Cesta zničení (TV film)

Akční / Sci-Fi / Katastrofický

USA, 2005, 86 min

Stephen Furst

• artas

Lacné počítačové efekty, nahlúply tlstý pomocník (zabitý stromom?), naivné dialógy, hudba asi opajcnutá z Bourna... strata času, ak chcete vidieť nejaké dobré sci-fi s obdobnou tématikou, tak si radšej pozrite "Kmeň Andromeda".(24.3.2009)

• ARI50

Mín mluveni a vic přidat akce a zlepšit trošku efekty.(12.9.2011)

• civalII

Katastrofický filmy moc nemusím. Nesmyslný a trapný katastrofický filmy mám rád o to méně. Ač nerad musím dát odpad a pokud můžu doporučit potenciálním divákům --> nesledujte to.(26.12.2011)

• canco

Jedna z najväčších blbostí akú som kedy videl....neoplatí sa to ani pozerať(24.3.2009)

• Stejšn

Jako je to smrtelně blbý, ale tu hvězdičku tomu dát musím za dvě věci: američan, který se ocitl v neřešitelné prekérní situaci, když si sedl do evropského auta co má normální řadičku, a Tatra 148 domíchávač betonu na aljašské silnici, to mě uzemnilo :)(27.12.2011)

• loki3016

..jedna hviezda za odvahu, silny žaludok a papierove lietadielko ...(8.9.2011)

• Boudyy

Furst je hrozný režisér. Pár jeho výtvorů jsem viděl a vesměs to všechno byly odpady. Cesta zničení se nijak nevymyká "kvalitě" režisérovy předešlé tvorby. Směšné efekty, nesympatické a necharismatické postavy, snůška keců.(28.12.2011)