Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tripp je průměrný frustrovaný ubožák, který v zájmu svého byznysu vyrazí s bratrancem svého obchodního partnera objevit záhady "Hry". Co že je vlastně Hra? Hra je umění, lépe řečeno životní styl, ke kterému se hlásí nemálo mužů po celém světě. Jejím jediným cílem je VYLEPŠIT a ZDOKONALIT svou schopnost svádět ženy. Tripp se nakonec musí rozhodnout buď pro byznys nebo lásku, kterou mu Hra pomůže najít. (pan159)

(více)

Recenze (13)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné zklamání, nic extrovního jsem nečekal ale ani nedostal. Ale čekal jsem aspon nějaké vtipy ale tady se člověk nezasměje, a tezachrání to ani Baldwin ani MAdsen. O Nicholasovy ani nemluvím, takhle přesně si nepředstavuju romantickýho hrdinu. Myslím že příběh měl na víc.Další problém vidím v hudbě která byla fakt příšerná. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Celkem fajn. Člověk vyslechne kupu balících rad a hlášek. Mega švanda to nebyla, ale nuda taky ne. Celé to působí víc bezstarostně a v klídku, než by bylo v reálu. ()

FandaF 

všechny recenze uživatele

IMDb 51%. Žánr je zde blbě uveden - je to pouze komedie, rozhodně ne drama ani mysteriózní. Film se mi celkem líbil, nemám zásadní výtku, snad jen že tam nemusely být ty retro "PC Game like" titulky a animace. No, celkově by to s větším rozpočtem možná dopadlo lépe... ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Nejspíš asi musíte chápat, co se ve film skutečně děje, aby jste se zasmáli. Já se zasmál několikrát, protože některé pasáže "Hry" byli fakt dobrý.. =) Pokud jdete jen po příběhu, pak si zapněte něco jinýho. Kdo ale hledá milou komedii o flirtování, tak je tu správně.. =) ()

lumi1 

všechny recenze uživatele

no náhodou...mne sa tento film celkom páčil. Zas až taký odpad to nie je, uznávam ani žiadna výhra, ale pozrieť sa to dalo, taký pohodičkový filmík, netreba nad tým veľa uvažovať, proste oddych a leháro :D ()

Nubligo 

všechny recenze uživatele

aaaa.. tenhle film je strašná škoda, myšlenka filmu vzatá z knihy od Strause: The Game je skvělá.. ale bohužel debilní dialogy film posílají do role průměr až podprůměr ()

Reklama

Reklama