Família (TV pořad)

(Slovensko)

Rodinný / Talk-show

Slovensko, 2001, 27 min

Slávo Šiška

Relácia má ďaleko od verejnoprávnych patetických "Strážnych anjelov" (Heribanová) a gýčovej "Pošty pre teba" (Brychtová). Dokumentárnou formou sa sústredí na zaujímavé životné príbehy z rôzneho spektra, cez "bežné" problémy (aký život má Slovenka vydatá za Afroameričana a aký život s ňou má on u nás?) až po smutnejšie (zdravotné postihnutia, úmrtia). Príbehy sú dojímavé samé osebe, bez toho, aby ich musela do citového vydierania diváka tlačiť moderátorka (ktorá vlastne nie je moderátorkou, len povie zopár slov na úvod a epilóg).(23.4.2009)

Viac menej vydarená relácia zachytávajúca osudy rodín, ktoré sa nejakým spôsobom vymykajú priemeru. Buď zmiešané manželstvá alebo postihnuté deti, rozvodové traumy a pod. Záleží od jednotlivých námetov. Najviac sa teším na záverečné resumé psychológa :)(12.12.2010)

Zaujimave. Pribehy ludi, ktorym dava zivot zabrat. Zachytene bez patosu, moderatorka Patricia je prijemna a prirodzena. Je to sympaticky protipol vselijakych otravnych relacii o celebritach typu Smotanka.(28.2.2010)

• lektvar

milujem relácie ktoré dokážu fungovať 10 rokov(4.11.2011)