Reklama

Reklama

Nenechte se mýlit, Nikki (Ashton Kutcher) není gigolo. Je to jen podfukář, který využívá sex k parazitování na nejbohatších velkoměstských paničkách. Díky svému vzhledu a dokonalé taktice se lehce získává jejich přízeň a může si tak po jejich boku vychutnávat život na vysoké noze. Ženy mu poskytují bydlení zdarma, dávají fantasticky drahé dárky, umožňují přístup na VIP party a samozřejmě požadují spoustu sexu, což je Nikkiho hlavní zbraň. Ženy se díky němu cítí mladé, krásné a spokojené. Je to oboustarně užitečný vztah. Nickiho poslední obětí je Samantha (Anne Heche), krásná právnička ve středním věku, která mu dává víc, než kdokoliv dříve. Jenže Nikki potká nádhernou číšnici Heather (Margarita Levieva). Ta ho přijde navštívit k Samantě domů, když je paní domu mimo město. Heather podlehne kouzlu domu, který pokládá za majetek Nikkiho a začne s ním hrát stejnou hru, kterou on hraje s bohatými paničkami. Jenže když se Samantha vrátí domů, zjistí, že jí byl Nikki nevěrný a vyhodí ho na ulici. A tak se Nikki vydá za svým srdcem a snaží se získat Heather. Jenže dokáže žít poprvé v životě na vlastní pěst? (Bioscop)

(více)

Recenze (361)

Cival 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je na mým soukromým sračkometru jasná devítka! Ashton Kutcher by měl jen pobírat rentu od Demi Moore a nezkoušet už hrát, zvlášť ne v dalším blábolivém náběhu na softporno. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Samec teda Ashton Kutcher fakt je. Ve svejch třiceti letech točí film o tom, jak funguje jako zdejší šukací mašina a ženský jsou z něj unešený. Nevím jestli mi to příjde, nebo se sex čím dál tím víc prosazuje ve filmech. Tady se s tím ale nesere hodně dobře a popravdě se na to koukat docela dalo. Mohlo to být horší, ale romantiku bych tady určitě nehledal, možná ke konci. Ale taková romantika se najde klidně i v pornu. ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Ja tomuto filmu hovorim "nie". Pre mna absolutne nedostacujuce v kazdom ohlade. Hodinu a pol sa pozerat na to, ako sa ludia prekurvia zivotom len preto, aby mali lahky zivot? Na to sa naozaj pozerat nemusim. A ani ten koniec, ktory mal byt uzasnym akoze ponaucenim a brutalnym zobudenim bol taky prvoplanovy, ze som ho cakala uz asi tak po desiatich minutach. Brrr... ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Takže tady máme Ashtona Kutchera, hollywoodský krasavec známý svojí průměrnou filmografií. Pro mnohé další béčko, pro mě sakramentsky zábavný film. Tenhle metrosexuální "kšanďák", oslňující ženy úsměvem a růžovým tričkem mi prostě sedl, jak prdel na mísu. Film je sám o sobě bez děje, celý snímek se dá vyjádřit pár slovy. Prcání, předvádění kamasutry, nic nedělání, šála kolem krku, ale je to zatraceně zábavné. Ashton je přesně ten typ člověka, kterému tohle prostě sedí. Vše je uvěřitelné, přisprostlé a na nic si nehrající a mě to v ty tři ráno děsně bavilo. 90% 26.12. 2009 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Stáhněte okýnko, ohulte muziku a dělejte ze sebe vola! To je uklidní." Samčí zkušené rady, s příchutí rychle se přemisťujících spermií, byly celkem fajn, ale jakmile se Nikki sám nad sebou iniciativně zamyslel, tak se snímek změnil v nudnou katastrofu, kterou nezachránily ani náznaky hambatosti. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Přesně takto mám Kutchera ráda. Ikdyž filmu trochu chyběla romantika či nějaký opravdový smysl. Přemnoho sexu mi v tomto případě nevadilo, protože o tom vlastně film byl. Návod jak sbalit babu bych v tom ale nehledala. Příjemná oddychovka. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Strašné překvapení. Příběh mladého muže, který si ve měste snů žije ten svůj. Jenže každý sen musí jednou skončit. Povrchní videoklipová stylizace je zcela na místě, koresponduje s životy postav a jakožto rámec objímající celý film je pradaoxně i vězením, z něhož se charakterům nedaří uniknout. Ashton Kutcher po Buttefly effectu opět dokazuje, že charakterní herectví mu nedělá nejmenší problém, ostatní slečny jsou taktéž velice schopné, ale především se rády svlékají, co si budem povídat :) především Anne Heche za to má body nahoru... Závěrečná metafota s žábou a myškou je geniální... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Takže o čem že to bylo? Ashton Kuther tam furt píchá, píchá a píchá a když nepíchá, tak využívá bohatý paničky a je spokojenej, pak je přestane píchat, nikoho nevyužívá a je smutnej a o tom to asi je, akorát nevim jestli z toho mělo vzejít nějaký ponaučení a nebo ne. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kutcher hraje kurvu v kšandách, co první půli klátí pro zábavu i kopání zlata a v té druhé trpí, protože mu dívčina podobného smýšlení láme srdce. Škoda, byl bych radši, kdyby ho zlomila kapavka.. Co může být horšího, než povrchní film o povrchních lidech? Snad jen Ashton herec, snad jen ten.. Když měl při závěrečném vyznání slzy v očích, chtěl jsem vrhnout všechny vanilkové rohlíčky, co jsem od Vánoc pozřel. A přitom kdyby vkládal svých dvacet centimetrů do úst kamarádovy ropuchy, dojde k ukojení a nemusí se trápit city - i za cenu, že mu ten přerostlý skokan nebude kupovat svetříky od Hermese.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neskutečně únavné. Spread jen a pouze variuuje slavnější předobrazy (namátkou Půlnoční kovboj), přičemž zcela rezignuje na vlastní nápady, invenci, ba i romantiku, vtip nebo spád. Prachobyčejná historka ve stylu up-down-moralize spolehlivě uspí, a to i navzdory faktu, že se první polovinu takřka nepřetržitě souloží. Indie-B(oring) 40% ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Málokdy se mi stane, že bych se v hodnocení nějak zásadně rozcházela se zdejším vox populi. "Samec" je tak asi tou pověstnou výjimkou z pravidla. Ne že by to byl nějaký majstrštyk nebo tak..., ale docela v pohodě film to je. Mně celkem sednul, nijak nenudil ani neurazil. Slušných 60% (jednu či dvě hvězdičky dávám opravdu špatným filmům, to případ "Samce" není). ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Dobrotivý bože, ten Ashton je prkennější a prkennější.... a já myslel, že už to víc nejde od filmu Vrahouni... Dobré by bylo, kdyby si s Demi pořídili třeba mimino a on by šel na mateřskou a byl by klid.... Aspoň, že Anne Heche to tam sluší... ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Káčer ma jednoducho baví. Tento film tiež pobaví svojou voľnosťou a sprostosťou, ale určite len na jeden krát. ps: 20 je 20. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ashton Kačer opět v další roli fešáka. Tentokráte to však není žádný středoškolský trouba, ale týpek, který si zvykl až příliš jednoduše žít na vysoké noze. Nikki je hotový Casanova. Prvotřídní protřelý děvkař, svůdník a lamač dívčích srdcí, jemuž všechno vychází podle plánu. Střídá sexy holky jako ponožky a přitom si tak přichází na slušný balík peněz, díky němuž oplývá pocitem, že je neodolatelný "Sexy Macho", který dostane každou, kterou si zamane. Film začíná jeho monology, které nás uvedou do jeho bohémského života a taktik, které na ženy používá. Překvapila mě Anne Heche, která tady vypadá jak nějaká dvacítka. Všichni jsou "dokonale Hollywoodští." Krásní, opálení, bohatí a "party people." Samec je docela slušným filmem s dobrým obsazením. Sebastian Stan! 💗 Zrovna u něj mě mrzí, že mu rejža nedopřál více prostoru, protože jeho přátelství s Kutcherem mělo potřebnou chemii a je škoda, že neměli více společných scén. V určitých momentech jsem prostě chtěla, aby "tam" byl. Kdybych byla v postavě Nikkiho a Sebastian by se na mě občas díval tak, jak se díval, tak holky neholky, skočím po něm:) V tom jeho pohledu bylo něco víc, než jen "kámoš mě nasral." A Kutcher umí dokonce i hrát, když má možnost. Soundtrack je velmi povedený. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemné překvapení... s hodně nehollywoodským koncem. Jenom ten Kutcher tam nemusel mluvit jako kdyby zrovna vyhulil 3 pakly velbloudů během 30 minut. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Od tohohle filmu jsem nečekal mnoho. Popravdě, nečekal jsem nic a to jsem taky dostal. Nejvíc mě zklamal Ashton. Ten by se měl držet Demi, jinak je velká šance, že skončí stejně, jako tady. Co mě naopak potěšilo, byla Anne Heche. Nejen kvůli pár odhaleným scénám, ale hlavně kvůli tomu, že pouze v těch scénách, kde byla ona, se na to dalo dívat. Pak tu máme Margaritu Levieva - na tu holku se dá dívat (i když, znám lepší) ale po herecké stránce… nevím, ale nevěřil jsem jí skoro nic. Pokud jste fanynka (pochybuju, že má i fandy, ale vše je možné) Kutchera, bude se vám to líbit. Já osobně jsem do tohohle šel hlavně kvůli Anne. A proto dávám o jednu hvězdu navíc, než si tento snímek zaslouží. Pochybuju, že se na to ještě někdy budu chtít podívat… ()

castor 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě nikdo nečeká Felliniho nebo Bergmana. Tvůrci předkládají naprosto jednoduchou zápletku. Hlavní záletník Nikki je povaleč, který nemá práci a vlastně ani kde složit hlavu. Jenže je vymydleným hezounkem, co se pomocí pár triků (nečekejte žádnou osvětu) dostane do kalhotek, bejváku i účtu nějaké bohaté slečinky/paničky. Jednoduše s ní stráví noc a omotá si jí kolem prstu natolik, že u ní nějakou dobu bydlí.. Teď tenhle Černý Petr padl na sympatickou paničku Samanthu.. Jedno se musí uznat. Tvůrci se ve světě povrchních milionářů docela obratně pohybují. Jsou místa, která fungují lépe než dobře, snad i skvěle (například nehollywoodský závěr jest toho příkladem). Jindy je ale těžké se s hlavními hrdiny ztotožnit. Nikkimu to prostě jednou sakra nevyjde, skončí na ulici a trvá to ještě hodně dlouho, než pochopí, že je třeba něco změnit. Tenhle posun o krok dál docela bolí. Nejen Nikkiho, ale i diváka. Když se on, cynický prostitut, zamiluje do podobně protřelé šlapky/servírky, tak tahle dramaticko-romantická linie prostě nefunguje, jak by měla. Což je velká škoda, protože náznaky by tam byly. Režisér David Mackenzie u mě rozhodně není nějakým břídilem, ví, jak hluchá místa neudělat ještě hluššími, jak správně nastavit kameru a co obléct/neobléct stále rozkošné Anne Heche. Jednoduše jsem se nenudil, nenaštval, docela si odpočinul a ona jinými zmiňovaná závěrečná žába je geniální!! ()

Reklama

Reklama