• MM_Ramone
    **

    Profesionálny kuchár, perfekcionalistický gurmán, skúsený odborník a predovšetkým neúprosný kritik Zdeněk Pehlreich sa vydáva na exkurziu po českých pohostinstvách, reštauráciach a hoteloch. V reality show, ktorá sa zaoberá mapovaním úrovne prípravy jedál v konkrétnych podnikoch, je postrachom všetkých kuchárov. Pretože tento holohlavý chlapík nie je spokojný len tak s hoci čím. Vlastne on nie je spokojný skoro s ničím. S jeho ráznymi názormi zväčša súhlasím, ale čo sa týka jeho slovníka ten mi doslova trhá uši. Vyjadruje sa ako buran, ktorého každé druhé slovo je "ty vole", čo hojne prekladá výzazmi ako "hovno", "do prdele", "sere mě to" a podobne. Je to znalec dobrého jedla, labužník, ktorý je však sprostý ako dlaždič. **(23.9.2009)

  • Jacinda
    ***

    První řady super, pak už se ale začalo opakovat neustále to samé...i nadávky lidi omrzí(16.6.2010)

  • Davies182
    ****

    Až na to "volování" se mi zdá Pohlreich jako bezvadný člověk, i když působí až moc povýšeně a tváří se, jako by v životě neudělal jedinou chybičku... Nicméně i přes tyto prkotiny se mi Ano, šéfe! jeví jako příjemné osvěžení nudných reality show posledních několika let. Pro ty, co rádi vaří, musí být podobný pořad požehnáním.(18.11.2009)

  • Psema
    ****

    Na primácké poměry až skandálně kvalitní pořad, který víceméně snese srovnání i se západním bratříčkem Gordona Ramsaye. Ano, chybí tomu pořádní facka pro majitele, když nesplní, co slíbí, závěrečný výlet na místo činu by mohl být o něco delší a detailnější, ale Pohlreich je charismatický (sakra hodně) jako jeho trademarkové "kruciprdel" a když už někam příjde, nebojí se do toho jít přes mrtvoly. Překope lístky, pošle vedení do háje a dohlédne na to, aby se to alespoň trochu rozjelo. Primácký štáb se navíc neztrácí ani po technické stránce a je vidět, že zodpovědní lidé ví, co chtějí a neváhají pro to udělat cokoliv. Což je jedině dobře. Oba palce nahoru, chuťové buňky na pozoru. Televizní zábava se odráží ode dna.(16.3.2009)

  • Gilmour93
    ****

    Ve jménu kulatých talířů, žádné zeleninové oblohy i střídmého menu svatého, amen… Exorcista nešvarů v českém pohostinství, otec Pohlreich aneb prostořeký Kojak z Alcronu, co uvařil oceán ryb a moře jater, snažící se majitelům, provozním a kuchařům českých restaurací vštípit základy pro kvalitní fungování podniku. Dle mého marná snaha. Jen co zajde za roh, už jsme zase u kečupu na pizze, instantních omáček a špinavých sklenic..(10.4.2009)

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace