemu podezřele odbývá i většinu konverzaček, Tracy Morgan není herec a už vůbec ne komik, záporáci jsou směšní (ale většinou neúmyslně), nelíbila se mi ani hudba... Jediná jistota Poldů má pleš a jmenuje se Bruce Willis. Jenže i on už nám několikrát ukázal, že si ze sebe umí legraci dělat mnohem lépe. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tento typ filmů byl IN tak před dvaceti lety. Točit tohle v roce 2010 působí jak exhumace filmový mrtvoly. Možná bych to ještě pochopil u nějaký režisérský nuly, ale v případě Kevina Smithe mě to dost nemile překvapilo. Jestli byly ve filmu možná 3 vtipný momenty, tak je to moc. A Tracy Morgan to je vyloženě hereckej omyl. Vzhledem k tomu, že prakticky od první do poslední minuty ze sebe chrlí nějaký rádoby vtipný hlášky, tak jsem myslel, že to snad ani nedokoukám. Pro mě naprostý zklamání. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Kevin Smith je výborný režisér, ovšem když točí filmy dle svých scénářů. Cop Out je rutina od začátku až do konce. Ke zlepšení bohužel nepomáhá ani Bruce Willis, ani Tracy Morgan. Je smutné sledovat jejich vzájemné hašteření, protože ti dva se k sobě vůbec nehodí, ani když se tak očividně snaží o opak. Akční scény postrádají patřičný drive a když se Kevin Smith dostane ke svému oblíbenému humoru, tak není vůbec vtipný. Bohužel k tomu, aby se divák u filmů Kevina Smithe bavil, bude nejspíš muset točit filmy dle scénářů svých a nikoho jiného. Poldové mají průměrného záporáka, nesehranou a dohromady nepasující hlavní dvojici a co je nejhorší - nemají ani špetku humoru (scéna s vyslýcháním byla ta nejnevtipnější, co jsem v komediích viděl za nejméně poslední rok). Místy jsem sice uvažoval o alespoň průměrném hodnocení s tím, že přeci jen nějaké větší pozitiva najdu, leč marně. Je to škoda pro celý buddy žánr, kdy jindy už se to má povést než s Kevinem Smithem za kamerou a Brucem Willisem před ní. Jediným plusem, díky kterému jsem ty dvě hvězdy prostě dát musel, je Seann William Scott. Jedině scény s ním za něco stály, ty si budu pamatovat ještě dlouho. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi už rozumím ženám hudebnicím, které tvrdí, že nejdůležitější ze všeho je pravidelný rytmus. Když se na mě odrážel lesk Brucovy plešky, chrochtal jsem si jako čuně v žitě a dokonce i promíjel trapasy vedle něj pištícího osla. Mám na mysli toho, co nikdy nemůže dělat reklamu na dobrý opalovací krém. Jakmile ovšem kamera uhnula jinam, moje myšlenky se začaly rozbíhat do ledničky za polárkovým dortem. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nerada porovnávam, ale tentokrát si jednoducho nemôžem pomôcť. Cop Out mi celú dobu pripomínalo Smrtonostnú zbraň po 23 rokoch. A je jasné, že tieto dva filmy sú neporovnávateľné, no inšpirácia tam istotne bola. Najmä ak si mal Rigsa pôvodne zahrať Bruce Willis. Cop out je komediálny, miestami silený, americký a priemerne fungujúci. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (20)

  • První film Kevina Smithe, který režíruje a nepsal k němu scénář. Zároveň první film Kevina Smithe, který neprodukuje Scott Moiser. (TomikZlesa)
  • Kevin Smith natáčení s Brucem Willisem označil jako nervy drásající událost. Herec ho také naštval tím, že se neúčastnil žádných propagačních akcí tohoto snímku. (Chris Masters)

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama