Reklama

Reklama

Bitten

  • Kanada La Morsure (více)
všechny plakáty
Trailer

Nie práve najšikovnejší záchranár Jack (Jason Mewes) jedného dňa skutočne zahviezdi: pri ťažkej nehode zachráni život krásnej Danike (Erica Cox) - nehode, ktorú vlastne žiaden človek nemohol prežiť... Jackovi to však vôbec nie je čudné, ani podozrivé - skrátka naivne verí, že za to môžu jeho výnimočné záchranárske schopnosti... Keď sa zachránená kráska odmieta nechať zaviesť do nemocnice, rozhodne sa vziať ju k sebe domov a starať sa o ňu, až kým nevyzdravie. Dopadne to presne tak, ako sa dalo očakávať – Jack sa do nej zaľúbi! Keď sa Danika po istom čase začne čudne správať, Jack si myslí, že je zrejme narkomanka. No veľmi sa mýli, pretože jej problémom rozhodne nie sú drogy... Túži totiž po krvi! A tak, keď Jack na druhý deň príde z namáhavej služby domov, nájde na podlahe mŕtvolu, úplne zbavenú krvi! Jack chce Danike za každú cenu pomôcť – a jeho práca záchranára mu v tom príde naozaj vhod... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (23)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Tys sežrala moji bejvalou! Teď nevim, jestli mam zavolat poldy nebo ti koupit kytku..." Televizní erotická rozvernost, která není ani třeskutou komedií (nejvtipnější jsou titulky na konci), ani horrorem. Krve dosti, pro obnažené prso se nejde daleko a Rogerův slovník trumfne i partu dlaždičů. Přesto ani hromadící se mrtvoly, ani švédská trojka ve stínech nevytáhnou Bitten z průměru. Třetí hvězdu ale dávám za úplný konec, jenž naopak vytahuje snímek ze zdánlivě cukrkandlové love story... ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Perverzní snímek pro úchyly, kteří ujíždí na upírech, kozičkách a hnědých dírkách, kterých je film plný od začátku až do konce. Sem tam padne nějaká vysátá mrtvola do lodního kufru nebo na stojáka do kumbálu s košťaty, ale to je asi tak všechno. Filmu by neuškodilo trošku svižnější tempo, pak bych svoje hodnocení pozměnil, takhle se musí spokojit s 40% za ten pokus pobavit diváka. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Táto nekorektná  nízkorozpočtová komédia, ktorá skúma nebezpečenstvá, ktoré prináša mať upíra za priateľku je zábava. Je bolestne zrejmé, že producenti tohto nezávislého filmu nemali veľa peňazí na rozhadzovanie, keďže takmer celý film sa odohráva na jedinom mieste a čo sa týka špeciálnych efektov, falošná krv a kontaktné šošovky sú jediné, čo dostaneme. Ale zábavný scenár sa s postupujúcim príbehom len zlepšuje a nakoniec sa z toho stane dobrý film. 6/10 ()

sedm.1 odpad!

všechny recenze uživatele

Opravdu neskutečně debilní brak, kde mám velký problém dát i tu jednu * ze soucitu za pohlednou nestydu Ericu Cox, zbytek mě ale prostě jen urážel svou absolutně neopodstatněnou existencí. I ta krátká stopáž mi přišla neskutečně dlouhá, tak šíleně nudná a hloupá podívaná to byla. Zápletka je zralá tak na nějaký maximálně čtvrthodinový kraťas, zbytek nekousatelná a ubíjející nuda, atmosféra absolutně žádná, z hororových prvků tu byly dohromady asi tak dvě zakousnutí, takže vlastně nic, pokusů o vtipnost nespočet, ovšem výsledek jedním slovem trapnost gigantických rozměrů, to byl prostě kanální rádobyhumor, vymýšlený nefalšovanými primitivy, což se nakonec ukázalo i při závěrečných titulcích, kdy se naplno projevila inteligence zúčastněných při natáčení, na tohle musí mít divák prostě žaludek. Krom otřesné režie je pak hlavním spoluviníkem tohoto průseru herec v hlavní roli, Jason Mewes, člověk krajně nesympatický, až odpudivý, který by měl okamžitě ukončit „hereckou“ kariéru, kdy už nějak nevynikal ani jako mladík ve Smithových Clerks, ovšem dnes je to skutečně jen peklo. Bitten je zkrátka strašná sračka, tupost, ubohost, nuda, ve všech ohledech hnůj! ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Další ukrutně nezábavná upírovina, která nemá hlavu ani patu. Životem znuděný záchranář Jack najde na ulici holku celou od krve, vezme si jí domů a z ní se po čase vyklube hladový upír. No úžasný scénář. Celý film pak tlachají o ničem, upírka vysaje pár feťáků a maje čím dál tím větší absťák, směřuje to k nevyhnutelnému. Co ve filmu jakž takž funguje, je Jackův kolega Roger, který má občas dobré hlody a správně pozitivní přístup k životu. A ta upírka Danika má moc pěkné oči. To je ale po hříchu vše, co tenhle k uzoufání nudný film divákovi nabídne. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama