Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp je průměrný frustrovaný ubožák, který v zájmu svého byznysu vyrazí s bratrancem svého obchodního partnera objevit záhady "Hry". Co že je vlastně Hra? Hra je umění, lépe řečeno životní styl, ke kterému se hlásí nemálo mužů po celém světě. Jejím jediným cílem je VYLEPŠIT a ZDOKONALIT svou schopnost svádět ženy. Tripp se nakonec musí rozhodnout buď pro byznys nebo lásku, kterou mu Hra pomůže najít. (pan159)

(více)

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání, nic extrovního jsem nečekal ale ani nedostal. Ale čekal jsem aspon nějaké vtipy ale tady se člověk nezasměje, a tezachrání to ani Baldwin ani MAdsen. O Nicholasovy ani nemluvím, takhle přesně si nepředstavuju romantickýho hrdinu. Myslím že příběh měl na víc.Další problém vidím v hudbě která byla fakt příšerná. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn. Člověk vyslechne kupu balících rad a hlášek. Mega švanda to nebyla, ale nuda taky ne. Celé to působí víc bezstarostně a v klídku, než by bylo v reálu. ()

Zajímavosti (1)

  • Film je natočen na motivy existující undergroundové komunity mužů, kteří hrají "Hru" a denodenně balí ženy v klubech i na ulici za jediným cílem - zlepšit své "hráčské schopnosti". (pan159)

Reklama

Reklama