Reklama

Reklama

Nejlepší policajt

  • USA Marlowe (více)

Obsahy(1)

Robbyho nejlepší kamarád je bývalý policejní pes Marlowe. Jednoho dne přijde smutná událost, pejska porazí auto. Pro Robbyho je to hrozné, ale hned večer se stane zvláštní věc. Když zapíská na píšťalku, objeví se Marlowe jako duch. Robby se nejdřív pořádně vyleká, ale pak si uvědomí, že je to vlastně skvělé. Jeho kamarád je pořád tady a spolu můžou zažít další legraci! A protože je Marlowe policejní pes, vyřeší i případ zlodějské party, která řádí v okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Bohužel, musím dát jenom 2*, a to proto, že ačkoliv by se z toho námětu dal "vytlouct" zábavný film, tak byl místy nudný a zdlouhavý. Přímo odporná byla scéna se žvýkačkama. Když si pomyslím, že to je film pro děti, tak toto "žvýkačkové vyšetřování" bylo přímo ekelhaft. Ovšem počátek filmu a závěr filmu opravdu "vzal za srdce". Kdo má rád pejsky, tak tomu musela ukápnout i maličká slzička. ()

beckham- 

všechny recenze uživatele

Chvilkové dojetí ze scén, kdy pejsek umře, či jeho duch odchází s páničkem do nebe, nemůže vynahradit celý film, který dost nudí a jeví se i jako dost neuvěřitelný, sice je to film určený převážně dětem, ale všeho moc škodí. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama