Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam, tak jako hrdinové předchozích dílů, má schopnost cestovat časem a účastnit se událostí. Tyto schopnosti využívá v chytání různých kriminálníků. Musí se ale držet jedné zásady - nesmí se integrovat do událostí, protože by to pak přineslo katastrofické výsledky. Jednoho dne ho jeho kamarádka z dětství poprosí o pomoc v nalezení její ztracené sestry. Během výpravy do minulosti však Sam poruší pravidla... (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (84)

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Po úbohej a zbytočnej druhej časti tu máme 3.pokračovanie výborného Butterfly Effectu a môžem povedať, že sa vcelku podarilo. Príbeh je založený na tom, že hlavný hrdina Sam si je vedomý svojej schopnosti ovplyvňovať a pozorovať udalosti už minulé a toto aj využíva na spoluprácu s políciou pri chytaní zločincov. Raz sa však rozhodne vrátiť do vlastnej minulosti, všetko však dopadne horšie ako si predstavoval. Dej je zaujímavý a napínavý, samotný film je o dosť temnejší a dospelejší než jeho predchodcovia, herecké obsadenie je tiež slušné, len škoda, že samotné finálne rozuzlenie je možné úspešne predvídať už približne v polke filmu. Bez ohľadu na "značku" Butterfly Effect však ide o podarený, atmosférický film zo série After Dark Horrorfest 2009. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Na první film se dotáhnout nemůže a lehce strádá i za druhým dílem, ovšem Butterfly effect zkrátka má jako nápad svou kvalitu a i třetí díl je velmi slušný. Celý film nechává diváka na pochybách, kdo je ve skutečnosti vrahem a jestli jím není samotný hlavní hrdina. Konečné rozuzlení nakonec ale není pravda tak překvapující, ovšem závěrečná scéna s hořícím domem je opravdu krutá a já u ní jen seděl s otevřenou pusou a přál jsem si ať to skončí jinak. Slušný Carmackův výkon, docela ucházející hudba a moc bych si přál čtvrté pokračování, ale zřejmě už se toho nedočkám. ()

Reklama

suicide 

všechny recenze uživatele

Když byla natočena dvojka, považoval jsem zo za omyl, který jsem zhlédnul jen ze zájmu. Podobně překvapený jsem byl, když jsem se dozvěděl o natočení trojky, ale musím uznat, že oproti dvojce se nejedná už o takovou blbost. Koncept filmu doznal jistých nutných změn, takže nejde o úplné kopírování originálu, jak to zkoušela dvojka, ale přesto pořád docela hovadina a tři hvězdičky dávám, abych trojku dostatečně odlišil od toho příšerného odpadu, kterým nás poctili tvůrci dvojky. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle, první díl mě totálně zazdil a překvapil. Druhý díl mě totálně zklamal a nasral. No a po asi roce jsem šel do třetího dílu, bez větších ambicí. Ale nakonec je to milé překvapení, chtěl jsem dát původně 4*, ale pár věcí mi vadilo. Třeba celkové cestování v čase nebylo dostatečně využito, a ve filmu není ani mnoho postav takže mi bylo skoro po půlhodině kdo je vrah. Nicméně mě překvapil herec Carmack kterýho mám zafixovánýho jako hezouna co neumí hrát, tady mě poměrně překvapil. Je to slušný film na pozdí odpoledne. Jen mě ještě dostalo že závěrečné titulky trvají 11 minut! Film má tedy spíše 80 minut:-) ()

Stanley619 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se podle mě až moc snaží být něčím výjimečným a mindfuckovým, ale jak je známo, tak všeho moc škodí. Ještě k tomu se pase na úspěchu filmů s podobným tématem, takže kdo má už něco nakoukáno, tak si nejednou řekne, že mu to něco připomíná a to taky neni zrovna bod k dobru. Takže nakonec tady máme jenom další průměrný film. 53% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa od roku 2008 v USA a to najmä v Detroite a v Kanade. (Greenpeacak)
  • Na plagáte filmu je zobrazený motýľ, ktorý zďaleka vyzerá ako skutočný, no ak sa bližšie prizriete zistíte, že je poskladaný z odtlačkov prstov, DNA a tvárí zavraždených. (Greenpeacak)
  • Špeciálne efekty filmu zabezpečovali spoločnosti CIS Vancouver a Image Engine Design. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama