Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (258)

VasaX 

všechny recenze uživatele

Ňoumovitý Hugh grant bez špetky šmrncu a freneticky nesympatická, nevábně vypadající S-J Parker ve filmu který má sice hlavu a patu, ale je to unuděná nuda, obzvlášť když dojde na dialogy. Dva lidé pokročilého věku, jenž se k sobě zjevně mají po celou dobu, ale hrají mezi sebou tahanici na pitomosti jako páreček puberťáků. Romantika je podivně podaná, drama je spíše parodické a vtipy nejsou moc zábavné. Sečteno a podtrženo, i přes to že mám rád romantické komedie, tohle byl krok vedle. ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Hugh Grant i S.J. Parker jsou mi nesympatičtí od prvního pohledu, navíc Hughův britský přízvuk mě štval po celý film. I přesto jsem se docela bavil a čekal jsem o dost větší průšvih, který se naštěstí nekonal. Vtipné momenty (nebo spíše jen narážky) nejvíce postihují newyorkské obyvatele s protikladem na americký venkov, ale když to řeknu trochu s nadsázkou - myslím, že každý si dokáže představit zatvrzelé Pražáky na vesnici. ()

Reklama

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Manželství Morganových se před třemi měsíci rozpadlo a již se zdá, že není způsob jak jej spravit. A pak náhodou uvidí vraždu a jsou proto strčeni do ochrany svědků a posláni kamsi do Wyomingu, daleko od civilizace. A jejich životy se zastaví, jsou odstřiženi od jakékoliv komunikace se světem a musí si vystačit jen s málem a taky jen se sebou samými. A Paul a Meryl zjišťují, že jim přecejen trochu té lásky zbylo. Že jejich problémy mají řešení a že se chtějí snažit jejich vztah udržet. Přišlo mi to, no, hezké. Vtipné tedy ne, ale ne nějak vyloženě trapné. Krásné prostředí a co jsem si na tomhle filmu užila byla Sarah, která je prostě nádherná a úžasná a já se jí nemohu nabažit. Co mi vadilo byl kupodivu Hugh Grant, kterého jsem tu nemohla vystát a který se mi jevil značně příšerně. Nepřišlo mi to křečovité ani nijak příliš hloupé. Myslím, že na tom má zásluhy hlavně Sarah:) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Najnesympatickejší pár histórie, to bez debaty. Na vyschnutú vyžlu Parker sa nedá pozerať, s tým podlhovastým ksichtom a nosom by bola vhodná akurát tak chytiť za nohy a použiť ako oradlo. Večne nevyspatý alkoholik Grant to tiež nie je žiadna výhra. S tými vačkami vyzerá akoby nespal dva týždne a tomu zodpovedal aj mdlý herecký výkon. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale rozhodně ne urážející komedie s několika velice vtipnými momenty, při nichž jsem se zasmál nahlas, jako třeba při scéně s velkým a malým bodyguardem, vyšetřením u lékaře ("Máte rád samolepky, Paule? Pojďte, půjdeme do pokoje s žirafou..."), při seznamování s městečkem, v němž má jeden člověk tři a více povolání (sestřička / číšnice / hasička Kelly), nebo při komunikaci s manžely Samem Elliotem a okouzlující Mary Steenburgen, věrnými fanoušky Johna Waynea a Clinta Eastwooda... Vůbec mi nepřipadá, že Morganovi vytekli ze smrduté žumpy. Prostě jen neoslnili. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Filmové kopie byli poslány do kin pod kódovým označením "High Stakes". (c.tucker)
  • Samolepky žiraf v lékařské ordinaci (52. minuta), jsou od české ilustrátorky Venduly Hegerové. (ČSFD)

Reklama

Reklama