Reklama

Reklama

Pekelný svazovač: Technika jeřábové bondáže

(festivalový název)
  • Japonsko Kinbaku · SM · 18-sai (více)
Pornografický
Japonsko, 1986, 61 min

Obsahy(1)

Hrdina celé série filmů se zastřešujícím titulem Džigoku no rópá (Svazovač z pekla) je bondážovou parafrází komiksových gerojů, kteří zasahují proti bezpráví a jimž žádná žena neodolá. Tentokrát jeho úkol spočívá v tom, že má ze spárů motorkářského gangu dominantních žen osvobodit milence postaršího gaye, který si do hrdinova SM salónu přišel vybít zlost na opačném pohlaví. Ve finále navíc musí hrdina stanout proti své dávné rivalce (oděné do SS uniformy), která ho při dřívější konfrontaci připravila o oko. (JFL)

(více)

Recenze (8)

JFL 

všechny recenze uživatele

Komiksově nadsazený pinku film přichází s hlavní postavou, jež je bondážovou variací na ikonické hrdiny moderní kultury (od Jamese Bonda po westernové pistolníky). Přestože film evidentně vznikal v jednom interiéru a hrstce exteriérů, dokázali tvůrci nedostatek prostředků vyvážit nápaditostí v oblasti postav, ztvárnění jednotlivých scén a především podvratnosti. Bohužel dílo postrádá dramaturgii, takže jsou nosné nápady nedostatečně využity a často se objevují přílišně natahovaná hluchá místa. O to překvapivější jsou záblesky tvůrčí geniality jako precizně westernově stylizovaná konfrontace hrdiny a šéfky motorkářského gangu či nádherně subverzivní gay intermezzo a sofistikovaně bizarní zesměšnění žánrových klišé (romantická chvilka na mostě a především finále v zapadajícím slunci). Jako protiváha všestranné lacinosti produkce pak působí profesionálně sofistikované bondáže. Přes celkovou nadsázku film bondáže nebulvarizuje a naopak nosně rozvádí téma ženské slasti. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt paráda! :-) Neuvěřitelně originální a úsměvný japonský pinku-exploitaition.Barevný, komixově laděný, vtipný, erotický, tak akorát úchylný a chvílema slušně ujetý. Do poloviny jsem se fakt smál a skvěle bavil. Pak to má takovou nudnější část, ale úplný finále to vynahradí. Něco podobnýho jsem z těch stovek japonských pinku-eroťáren neviděl, ta originalita je fakt super. A vzhledem k tomu, že mě tyhle filmy fakt baví, tak není ohledně hodnocení co řešit ... :-) ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně geniální pinku eiga s tak bránici-trhajícím potenciálem, že by film mělo doprovázet varování ministerstva zdravotnictví. Už jen úvodní pětiminutovka s vysvětlením proč mají vegetariáni rádi fekal a že fotbalisté jsou všichni do jednoho teplí je ultimátně zábavná, a film od ní pak už jen graduje až k finálnímu duelu (i na onen jeřáb dojde, stavební jeřáb). Ze všech pinku eiga filmů co jsem viděl je toto ten jasně nejzábavnější, a přitom je díky westernové stylizaci dosti přístupný i nejaponsky naladěnému publiku. ()

Drolin 

všechny recenze uživatele

Westernové pinku kde je hodně svazování, humoru, nacistů, gangů, parodie na gay romanci a pobíhání po kopcích a to vše v jedné hodině? Film roku 1986. Minimálně nejzábavnější. A bible machismu btw. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát ***, ale ten konec mě tak rozesmál, že nakonec zvyšuju o jedno. " You must be an extraordinary sadist! Right?" Podobné filmy nevyhledávám (i když paradoxně se s nimi setkávám poměrně často) a tak jsem k tomuhle přistupoval s despektem. Musí být tedy dobrý, když mě bavil. Vše už tady bylo řečeno, já bych dodal, že jsem se zasmál třeba u scény s vibrátorem na záchodě, nebo s pavučinou. Je to fakt sranda, poměrně přístupný BDSM like japonský film, ne třeba jako Tokugawa série a jiné. Tohle bych pustil klidně i někomu "normálnímu" :-) (i když by mě pak měl za magora a odebral si mě z přátel na facebooku) ()

Disease 

všechny recenze uživatele

"Nemůžeš si mě nechat jen pro sebe. Na světě je spoustu dalších masochistů a já jsem dobrosrdečný sadista." Velmi zábavná záležitost! podkreslená správně vtíravým westernovým soundtrackem. ()

Hanver 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý komediální snímek o "dobrosrdečném sadistovi", jak se hlavní hrdina sám tituluje. Příjemnou lehkou parodii na špagetové westerny doplňuje stylová, vhodná hudba. Zklamáním je gang japonských motorkářek Bombers, které mohly být vybrány lépe (poznají se 80. léta). Závěrečná scéna s jeřábem a slepým svazovačem je kouzelná :) ()

Reklama

Reklama