Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doktor Michael Foster má všechno - báječnou práci, krásnou a milující ženu, nadanou dceru. A přesto se jeho svět jednoho rána zhroutí, když zjistí, že žena za záhadných okolností zmizela. Stopy vedou k čarodějnické sektě, která se neštítí ani vražd. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Určitě ne tak hrozné, jak se tu píše. Černá mše je slušná mini série, která rozhodně neurazí. Má solidní atmosféru a dobré obsazení. Peter Gallagher je jako hlavní hrdina sympatický, táhne celý film a v podstatě nesleze z plátna. Jeho postava obyčejného člověka, který se snaží zachránit svou rodinu, protože se připletl k něčemu, co přesahuje jeho chápání, je naprosto uvěřitelná a dobře zahraná. Přesný je i Peter Fonda v roli zlého průmyslníka, který svou moc upevňuje černou magií. Ke slabinám naopak patří někdy pomalé tempo a přílišná užvaněnost (zkrátit na 120 minut by možná neuškodilo:) a neoriginalita. Černá mše totiž nenabízí nic nového než podobný typ filmů a kdo viděl např. The Believers s Martinem Sheenem, bude naprosto vědět, na čem je. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

The gathering u mě vyhrál cenu za nejnudnější báchorku. Nestačí jenom že je nebetyčně nudná, ale i navíc to kazí jméno Fondy? No to ne. Příběh je děsně nezajímavej, postavy jsou extrémně pitomé a jejich chování je na facku a hlavně jsou neskutečně otravné a plno scén je tu strašně násilně vecpáno. Navíc v každé scéně se každý snaží něco vysvětlit ale naprosto to nefunguje. Sem tam dobrý nápad ale z těch 3 hodin tu je tak 15 minut které za něco stojí. ()

Allka 

všechny recenze uživatele

Takovej ten film, při kterým můžete dělat tisíc věcí okolo, a přesto vám nic neuteče :-D Mňo, a Peter Gallagher je ten nejoslizlejší herec, to mi nikdo nevymluví :/ ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama