Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komédia o mame posadnutej futbalom, ktorá sa maskuje za slávnu taliansku futbalovú hviezdu aby trénovala mužstvo kde hrá aj jej dcéra. Mamina zúfalo bojuje, aby ich doviedla k veľkému víťazstvu. (diffside)

Recenze (5)

Tred2 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch bezvýznamných rodinných filmů ála Disney, který je pro mě docela snesitelný díky několika hláškám a asi nejmíň trapné podobě "sarkastických" hnípnutí v daném žánru. Pokud nejste šílený fanda některého z představitelů, nemá smysl tomuto věnovat pozornost. ()

lilylove odpad!

všechny recenze uživatele

Dívala jsem se na to hlavně kvůli Emily Osment,asi by mě nenapadlo se na to podívat kdyby tam ona nebyla.Je to hlavně pro mladší děti 7-11 let.I když mám Emily moc ráda musím to ohodnotit jako odpad,protože jsem se u toho opravdu hodně nudila..... ()

Reklama

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tu je príliš slabé, keďže som videl aj oveľa horšie filmy. Tento film nepriniesol nič nové, nápad je ohraný, dej je samozrejme predvídateľný, ale na nedeľné ráno je to v pohode pozerateľné. ()

kikka20 

všechny recenze uživatele

Tohle byl.. trapas. Ne pro mě, co se na to koukám, ale pro Emily Osment. Ona je přeci dobrá herečka a takhle si prostě kazí kariéru. Kdyby nebyla u disney, tak si myslím, že má i na pořádně slušnou kariéru, ale jestli se nepustí těchhle špatně natočených komedii, tak se může jít rovnou zahrabat. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama