Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sylvian (Tony Todd) má ambície ako málokto, rád by sa stal guvernérom Nevady. Voľby sa blížia a čas hrá proti nemu. Potrebuje sérum, ktoré by mu dokázalo pomôcť prežiť aj na dennom svetle, je totiž upírom. Má nato síce doktora, ktorý ho má pripraviť, chýba však správna krvná vzorka. Preto sa pohybuje ulicami Las Vegas a usilovne hľadá. A práve teraz prichádza do Vegas Jason, aby sa tu rozlúčil so slobodou, nevediac že práve on je ten vyvolený. Že práve jeho krv môže Sylvianovi nielen pomôcť vyhrať voľby, ale taktiež zotročiť celé ľudstvo... (beso74)

(více)

Recenze (16)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou to vypadá, že se budu muset vykašlat na to náhodné vybíraní filmů z disku, protože už začínám mít těch paskvilů dost. Při pohledu na režiséra mě doslova braly mrákoty, protože Jim Wynorski už dlouhá léta není zárukou kvality. Vlastně jsem nikdy nepochopil, co se s ním na přelomu 1995 - 1996 stalo. Do té doby se mu docela dařilo a jeho filmy měli pravidelně alespoň průměrnou úroveň. Od té doby ale zapadl do odpadní stoky a vězí v ní po krk až dodnes. Až na pár světlejších chvilek se na jeho kousky nedá ani pořádně dívat. Nevím, snad našel zalíbení v levných děvách (údajně hereček čtvrté cenové herecké skupiny) a jejich vylepšených předností. Jako muž ho chápu, ale jako hororový fanda ho začínám mít už plné zuby. Silikony totiž nejsou všechno a já upřednostňuji především povedenou atmosféru a kvalitní příběh. Jenomže ničeho z toho jsem se tu nedočkal. Scénář byl zřejmě sepsán pod vlivem drog, při sledovaní nějakého upírského filmu a na druhý den se šlo točit. Jen pořád nechápu, jak se k tomu dostal Tonny Todd. Hrát v něčem podobném nemá opravdu zapotřebí. On byl však jeden z mála, kdo předvedl alespoň průměrný herecký výkon. Jinak to totiž byla jedna velká bída, kterou bych se možná bál přirovnat i k ochotnickému představení. Vampýr v Las Vegas je tak naprostá ztráta času, na kterou by se snad měli podívat jen skalní fandové režiséra Wynorskiho. Nebýt Todda tak tomu dám jasný odpad. 20% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak bohužel Wynorski zklamal na plné čáře a to jsem si myslel že se s upíří látkou vypořádá o něco lépe. Samozřejmě jsem nečekal nic extra ale i tak je od něj zklamání. Hlavně co se týče druhé poloviny. První je celkem snesitelná a ukazuje historii hlavního upíra Todda(kterej se na tuhle roli celkem i hodil kdyby měl co hrát). Druhá polovina už je jen křeč. Nápad se sháňkou krvi je blbý a herci jak by smet. Logan byl katastrofickej bodyguard. A Todd? Já toho chlapa mám rád ale prostě tady nemá ani co moc hrát. Sračka. Bohužel. ()

Reklama

AmunRa odpad!

všechny recenze uživatele

Ať přemýšlím jak chci, žádný klad na tomto filmu nenacházím. Špatný scénář, druhořadí herci, otřesné speciální efekty. Vyniká je výkon Teda Monteho v roli detektiva, u kterého si nejsem jist, jestli přehrává úmyslně nebo je opravdu tak hrozný herec. Občas se vyplatí shlédnout podobný spektákl, aby si člověk nakalibroval stupnici. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pokud bych chtěl uvést klady filmu: tak by to byly tyto: charismatický Tony Todd, příběh podobný Bladeovi, výběr ženského obsazení (doktorka Van Helm, detektiv O'Hara, Nikki 7 a zejména Melissa Brasselle a její striptýz), působivé intro. Mezi negativa patří to ostatní: akční sekvence, triky na úrovni pohádkových příběhů, mužské herecké obsazení, místa natáčení. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší hláška filmu : "Tekuté lidské ostatky.  S klukama z laborky máme teorii, že se proměnila v kyselinu, chemicky se ukamenovala a vypustil se di pouště." Víc není potřeba dodávat :D ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama