Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Úspěšný pár z Manhattanu, právník Paul Morgan a realitní agentka Meryl Morganová, žije odděleně. Odcizili se kvůli Paulově nevěře, ale klíčem problému je i to, že si už nejsou tak blízcí jako dříve. Paul se Meryl, která o něj ztrácí zájem, zoufale snaží získat zpět. Pozve ji na večeři a cestou zpátky se stanou svědky vraždy. V rámci programu na ochranu svědků dostávají novou identitu a jsou přesunuti ze svého milovaného New Yorku do malého městečka ve Wyomingu, kde se jich dočasně ujmou Wheelerovi. Tady se budou muset tito typičtí obyvatelé velkoměsta naučit vyjít s nevyzpytatelnou přírodou, přežít setkání s medvědy, naučit se, jak žít na venkově bez sekretářek či kariéry, a postupem času i jak být manželé. (TV Nova)

(více)

Recenze (258)

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak jsem o nich už slyšel. A věru odvázaný z nich nejsem! Paní Morganová mi dala o důvod víc, proč nikdy nepojedu Píchat do města. Mimořádně odpudivý makeupový zombie luk, který spíše vyděsí než aby zakryl, že madam už je dávno za zenitem, a navíc je tak sqělá herečka asi jako já beznadějný romantik. Panu Morganovi taky končí expirace a už by měl pomalu dát svému chcípajícímu chlapeckému šarmu ránu z milosti, přestat předstírat milovníky středního věku a začít nacvičovat na Dej si pohov kámoši 3. A oba je bez obřadu pohřbívá "dokonalý, originální a vtipný" příběh, který pan scénarista bez špetky invence vykuchal klišovitým nožem ze svých předchozích, relativně vydařených dítek. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Další romantická komedie bez nápadu, tak lze ve stručnosti zhodnotit Morganovi. Jistě, několik vtipných momentů se tu najde, ale není jich dost na to, aby se při jejich sledování nedostavovaly dlouhé nudné prodlevy, v nichž všechna ta žánrová klišé ještě více bijí do očí. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Normální, průměrné, obyčejné. To si takhle sedíte na gauči, nevnímáte chlapsky svět a v televizi se pohybují obrázky. Obrázky se změní v černé titulky. Tečka. ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Je načase zavést program ochrany publika a odstřel škodné v žánru romcom. Jak průzračná synopse : vesničani jsou zaostalí balíci s koněm, koltem a kloboukem, Newyorčani od civilizace odtržené, zdegenerované slečinky a ústřední duo má na mušce nájemný assasin, takže se velkoměstská fauna vypustí na divoký Západ. Zabít by si teda zasloužili, za neurotické slepičení (ona), za toporné slabošské pitvoření (on) a zápornou chemii (oba) P.S. Mám ráda SJP v Sexu, Hugha v Notting Hillu i Love Actually, od Lawrence se mi líbilo Hudbu složil, slova napsal a stereotypy New York- venkov mě bavily třeba ve Sweet Home Alabama. Už zříte, jak šílený film to musí být? 3/10 (simultanni projekce) P.S. Souhlas se Sofií, medvěd vede. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Omlouvám se, nerada bych sem tahala osobní problémy, ale v tuto chvíli nepřipadá v úvahu, že bych zbytek života strávila se svým manželem." Rozpadá se vám manželství? Tak si nechte od správných chlapců z FBI zorganizovat zájezd z New Yorku do vidlákova zvaného Ray ve Wyomingu. Je tam sice nesnesitelný klid, čistý vzduch bude ničit vaše zamořené plíce, komunikační technologie vám nebudou dostupné, ale za dohledu zvídavých medvědů se zase dá bez problémů vzkřísit umírající vztah. Já mám snímky tohoto typu rád, při uvolněné zábavě jsem ochoten odpustit i nedostatek invence a dětinským protestem proti zdejšímu lakomému udílení hvězdiček jsem dokonce plánoval přihodit ještě jednu hvězdu nad plán, ale tak moc jsem se zase nebavil. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Mnou velice uznávaní herci S. J. Parker a H. Grant mě velice zklamali. Film byl bez nápadu, ale mohli přece jen dobře zahrát..nezahráli. Morganovi se k sobě příliš nehodili a tak film neměl žádnou šťávu. Dlouhé nudné scény a občas lehký žert. Dokola jsem si říkala: "Jessico, hoď na sebe šatky od Versace, Sex ve městě na tebe čeká...tudy, paní Morganová, cesta nevede.." A ještě jedna věc..pryč s ostřílenýma scénkama na vesnici, kde to hlavní hrdinka nezvládá! ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

A už jednou jsem z koně spadla. Shodil mě. Bylo to sice jen na kolotoči, ale stejně...... Veľmi nevydarená romantická komédia. Nudné, nezaujímavé, nevtipné a bez jediného dobrého nápadu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nejenom, že jsem o nich slyšel, já je bohužel i viděl.. Sarah Jessica Parkurový kůň jako vyzáblý muž, co to přehnal s make-upem a pitvořící se Grant s plačtivými grimasami Stana Laurela už po několikáté za sebou nepřekročili svůj stín. Člověk se nesměle zasměje spíše drobnostem (uvázání koně, balení klobouku do kufru), jinak jsou Morganovi v rámci romantických komedií potřební, jak program na ochranu Svědků Jehovových.. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Neurotičtí Newyorčané, kteří žijí v domněnce, že za Brooklynským mostem končí civilizace, si mě na svoji stranu získají vždycky, Morganovým se to ale úplně nepovedlo. Ono by ani tak nevadilo, že postava Sarah Jessiky Parker (neočekávaně) připomíná jakousi light verzi Carrie Bradshaw (ano, stejný rozmazlený diblík, tentokrát však s čínskou adoptovanou holčičkou - že by inspirace Charlottou?) a že Hugh "Daniel Cleaver" Grant poztrácel většinu charismatu a do romantické komedie se proto vůbec nehodí. Největším problémem je fakt, že Morganovi nenabídnou nic, čím by aspoň trochu vyčnívali z masy jim podobných. Chybí víc romantiky, komedie, konfliktu, všeho... Možná i proto jsem na Morganovi nekoukal v kuse, nýbrž natřikrát. P.S. Mary Steenburgen by sarahpalinovské republikánské venkovanky mohla hrát až do skonání světa, po Návrhu tu v této šabloně znovu exceluje :) 50% ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Znáte to, den na levačku, tak si chcete pustit nějakou komedii. Mrknu a vidím, že mám na HDD nový film od Marca Lawrence (Lásce s výstrahou jsem dal 4 * a filmu Hudbu složil, slova napsal jsem dal dokonce plný počet). Nicméně Morganovým nemůžu dát víc, než 2 *. A proč? Jednak za příšerných 15 úvodních minut, kdy jsem vážně uvažoval, že to vypnu. Naštěstí jsem to nevypnul a dočkal jsem se tak pár dobrých vtipů (hlavně od Hugha, Jessice spíše zavazela…) Já se ptám, co se sakra s Lawrencem stalo? Předchozí zmíněné filmy byly romantické, ale uměly si ze sebe dělat srandu a nebraly se vážně. Bohužel, tenhle film se místy bere dost vážně. Sorry, Marcu, ale dnes jen za 40 %. ()

Don Jebal

všechny recenze uživatele

Rozpočet: 58 000 000 $ Otvárací Víkend: 6 616 571 $ (v 2 718 Kinách) Tržby USA: 29 580 087 $ Tržby SR: 68 598 $ Tržby ČR: 184 638 $ Tržby Celosvetovo: 85 280 520 $ ()

castor 

všechny recenze uživatele

Znovu podivně mrkající Hugh Grant s plačtivými grimasami a Sarah Jessica Parker, která nechce zestárnout a má na ní ne úplně slušivý účes, v podivné reklamě na americký venkov. Situace, do kterých se dostávají, byly mizerné už v polovině devadesátých let. Nápady chybí, romantika je rutinní, fórky jsou ohrané. Co tam máte dál? ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Průměrná, ale rozhodně ne urážející komedie s několika velice vtipnými momenty, při nichž jsem se zasmál nahlas, jako třeba při scéně s velkým a malým bodyguardem, vyšetřením u lékaře ("Máte rád samolepky, Paule? Pojďte, půjdeme do pokoje s žirafou..."), při seznamování s městečkem, v němž má jeden člověk tři a více povolání (sestřička / číšnice / hasička Kelly), nebo při komunikaci s manžely Samem Elliotem a okouzlující Mary Steenburgen, věrnými fanoušky Johna Waynea a Clinta Eastwooda... Vůbec mi nepřipadá, že Morganovi vytekli ze smrduté žumpy. Prostě jen neoslnili. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Romance bez špetky romantiky, komedie bez smyslu pro humor a pokud mělo být drama to zpackané finále, tak ani to ne. Ono koukat sto minut na úlisnou Parker a znuděného Granta není také žádný med. Hlavní role tedy spíše připadla nechtěnému humpoláctví státu Wyoming, ale i z jeho krás a tradic bohužel moc neuvidíme. 30% ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Když se řekne Hugh Grant, okamžitě mi v hlavě naskočí žánr romantická komedie. A ani tentokrát tomu není jinak. A nutno dodat, že jsem rád, že tomu není jinak, protože už jsem si zvykl na Hugha Granta v romantických rolích a myslím, že tyto role mu sluší nejlépe. Ovšem co mi na této komedii vadí, to je přítomnost Sarah Jessicy Parker. Nikdy jsem nebyl fanouškem seriálu Sex ve městě a tuto herečku jsem nikdy příliš nevyhledával a v tomto filmu mi příliš neseděla, do elegance Hugha Granta má velmi daleko, podle mě mu zkrátka nebyla rovnocennou hereckou partnerkou. Ale naštěstí jsou tu jiní sympatičtí a příjemní herci, kteří tento můj negativní dojem z hlavní hrdinky trochu mírní. Mám teď na mysli především Mary Steenburgen a Sama Elliotta, kteří v roli venkovského manželského páru byli velice milí a sympatičtí. A pokud se zaměřím na dějovou stránku filmu, tak musím říct, že jsem se téměř nenudil, bylo zde několik opravdu vtipných věcí, takže svůj účel to splnilo. Pobavil jsem se, užil jsem si to, a byl to fajn zážitek. Hodnocení se v mém případě pohybuje mezi třemi a čtyřmi hvězdami, nakonec uděluji tři hvězdy. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Typický příklad toho, jak se nemá točit romantická komedie. Když nemáte žádný příběh ani dobrý nápad a všem co vám zbylo jsou několikrát provařená klišé a nesympatické postavy, tak z toho nic kloudného nevznikne. Marc Lawrence je navíc totální rutinér, takže se tady neobjeví opravdu nic co by se dalo nějak pochválit. Mezi hlavní dvojicí to vůbec nefunguje, chemie je nulová. Navíc jsou ty postavy tak otravné a nesympatické, že jim budete spíš přát, aby je sežral ten digitální medvěd, než aby se daly dohromady. Sarah Jessica Parker je stále nesnesitelná a Hugh Grantovi tohle xté hraní stále stejné role už prostě nežeru. Chudák Sam Elliott, ten jediný vypadá drsně všude a v každém věku. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nevtipná romantická komedie s Hugh Grantem, který se neuvěřitelně trápí a upřímně si myslím že si svou postavu ani nemohl užít. K S.J. Parkerové již byl scénarista mnohem přívětivější. Nic ovšem nevynese Morganovy k výšinám. Plně rozumím proč zde většina uživatelů dává jednu nebo dvě hvězdičky. Film se přežít dá, ale je to zkrátka pouze na jedno podívání. A kdo jej nepodnikne, rozhodně o nic nepříjde. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Berúc do úvahy, že máme na stole (plytkú) romantickú komédiu s Hughom Grantom a SJP, celkom obstojne sa pokúša vykresliť zvyky a spôsob života na vidieku amerického Stredozápadu. Podáva ho, neprekvapivo, komediálne, à la Dukes, s tým, že všetko je v poriadku ako je. Reálie neberie tvrdo a v podstate o tie tu ani nešlo. Poslúžili len ako kulisa rozpadajúcemu sa manželskému vzťahu a blbým kecom – hľadať hlbšie tvorcovské ambície u rejžu ako je Lawrence bola len moja debilita. A keďže do tohto filmu reálne nikto okrem mňa nešiel s myšlienkou: "Hm, idem si pozrieť, ako sa žije sedlákom vo Wyomingu skrz tento šeredný rom-com a nasajem tú rural rodeo atmošku ako špongia," počin pre cieľovku splnil poslanie a o viac nejde. --- #1 Michael Kelly ako profi vrah určite zaujímavá voľba. Ale len voľba a tam to končí. --- #2 Mary Steenburgen v tých kovbojských country oblečkoch jedno z mála pozitív. --- #3 Obsadiť Sama Elliotta a dať mu štyri vety... fetuješ? ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Zápletka kterak se dostane rozhádaný manželský pár z civilizace do úplné divočiny byla docela vtipná, ale zas tak moc se smát u této komedie nebudete. Takový americký průměr. Sarah jessice Parker to tam ale sekne, o tom žádná.   * * ()

Reklama

Reklama