Reklama

Reklama

V Rusku existuje park, kde slibují ohromný zážitek z paintballu. My sledujeme skupinu neznámých lidí, ze které byl utvořen tým zelených. Jejich úkolem je během 24 hodin najít všech 6 vlajek a kufrů, ve kterých najdou předměty, které by se jim mohly hodit. Jde o velmi nesourodou skupinu a první velká zkouška je hned u první vlajky, kde na ně zaútočí protivníci. Jedna z žen i tak dokázala najít kufřík a v něm byla neprůstřelná vesta. Nejprve nikdo moc nechápal, k čemu jim bude, ale brzy byl zastřelen jeden z členů skupiny. Skupina se tedy dala na útěk, přesto jeden po druhém umírali. Skupina se setkala s členy týmu oranžových a brzy jim bylo jasné, že je nezabíjejí oni. I tak ale oranžové zabili. Jedna ze zelených si navíc všimla kamer po celém lese, takže jí došlo, že někdo ten masakr pozoruje. Když už zbyli jen poslední čtyři hráči, rozdělili se do dvojic, aby našli poslední dvě vlajky. Jeden tým byl zlikvidován velmi brzy. Během jejich vraždění nám je odhaleno, že jde o hru o přežití. Za pozorování těch vražd platí diváci velké peníze, tudíž očekávají dobrou show. Poslední žijící pár tuší, že nikdo další nepřežil. Muže ještě za světla popálí v obličeji kyselina, v noci už je rovnou zabit. Posledním přeživším je Anna, která ve tmě najde vysílačku vraha... (TV Prima)

(více)

Recenze (102)

Pitryx odpad!

všechny recenze uživatele

To byl tedy nářez! Dokoukal jsem do konce, jen abych zvěděl vysvětlení, leč prakticky jsem se jej nedočkal. Nebo jsem to nepochopil, stejně jako to, jak se může ženská sama zahrabat do hlíny a tuto na sobě následně krásně zarovnat. To vše ve tmě. Hopsající kamera alá Blair Witch tomu také nepřidává a spolu s flákajícími se "herci" tak trochu připomíná něco, co se dá natočit na osmičku. O ději nemá smysl se šířit, stejně jako celý snímek je k ničemu. 101205138059/8545 ()

Ondr@932 

všechny recenze uživatele

Námět na film je to dobrý a rychle mě přirostl k chuti, ale po shlédnutí musím říct, že to bylo velmi laciné béčko! A to pro mě znamenalo velké zklamaní, protože jsem čekal aspoň průměrný akční horor, ale místo toho to byla jenom uřvaná, ukecaná ptákovina! Dávám 2,5/10 za námět na film za snahu natočit dobrý film který nevyšel a za lesy a pěknou přírodu. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Až tak mizerné ohodnocení si španělský "Paintball", rozhodně nezaslouží. Jasně, potenciál byl veliký...chybičky a nelogičnosti by se také našly ale mít mírně nad 30% ? To se na mě nezlobte, ale to fakt ne ! Už za ten originální nápad, je potřeba mít trochu toho respektu. Paintballová střílečka, jenž se zvrtne v boj o přežití. To se málokdy vidí. Možná, v minimální souvislosti s Renčovým filmem "Válka barev". Jinak, ale nikoli. Dalším plusem je roztřesená kamera. Pro někoho naprostá zbytečnost, pro mě zase exkluzivita a způsob, jak být do děje vtažen. Nemluvě o záběrech z termální kamery a velice dobře zvládnutými scénami zabíjení. Navíc, to celé dává smysl a jakýsi odkaz, že dnešní společnost bohatých a zkorumpovaných lidí, se baví opravdu nechutnou zábavou, kdy jde opravdu o život. V tom vidím největší smysl tohoto filmu. Ukázat, jak povrchní a cyničtí můžou být lidé ze střední a vyšší vrstvy. Španělsko produkuje jeden zajímavý projekt za druhým. Stává se z něj, nová mekka pro originalitu v hororech. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem si udělal žebříček hororů, které by stály za to zhlédnout a Paintball se sice vyhříval na posledním místě v hororech za rok 2009, ale tak nějak jsem doufal, že by mě film díky netradičnímu názvu mohl zaujmout. Ale opak je pravdou a musím uznat, že tento horor je opravdu blbost. Grupa lidí, kteří jsou na začátku ultratvrdí a nic na světě je nemůže zaskočit, je vypuštěna do přírody a očekávají tradiční souboj dvou týmů proti sobě. Vše zabírá naprosto tragická kamera a já brzy zjišťuji, že tohle bude velký provar. Náznakem k lepšímu byly pohledy infra kamery, kdy borec vidí to co ostatní nevidí (např. lidi kdesi v zemi v nějaké zřicenině). Ale to byl jen zmar a stejně se to nakonec zhouplo k debilní akci s blbým dějem a vraždami. Ani dokoukat jsem to nechtěl, ale nekonec jsem to vydržel a bylo mi vysvětelo o co že to ve filmu vlastně šlo. No a řeknu vám, že to byla další maximální kokotina. Tohle se španělským ptáčkům nepovedlo, ale při pomyšlení na ostatní skvělé španělské horory jim tento přehmat odpustím a rychle na něj zapomenu. 20% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Film Paintball patří mezi nejhorší kousky španělské produkce, které jsem do dnešního dne měl šanci vidět. Jde o podprůměrné akční béčko, které se vetřelo do hororového žánru díky postupnému vyvražďovaní jednotlivých postav. Nejvíc ho sráží otřesná třepotající se kamera, nudnost, spousta nelogických scén a stupidní chování postav. Nicméně mě jako skalního fandu této hry nejvíc zaujalo prostředí a úvodní přestřelka. Jinak je ale film jedna velká nuda, kterou si už asi nikdy nepustím. Slabé 2* ()

Galerie (30)

Související novinky

Půjde po vás Hitman 2

Půjde po vás Hitman 2

26.05.2010

Přestože jednička nenadchla ani fanoušky hry firmy Eidos, ani „běžné diváky“, s rozpočtem 30 milionů vydělala jen v kinech rovnou stovku, takže zabiják s kódovým označením 47 se vrátí. Scénář Kylea… (více)

Reklama

Reklama