Reklama

Reklama

Zůstaň, prosím

  • Česko Práce na dvojí úvazek (neoficiální název) (více)

VOD (1)

Jackson White měl jednoduchý život. Jeho vzhled, inteligence i fyzické schopnosti mu otevíraly bezbřehé možnosti. V Los Angeles se nechal zlákat hudebním průmyslem, ovšem zásluhou peněz a zdánlivého společenského postavení se vzdálil svému pravému já. Když se jeho osobní i profesní život ocitá v troskách, dozvídá se o kritickém zdravotním stavu svého otce. Vrátí se tedy domů, aby se o něj postaral. Zpět v Severní Karolíně se setkává s dlouho zapomenutými přáteli i neznámou dívkou. (Filmbox)

(více)

Recenze (3)

anderson 

všechny recenze uživatele

"Posmrtná" romanca, ktorá - či už veríte alebo nie - zanechá v každom určitú emóciu. A ďalší film v ktorom sa zrkadlí dosť nevyužitý Mischin talent. (4.4.2021) ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

„One life can change the world!“ Zo začiatku sa nohavíc Ryana Kwanta držala pekná nuda, a ani som nevedel o čom presne film je, jasne o vnútornom boji hrdinu, zomiera mu otec, nesplnené sny úspešného herca atď., avšak ak vydržíte pozerať do okamihu, keď je záber na prah dverí s peknými ženskými nohami, tak myslím, ye nebudete ľutovať. Záver, keď sa odkrývajú karty a film sa rúti do finále, je zaujímavý, celý dej začne do seba zapadať. Film útočí sa city a núti sa zamyslieť. Idea je potom jasná: nepleťme si bohatstvo s peniazmi (Don’t confuse wealth with money)! ... Avšak film sa nezaobišiel bez režijných chýb, ako dvojité nalievanie piva do prázdneho pohára počas jedného monológu, a iné chybky, ktoré padnú hneď do očí. Herecké výkony dobré, Mischa Barton kočka, to sa musí uznať, scenár sa dá stráviť, soundtrack podľa môjho gusta. ()

Reklama

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepřesvědčivé. 1) 34letého Australana Ryana Kwantena (hlavní postava Jackson) jsem si doslova zamiloval v seriálu True Blood a tak jsem okamžitě chňapl po možnosti podívat se na něho i v jiném filmu. No zde žádného sexuálního idola nepředstavoval. 2) Téma vztahu otec - syn i nacházení sebe sama mě zajímá. Zde ale jdou tvůrci jen po povrchu a prostřednictvím plytkých dialogů prezentují moudra na úrovni IQ 90. 3) S přihlédnutím k překvapivému konci a zejména představiteli hlavní role nakonec tři hvězdičky dávám, ale jen s mihotavými paprsky. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama