Reklama

Reklama

Čtyři sourozenci se po letech sejdou na párty k oslavě sedmdesátých narozenin svého otce. Společně se začtou do novely napsanou nejmladším z nich a zjišťuji, že publikace odkrývá i ta nejintimnější rodinná tajemství. (Firebug)

Videa (2)

Trailer

Recenze (18)

Jamall 

všechny recenze uživatele

Celou dobu film balancuje na pomezí dvou a tří hvězd, na závěr to převáží ke dvěma. Film o nefunkční rodině, který nevyvolá příliš emoci být lépe hodnocen nemůže. Za klady vidím to, že zde hrají známé tváře ze seriálů a že to trvá pouze hodinku a čtvrt. Semtam přijde úsměvná scéna a pak se dokola hádá a fuckuje. A skončí to. ()

iampatrik 

všechny recenze uživatele

55% Jediný důvod, proč jsem se na film díval, byl M.C.Hall alias Dexter. Píp World není vůbec ničím zajímavý, příběh strohý, nic neříkající.. "Komedie" snažící se odlehčit dramatický podkres filmu zde nefunguje. Naštěstí 79 minut není dlouhá doba, při které bych si říkal "kdy už to končí?". Snad si Dexter pro příště vybere lepší film, byla by ho škoda v takovýhle produktech. ()

Reklama

Lachvos 

všechny recenze uživatele

O disfunkční rodině...a tady by ten komentář mohl skončit, ptž mě tady jaksi nic ke snímku nenapadá. Není ani tak vtipný, ani tak inteligentní, ani tak dobře natočený, a většinu času máte až děsivé nutkání jednotlivým členům rodiny řádně "naliskat" (zvláště jedné povedené sestřičce ;) ale jinak tedy nic světoborného. Jen pro příznivce složitých lidských osudů a manipulativní človíčky, kteří se rádi dívají na trampoty druhých, ti si zde asi přijdou na své... ()

Rssa 

všechny recenze uživatele

Krátká komediální záležitost, která je příliš povrchní na to, být reálnou relfexí životních osudů jedné zpackané rodiny, ale přitom je stále zábavnou lehkou sondou do ní. Postavy rodiny Meyerwitzových jsou jasně škatulkově dány, role na závěrečnou večeři rozdány. Neurazí, jednohubka, docela dobré, i když podle traileru jsem čekal hlavně od herců více, také více třeskutého humoru. 65 % ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Není to typ komedie, u které se budete co minutu válet, to vážně ne. Zasmějete se párkrát, ale od srdce. Situace jsou zpracovány naprosto uvěřitelně, například ta s přednesem knihy, což je dle mě největší přednost Peep Worldu. Zkrátka dokážu si takový příběh zasadit do reálného světa. Tempo není nijak závratné, ale pořád se něco odehrává, takže já se nenudil. A Kate Mara? Mňam! 60 % Oblíbená část- odvoz z večeře do nemocnice ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v losangeleském Downtown v USA. (lost815)

Reklama

Reklama