Film začína nevydareným nanotechnologickým pokusom, ktorého výsledkom je masívna smrtiaca explózia. Mladá reportérka Katherine je jediná, ktorá bola svedkom tejto katastofy a drží v rukách dôkaz na odhalenie pravdy.
Následky explózie sú obrovské. Nebezpečné nano častice unikajú do stratosféry a spôsobujú nepredvídateľné zmeny počasia. Uprostred ničivých búrok, musí Katherine za každú cenu doručiť dôkaz vláde a to skôr, ako smrtiaca katastrofa naberie svetové rozmery. (oficiální text distributora)
Lacné počítačové efekty, nahlúply tlstý pomocník (zabitý stromom?), naivné dialógy, hudba asi opajcnutá z Bourna... strata času, ak chcete vidieť nejaké dobré sci-fi s obdobnou tématikou, tak si radšej pozrite "Kmeň Andromeda".(24.3.2009)
Katastrofický filmy moc nemusím. Nesmyslný a trapný katastrofický filmy mám rád o to méně. Ač nerad musím dát odpad a pokud můžu doporučit potenciálním divákům --> nesledujte to.(26.12.2011)
Jako je to smrtelně blbý, ale tu hvězdičku tomu dát musím za dvě věci: američan, který se ocitl v neřešitelné prekérní situaci, když si sedl do evropského auta co má normální řadičku, a Tatra 148 domíchávač betonu na aljašské silnici, to mě uzemnilo :)(27.12.2011)
Furst je hrozný režisér. Pár jeho výtvorů jsem viděl a vesměs to všechno byly odpady. Cesta zničení se nijak nevymyká "kvalitě" režisérovy předešlé tvorby. Směšné efekty, nesympatické a necharismatické postavy, snůška keců.(28.12.2011)