Reklama

Reklama

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Od Vittorio Plynovehomuza mam rad film Svatecni vyjizdka,kde vytiahol Trintignanta na vylet. A veruze im to spolu klapalo, dobry buddy dvojka to bola. Toto je trochu slabsie - aj strasidelny palac tu bol udajne plny duchov ..... Gassman sa tentokrat moc nepredviedol, lepsie sa mi divalo na Maria Adorfa /La Polizzia Ringarzzia/ a na krasnu Sophiu Loren /Horalka 1960/ : 70 % ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Manželé Pasquale a Maria žijí v paláci s výskytem duchů a neplatí nájemné. Když Pasquale najde nějaké jídlo ve skríni, tak si myslí, že to způsobili duchové, ale ve skutečnosti to byl bohatý Mariin milenec, ktetý přišel s dary.   Podle populární hry Eduarda de Filippa. Kvalitně obsazeno, ale herci nesmyslně přehrávají.(50%) ()

Reklama

Courtemanche 

všechny recenze uživatele

Klasicky dobrý Gassman, perfektní komediální výkon od Aldo Giuffré (Raffaele) ale také velmi dobrý Mario Adorf a příjemná Sophie. K tomu zajímavý námět i prostředí. Řekl bych kdo vyhledává filmy s Gassman, v případě rád zajímavé postavy (Raffaele) ten tento film by neměl nechat ujít - je totiž natolik zajímavý -, ale co se týče scénáře: čekal jsem více toho děje: tak nějak stagnuje. ...(Marcello tady se objeví jenom na pár sekund.) 3/5 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama