Rychlá akce

Go Fast

Bleskovka

Akční / Thriller

Francie, 2008, 90 min

Svěží, rychlé a akční. Francouzský film, který zase po delší době ukázal možnosti dříve slavné kriminální školy ze země galského kohouta. Škoda, že podobně laděných a ještě vybroušenějších policejních variací na Rychle a zběsile se v Evropě netočí více. Slušné 3* v klidu a v bezpečném autě:).(25.6.2009)

• Malarkey

Těžko rychlá akce, spíše utahaná trapárna bez čehokoliv zajímavého. Když akci a Francouzskou, tak trošičku jinak, tady to zavání tou klasikou, ale bohůžel jenom zavání.(11.9.2009)

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $6,184,428(27.5.2009)

• Le_Chuck

Francúzke Fast bez Furious. Catalina Denis by v conchita fighte Michele Rodriguez asi dala, ale zbytok filmu má ťažký problém preradiť na trojku. Kone pod kapotou síce besnejú, ale rýchlosť žiadna, kondička žiadna. Zlaté Taxi Taxi, zlatý Kurier. 50%(10.5.2009)

Tři hvězdičky s velice podřenou kapotou. Film se ne náhodou jmenuje Rychlá akce, protože s takovou stopáží je s ním člověk téměř hnedka hotov. Nevýhodou jistě je velký nedostatek pořádné akce. Nenechte se zmást nadpisy jako francouské Rychle a zběsile, k tomuto filmu to opravdu moc nečuchlo. Spíše mě zaujalo okolí převážení drog.(15.5.2009)

Ani nie tak rýchla akcia ako skôr akčná detektívka. Ovšem držiaca sa overených žánrových postupov, kde ma potešil vozový park presne podľa môjho gusta a drobný výlet do Marockých exteriérov na farmu :)(5.7.2009)

Konečně francouzi ukázali, že mají schopného herce, který dokáže konkurovat "zbytku světa" :-) Ale nejen on sám, ale celá "sebranka" lidí, která se na tomto filmu podílela, odvedla dobrý kus práce. Celé noci určitě probděl skladatel hudby, která ještě více umocňovala požitek z rychlé jízdy a všeho dění vůbec. Příběh z drogového prostředí také přináší něco nového a překvapí i některé vychytávky na straně zákona. Jakože francouzské filmy moc nemusím, tak tento se mi líbil! Zajímavosti: Po efektní "výměně" BMW, svého Accenta už nenechám bez dozoru :-) 75%(24.5.2009)

• mysiak

Človek by čakal "Rýchlu akciu" ...ale namiesto toho sa mu dostane, pomalý akčný film s malým kúskom akcie...a vlastne ničím extra, čo už bežný divák nevidel...(19.5.2009)

Rychlá akce až taká rýchla nie je, no pokiaľ má divák uveriť, že film namotali na základe skutočných udalostí, tak nejaký prehnaný Fast Food Furious by určite nezjedol. Snímok je skôr akčnejšia kriminálka, spojená s prehliadkou rýchlych produktov nemeckých automobiliek, ktoré sa často nezmyselnou rýchlosťou vetrajú nielen po francúzskych a španielskych dialniciach, ale aj po cestách tretej triedy. Kvalitu snímku drží nad vodou naozaj slušné herecké obsadenie, pričom je však na škodu, že pani/slečna Catalina Denis ponúkne iba jeden pohľad do jej zaujímavého výstrihu. Situácia si pri jej prednostiach žiadala viac(25.5.2009)

• Peetas

Jestli někdo čeká od tohohle filmu něco podobného ve stylu kurýr, taxi, což sem očekával i já, tak bude velmi zklamán, nějaké automobilové honičky tam sice jsou, ale jsou pomalé a slabé, a s akcí to není taky nic moc, celý film je takový zpomalený, hodnocení 35%.(21.10.2009)

• m@rz

Málo akce, příběh taky nic moc. Trochu pěkných aut a rychlejší jízdy - ale žádné závody. Prostě takový nudný film na nudný večer.(20.9.2009)

Roschdy Zem patří k jedněm z nejčastěji obsazovaných francouzských herců. Na svém kontě má řadu dramat, kde se prolíná svět Francie s imigranty. V tomto filmu, který jen na první zdání působí pro pár diváků jako nějaké Rychle a zběsile, šlo o co nejrealističtější zobrazení určitého typu policajtské práce. Už tím nejde o žádné Rychle a zběsile. Pátračky jsou dlouhé a nudné, násilí někdy až zbytečné a přitom vlastně jednoduché. Při jednom podobném nudném podniku je však jednotka prorazena a bez milosti postřílena. Kolega pak přisáhá smrt těm blbým dealerům drog a nechá se naverbovat, aby dělal infiltrátora. Jenže i on je ke konci prorazen... Jednoduchá a zcela prostá historka sama o sobě napětí příliš nedrží. Ani herecké výkony až tak nezáří. Důraz je kladen na realističnost vyprávění, na práci policejních jednotek, na to, že podobná práce může být pekelná nuda, ale také strach o život. Sice dojde na dvě přestřelky, ale jsou trochu úlitbou divákovi - navíc mají určité opodstatnění vycházející z děje. Zkrátka - nejde o žádný zázrak, akční film to rozhodně není, ale má jistý potenciál a svým způsobem může hodně zaujmout.(12.6.2009)

• sochoking

Film nahovno, muzika krvpijúca, odporní herci.... tam chýbal iba Steave Seagal!(11.5.2009)

• Dexter1

Čakal som nejakú ďaľšiu akčnú francúzsku pecku v producentských rukách Luca Bessona. Ale ako sa na začiatku neobjavilo Bessonove meno, tak sa vo filme neobjavila ani akcia. Najakčnejší je iba asi obal na DVD-čku.(19.5.2009)

• Terva

Po patnácti minutách naprostého zmatku a chaosu, mně ten film přestal bavit. Několik střihů na jedno auto a pokaždé to auto stálo jinak. Nuda. Čekal jsem víc.(4.6.2009)

Skvělej akčnák s úplně neznámým hercem,, Akce je skvělá a má grády + je zběsile natočená...Co víc si přát ;))(13.10.2010)

• Tuax

Hodně nezáživná a nudná akce. Celkově hodně bídné zpracování, bylo utrpení se na to vůbec dodívat a když to ve finále ani nevygradovalo a vyplynulo úplně do ztracena, tak to byl pěkný propadák. Nějak mi v tom celém chybělo aspoň to napětí, když už akční scény byly horší než v Kobře jedenáct, kde i s těmi auty mají lepší záběry na silnicích. Herecky to bylo taky dosti nezajímavé a příběhově se mi to taky nelíbilo. Má to jen kliku, že jsem vioděl dost horších filmů. 3/10(5.3.2012)

• fugazi

V názvu je sice Fast, ale celej film je Slow. A navíc Roschdy Zem se celou dobu tváří jako by ve volnym čase žral lidi.(11.5.2009)

• ecceHOMMO

Tento francúzsky snímok nieje hodný svojho názvu.......postráda či už rýchlosť, ale najmä akciu......a samotný záver končí ako keby zničoho nič....(11.5.2009)

• Arius

Absolútne priemerný akčný film akých nájdete spústu. Môžem pochváliť max. dobrý výber drsných ksichtov, ináč nič svetoborné.(13.9.2009)

<< předchozí 1 2 3