Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Gwen študuje v poslednom ročníku strednej školy, chce sa konečne odpútať od svojho otca a myslí si, že jej problémy vyrieši manželstvo. Jej vyvoleným je Holden Adams, pretože po ňom túžila aj jej súperka Hilary Weissová. Lenže manželský život nie je presne to, čo očakávala, navyše keď Hilary ustavične proti nej brojí. Až po záverečnom plese dospeje k radikálnemu rozhodnutiu – opustí Holdena, odíde z rodného mesta a konečne sa tak zbaví aj Hilary. Podarí sa jej nájsť samu seba, vnútorný mier a sebaúctu? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Děkuji programátorům přehrávače BS Player za rychloposun. Zvládla jsem prvních cca 20 minut "filmu" a nestačila jsem se divit. Školní "loser" Gwen, která si asi dělá jakýsi video deníček a za sebou na zdi má nalepeny nápisy jako wtf,f*ck,piss,omg a další méně používané - a má zjevně komplex ze svého pubertálního otce, který neumí v kalhotách udržet své přirození. Přehlídka hnusných (solárkem) přismahlých bloncek s IQ kvocientem nižším než 10 a ředitel co utekl z nějakého porna pro trpajzlíky rád ochmatává studentky(a nejen ředitel). Takovou školu by v dnešní době v Americe klidně mohli mít a divila bych se, kdyby ji tam neměli. Stupidní, urážlivé, nudné, trapné a oplzlé. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Občas se nestačím divit, na co já dokážu narazit. Ale aspoň můžu s klidným svědomím říct, že i já rozpoznám sračkojdní komedii. Protože tohle sračka je. Nevtipná, i když se autor o vtipnost snažil, ale jaksi šlápnul o kus vedle. Tohle se tedy mezi mými doporučujícími filmy nikdy neobjeví, na to vemte jed. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama