Reklama

Reklama

Před miliony let vytvořily nadpřirozené bytosti zvané Strážci intergalaktickou policii Green Lantern, která chránila jednotlivé sektory vesmíru. Jeden ze Strážců Abin Sur byl po boji s nepřítelem vážně zraněn. Když jeho kapsle unikla na Zemi, pověřil svůj prsten - zdroj nadpřirozených schopností, aby našel jeho vhodného nástupce. Prsten na Zemi objeví mladého zkušebního pilota Hala Jordana, který má velkou dávku sebevědomí, neposlušnosti a lehkomyslnosti. Jeho zdánlivě bezstarostnou mysl ale trápí vzpomínka na smrt otce, který zahynul při jednom zkušebním letu. Když prsten přivede Hala k Strážci, vysvětlí mu, co znamená stát se Green Lanternem. Odešle ho na domovskou planetu OA, kde se začíná seznamovat s podstatou svého poslání. Vůdce Strážců ale mladíkovi nevěří a po jednom z cvičných bojů o sobě začne pochybovat i sám Hal. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:29
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
04:02
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:28

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Batman vs. Tučňák?

Batman vs. Tučňák?

31.05.2018

Green Lantern měl v roce 2011 nastartovat filmový vesmír od DC, jenž se bohužel nikdy nezhmotnil. Dalším pokusem byl Muž z oceli z roku 2013, na kterého navázaly už čtyři filmy - velkolepá Liga… (více)

Kdo napíše Green Lanterna?

Kdo napíše Green Lanterna?

16.01.2017

Dva roky před Mužem z oceli měl filmový vesmír od DC nakopnout Green Lantern. Sci-fi o pilotovi, z něhož se stane galaktický polda, ale pohořela a málem zabila kariéru Ryana Reynoldse (Deadpool).… (více)

Co chystá režisér Notting Hillu?

Co chystá režisér Notting Hillu?

28.10.2015

Roger Michell se v posledních letech blýsknul třeba Venuší nebo Hezkým vstáváním, jeho nejznámějším filmem ale navždy bude Notting Hill. Komedie s drobným sociálním přesahem je nevyčerpatelným… (více)

Reklama

Reklama