Wall-E's Treasures & Trinkets
Animovaný / Krátkometrážní
USA, 2008, 5 min
Wall-E a jeho pokládky. Tento krátkometrážní film je součástí DVD a Blu-ray disků. (Mertax)
Podarené. Wall-e je proste klasik. /80%/ tento short film pozri na: DVD k filmu WALL-e na bonusovom disku(23.3.2009)
Flipper
Keby všetci prítomný, nevideli film Wall-E, určite by tento bonus nebol hodnotený tak vysoko. Z podstaty, že Wall-E niečo nájde a skoro vo všetkých prípadoch zošrotuje, alebo zničí, mi nepripdadá nič vtipné. Len akýsi podnet k tomu, aby si deti veci nevážili (?). Na tomto bezdejovom, bezpriestorovom bonuse, bol trochu úsmevný, akurát breakdance, ktorý mál nápad. Preto len jedna hviezda a to mam Wall-Eho vcelku rád.(19.4.2009)
Dever
Veľmi zábavné, vall-e je proste wall-e(15.2.2011)
hippyman
přestože nápadů zde bylo spoustu, většina mě prostě nepobavila... asi jsem čekal moc. 50%(10.7.2009)
teutates
No a kto ak nie on? môjho srdca šampión... :D Wall-Eeeeee 8/10(17.5.2009)
predators
Pěkné úsměvné 5-ti minutové video s naším robůtkem. :-) Nic víc, nic míň. 70%(25.7.2009)
iamek
Bonus, který naleznete na DVD. Přehled Wallovin. Vtipné a animace je geniální.(22.3.2009)
murakamigirl
http://www.youtube.com/watch?v=B9j5ezGhXk4&NR=1 - /breakdance/ ...má to v krvi ... :DDD(24.3.2009)
Darth Sidious
Taková drobná vtipná vsuvka k VALL-I ho příběhu. VALL-I je pro mě moc symatický, takže bez přemýšlení má u mě za plno.(25.5.2011)
kajda.l
Kraťas lepší filmu..Ale u Presta jsem se pobavil více..(24.3.2009)
HappySmile
Rychlý přehled wallovin - samozřejmě v tom dobrém slova smyslu. Roztomilé jako celý film. :)(22.3.2009)
stration
Takový pěkný přehled wall-e-ovin.(24.3.2009)
Laputa
Velice zábavné. Wall-e je nejrostomilejší tvor ( robot ) co jsem kdy viděl. Eva vydává zajímavé zvuky, které znějí nějak tak hřejivě.(24.6.2009)
togaf
Wall-E je roztomilý a nešikovný. Nejlepší byl samozřejmě jeho taneček. Ale osobně oceňuji i jeho sportovní výkony. Zvedají mi sebevědomí.(2.12.2011)
(mOnkey)
Ve Wall-Em mě iritovalo, že posatvy nemluví. U tohoto kraťasu tento problém pochopitelně odpadá. Přesto mi zdejší povrchní pseudo vtípky nejsou příliš pochuti. Ať žije Číslo 5.(22.3.2009)
Dines
Krásný bonus ke krásnému filmu - Ke shlédnutí zde.(23.3.2009)
zdenur
Nudný kraťas zpracovaný hrozným způsobem.(8.5.2009)
zdeny99
Wall-E se snaží pobavit diváka. Chvílemi se mu to daří. Jenže se předvádí až tak moc, že omrzí.(14.12.2010)
naxicka
Prostě slaďouš no:D:D:D.(22.3.2009)