Reklama

Reklama

VOD (1)

Jimmy Monroe a Paul Hodges jsou newyorští policisté, kteří byli po nepovedené akci na tři měsíce suspendováni a byl jim pozastaven plat. Jimmymu se to vůbec nehodí, protože potřebuje zaplatit svatbu své dcery. Proto se rozhodne prodat unikátní baseballovou kartu z roku 1952. Když ji ale nabízí k prodeji, je obchod přepaden a kartu mu ukradne zloděj Dave. Jimmy a Paul se vydávají po stopě baseballové karty, Dava dopadnou, ale on ji už nemá, protože s ní zaplatil za drogy. Dealer jim je ochoten kartu vrátit, pokud najdou jeho ukradené auto. Vůz se jim podaří po krátké době objevit, ale v jeho kufru je spoutaná Mexičanka Gabriela, manželka zavražděného drogového bosse. Osvobodí ji a žena jim dá flashku s cennými informacemi o prodeji drog. Aby získali ukradenou kartu zpět, rozhodnou se zaplatit kauci za Dava a nutí ho, aby ji dealerovi ukradl. (TV Nova)

(více)

Recenze (739)

verbal 

všechny recenze uživatele

Pane Kováři, tak s tímhle přístupem si williš brúse! Fekální komedie umí každý Apatow a za toho trapného negroameričana se stydím ještě teď!! Tak příště dogmaticky zpátky za pult nebo do obchoďáku, ať se Ti nezuje kobyla!!!! ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Říkat o Poldech, že jsou špatným filmem Kevina Smithe je nepřesné. Správně je to takhle: Je to jen nadprůměrná žánrovka režiséra Kevina Smithe. Má slušný scénář, několik opravdu vtipných momentů a šlapající ústřední dvojicí. Kultovka z toho nekouká, ale fanoušky žánru, kterým vadí, že se dnes všude brousí slovní hrany, Poldové potěší. Jako upomínka zlaté doby, díky které se mnoho z nás stalo celoživotními filmovými konzumenty, totiž fungují více než dobře. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zpočátku mě to svou uřvaností neuvěřitelně štvalo, posléze jsem si zvyknul. Poldové se dají celkem bez problémů sledovat, jednorázově zabaví a velmi brzo vyšumí. Nejsilnější je Kevin Smith ve psaní dialogů, tohle pouze takříkajíc na zakázku režíroval, takže je to ve výsledku naprosto obyčejnej film, pod nímž by mohl být podepsán jakýkoli bezejmený Nikdo. Ne špatnej, ne hloupej, ale pouze tragicky nezajímavej. Pousmál jsem se jenom párkrát, humorem to tedy zrovna neoplývá. Vlastně mě ten film bavil o poznání víc, když se zrvona odehrávala nějaké akce, než když přišla na řadu snaha o vtip. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ten tlustej černoch, co dělal parťáka Bruldovi byl tak otravnej, že bych ho nejradši narval do práškovacího letadla a použil jako ekologický hnojivo. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Povedal som si, že to v sebe nechám trochu dozrieť a napíšem komentár až na druhý deň po pozretí. Problém je, že dnes už si na ten film spomínam len veľmi matne. Určite tam bol nejaký hysterický, neustále bľačiaci a zúfalo nevtipný černoch. Bol tam Willis, ale nehláškoval, žiadnu hlášku si nepamätám. Potom tam bol Stifler a mal asi o 30 kilo viac než ten kaskadér, ktorý zaňho predvádzal parkour. No a ešte si spomínam, že tam bolo málo akčných scén a že som bol za to vďačný, pretože ak Kevin Smith niečo totálne nezvláda, tak sú to práve akčné scény. 5/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Miliarda narážek na filmy. To Kevin Smith umí. Kór, když se mu pod ruku dostal Bruce Willis. Poldové jsou bomba. Já se fakt bavil. Na hodnocení nehleděl a fakt se upřímně bavil. Vždyť co mi může víc chybět. Kevin Smith a jeho brutální dialogy. Bruce Willis a jeho motherfucker ksicht, co si filmem kráčí jen pro bejzbolovou kartičku, bláznivej Tracy Morgan a invalidně ukecanej Seann William Scott. Každý má svůj osobitý druh humoru, který se tu ve všech případech parádně spojí. Tak to má být. A co, že je tohle nejslabší film toho a toho..mně je to jedno, hlavně když mě to baví. A tenhle film mě opravdu bavil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $44,875,481Tržby Celosvetovo $55,444,858Tržby za predaj DVD v USA $10,222,453 //počet predaných kusov 595,590║ Neskutočne trápna a otravná výplachovka, ktorá chce byť všetkým možným ale je ničím, bezvýznamná fraška. /20%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Pocta žánru natočená speciálně pro fanoušky akčních filmů a Bruce Willise. Kdo mezi ně nepatří, ať na Poldy nekouká. Střílení ostrými narážkami nejen slovními, ale i příběhovými (dvojice policajtů? černoch a běloch?), funguje prakticky neustále. Dvojice Willis-Morgan je funkční, i když Morgan má jisté rezervy a mohl by být občas vtipnější, ale sekundující Sean William Scott si mě opravdu podal. Už dlouho jsem se takhle nesmál a já byl i rád, že Kevin Smith tentokrát nechal svoje "snowbally" doma a zkusil trochu jiný šálek kávy. Mě totiž hodně pobavil a klidně si to s chutí někdy zopakuji. PS: jediná škoda je, že jsem většinu těch filmů viděl už příliš dávno:( bude to chtít opáčko... ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Moj prvy Kevin Smith (veru tak, ziaden jeho film som nevidela, nebol dovod) a musim povedat, ze to bolo asi dobre, kedze som nemohla porovnavat. A preto mi film sadol ako uliaty, bavila som sa od zaciatku do konca. Skvela oddychovka, az na par fekalnych vtipkov. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Paráda. Oddychová a vtipná buddy komedie. Bruce Willis má zase rodinný problémy a nemá na zaplacení svatby svojí dcery, čehož s chutí využívá slizkej Jason "Earl" Lee. Kvůli tomu se Willis vydá prodat drahocenou baseballovou kartičku, kterou mu ukradne Stifler atd. atd... Prostě je to prdel a parťáka tam Willisovi dělá srandovní černoch. Moc nechápu, kdo s tím filmem může mít problém. ()

Bluntman 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna dává okázale najevo, že jde o "poctu", ale přitom největší problém s filmem spočívá v tom, že se nedá dost dobře rozlišit, jestli se ještě stále jedná o vzdání holdu, nebo se k předobrazům - parťáckým akčním filmům z 80. let - přistupuje s posměchem. Slovo "pocta" je totiž jednou z hlavních postav vysloveno nesprávně, a tak spíše než o nostalgický návrat o dvě dekády zpátky jde o komentář k onomu období z pozice filmového geeka, který svou sečtělost v žánrových snímcích populární kultury může využít. Jelikož ale nejde o kdovíjak chytrou podívanou, která by byla podvratná vůči střednímu proudu, veškerá potěcha z diskurzu dvou dekád (chlapácky tvrdých osmdesátek a poučených devadesátek) se nese v explicitní rovině významů. Sice se jedná o nejslabší film Kevina Smithe (nejspíš je nutné moc neočekávat, když jeho titul bude jakkoliv spojován s jeho otcem), ale pořád jde o mírně nadprůměrnou komedii, která se dočká průměrné až negativní odezvy jenom proto, že tohle prostě není další film toho Kevina Smithe, který by přinášel pravdy o životě v obhroublém podání, "jen" chce bavit a ohlédnout se zpět. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Právě tě dostal Bílej blesk! A Černej hrom!..... Táhnou to spolu 9 let. Jeden aby nevypadal jako kretén, musí získat zpět baseballovou kartičku a ten druhej je žárlivej. První co mě napadá (a nepustí!): Co je to za debilního černocha? A těch sraček co mu padá od huby! Ten co psal dialogy je zakomplexovanej debil, neboooo .... prostě dialogy Randella a Danteho (nesmí) nemá říkat nikdo jinej! Omlouvám se všem, kterým jsem nevěřil, sprostý slovo opravdu nepovažuju za vrchol vtipu. Přesto nedávám Odpad! ani 1*. Je tu pár věcí, které hodnocení zvedají. Třeba oceňuji snahu, udělat vtipnou každou situaci, nebo že se to ke konci 1-2 podaří. Pokud si tato komedie(?) najde svoje publikum, rád bych toho člověka poznal osobně. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem vtipnej ukecanej černoch. 2.) Nejsem vtipnej ani ukecanej (a už vůbec ne černoch) a mrzí mě to. 3.) Zjistím, proč je rozumný střílet lidi v kostele. 4.) Zajímá mě, kterej živočich (kromě člověka) provozuje orální sex. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Jako velký příznivec a fanda Kevina Smithe musím říci, že to je pro mne velké zklamání. To není ten Kevin Smith, kterého máme rádi, to není ten, který natočil kultovní komedie Clerks I-II a Flákači. Zajímavé na Kevinových filmech byly vždy jeho scénáře, které si sám napsal. Jde vidět, že když má natočit film podle cizího scénáře, tak jako režisér totálně selháva. Vykašli se na Hollywood a jeď si zas podle svého, Kevine ! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Harold Faltermeyer: 1. Cop Out – Harold Faltermeyer ,2. Po Boy Is Bad – Harold Faltermeyer ,3. Mangold & Hunsacker – Harold Faltermeyer ,4. Dave – Harold Faltermeyer ,5. Vicious Drones – Harold Faltermeyer ,6. Gabriella’s Story – Harold Faltermeyer ,7. Cool Cops – Harold Faltermeyer ,8. Jealousy Part 1 – Harold Faltermeyer ,9. Shoot’em – Harold Faltermeyer ,10. Jealousy Part 2 – Harold Faltermeyer ,11. Brooklyn Car Chase – Harold Faltermeyer ,12. Night Stakeout – Harold Faltermeyer ,13. Muy Safe-O – Harold Faltermeyer ,14. I Love You – Harold Faltermeyer ,15. Soul Brothers – Patti Labelle, ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jsou zde sice jména jako Willis a Scott, ale nejvíce překvapivě září Tracy Morgan, který mě bavil především díky jeho lásce k filmům. V pohodě to utíká, pár vtípků potěší, ale zůstanu u lepšího průměru. 65% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Jimmy, všetko najlepšie. Dnes máme deväťročné výročie. Poznám psov, ktorí sa deväť rokov ani nedožijú. Napríklad taká nemecká doga má šťastie, ak sa dožije sedem.“ Kevin Smith a Bruce Willis - netradičná kombinácia. Chalani si sadli pri nakrúcaní SMRTONOSNEJ PASCE 4.0 (v ktorej obaja hrali) a tak sa rozhodli urobiť spolu celovečerák, v ktorom by kontroverzný Smith nekontroverzného Willisa režíroval. Bohužiaľ, predstava takého filmu je asi lepšia, ako výsledok. POLIŠI nie sú zlí. Sú "len" strašne nudní. Občas som sa uchechtol. Niekedy pousmial. Asi dva razy som sa dokonca zasmial (!). Pri všetkých tých Morganových vulgárnych drístoch som vážnu tvár udržať nevedel, hoci som sa snažil, fakt som sa snažil. Nie je to úplne sterilné. No scenár je nezaujímavý a všetci okrem Willisa a Morgana slabí. Áno, aj Stifler. Určite to mohlo mať o 15 minút menej. Ale ako oddychová záležitosť, nie, to už trepem, ani ako oddychová záležitosť to nie je dosť dobré. Neviem tomu dať ani len 3*. S odstupom rokov tento film vnímam hlavne z pohľadu diváka, ktorý si myslel, že Willis je fajn týpek. Myslel si to aj Kevin Smith, ale obaja sme sa zjavne mýlili a Smith priamo na pľaci zistil, že ide o arogantné hovädo. Odvtedy sa na Willisa pozerám inak a Smithovi to až na výnimky v podstate zničilo kariéru, síce som nikdy nebol jeho veľký fanúšik, ale toto si nezaslúžil. Ani zvyšok divákov nebol nadšený, takže film pri rozpočte 37 miliónov ich na celom svete zarobil len 55. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No od Smithe, jakozto myho oblibence, proste cekam vic. Takze na nej je tohle docela slaby, navic bohuzel opet bez nejzasadnejsi dvojky, ale zase na druhou stranu, jako oldschoolova buddy komedie to je docela uchazejici. Problem je, ze si scenar nepsal Smith, takze je videt, ze mu to moc nesedlo, sice je tu sem tam nejaka ultimatni hlaska, ale rozhodne jich tu mohlo bejt daleko vic a ty co tu jsou, mohli bejt i lepsi, kdyby scenar doladil Smith. Dalsi problem je, ze Smith proste taovyhle filmy neumi rezirovat, takze akce je bud trochu rozpacita, nebo pusobi vykradenym dojmem, hluchy mista nejaky kamerovy vychytavky nezachrani, takze krome tech hlasek to tahne jen hlavni dvojka Willis s Morganem, ktery sice nejsou spatny, ale je to proste typicka dvojka drsnak a ukecanej cernoch, takze ani zadny postavy, ktery byste si pamatovali mesice. Navic je zastinuje Scott, kterej bohuzel nema moc prostoru, ale dokaze ho maximalne vyuzit. Takze ve vysledku prumerne natocena, dobre obsazena akcni komedie s par ultimatnima hlaskama a az moc hluchejma mistama. Lepsi 3*. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Pěkná poldovská komedie. Ne, není to největší prdel ve filmotéce Kevina Smithe, jak jsem zaslechl v jednom interview s ním, ani to není žádný akční akčňák, jak možná kde kdo neznalý myslel. Je to ale pořád Smith, i když takový trochu áčkovější. Je to prostě dobrá buddy sranda, kde dva newyorští policajti hláškují jeden přes druhého (no, možná spíš jeden na druhého), ať se děje co chce, a všechno berou s humorem. Ústřední herecké duo bylo dobrá volba, jinak mě potěšil Jason Lee a S.W. Scott ("Do you wanna be my jail cell BFF without the forced rape?") ve vedlejších rolích. Jako letní komedie mi to přišlo vhod. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Smrtonostná zbraň 21. století. Willis a Morgan se ze začátku nezdají, jako dobrá policejní dvojka do komedie. Přesto si diváka během první půlhodiny získají geniálními dialogy. Příběh je jednoduchý, ale okořeněný různými zádrhely. Celý film doplňují kvalitní minipříběhy - placení svatby, manželčina nevěra, pošťuchování s kolegy. Všechno do sebe dobře zapadá a to jsem dlouho u policejní komedie neviděl. Konec je trochu odfláklý, podaný standartně, žádná gradace, ale to asi k tomuto filmu patří. Film obsahuje i spoustu narážek na jiné filmy. Začátek nic neslibuje, dokonce to může nerozhodného diváka naprosto odradit od dalšího sledování, kdo ale vydrží příjde si na své. 80% 19.07. 2010 ()

Související novinky

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

Hans Zimmer složí hudbu k dvojce Top Gunu

22.10.2018

Oscarový skladatel Hans Zimmer (Temný rytíř, Počátek) a Harold Faltermeyer (Top Gun, Tango a Cash) budou společně skládat hudbu k vysoce očekávanému pokračování Top Gun: Maverick. Pro Faltermeyera,… (více)

Johnny Depp jako kanadský superpolda

Johnny Depp jako kanadský superpolda

20.08.2014

Pokud znáte hrubozrnnou tvorbu Kevina Smithe (Clerks, Clerks 2), dobře víte, že je mimo Poldů s Brucem Willisem prostá velkých hvězd. V několika Smithových filmech se sice objevil jeho kamarád Ben… (více)

Další smithovka bez Jaye a Boba

Další smithovka bez Jaye a Boba

08.07.2010

A taky bez vulgárního humoru a popkulturních odkazů. Po krimikomedii Poldové zkusí Kevin Smith další nový žánr – horor. Přesněji řečeno – politický horor. Projekt Red State není žádnou novinkou,… (více)

Willis a Foxx zahájí palbu...

Willis a Foxx zahájí palbu...

21.03.2010

...na všechno, co jim přijde do cesty během pátrání po ukradeném mikročipu. Zahrají si totiž ústřední duo v adaptaci hitové videohry Kane & Lynch. (Anti)hrdiny „third-person“ střílečky firmy… (více)

Reklama

Reklama