Reklama

Reklama

Černé ovce

(pořad)
  • Československo Černé ovce, sem tam bílá
Publicistický
Československo, 1992, 13-28 min

Obsahy(1)

Tento publicistický pořad vysílá Česká televize s přestávkami již od roku 1993. V letech 2001 až 2002 byl nahrazen publicistickým deníkem Černá, bílá, který uváděla současná moderátorka a reportérka Iveta Fialová. Od začátku roku 2003 pak byl pořad vysílán jako týdeník pod svým původním názvem a v současné době se vysílá každý všední den večer, přičemž o jeho moderování se kromě Ivety Fialové stará i Vlado Štancl, který je s tímto pořadem spjat již od jeho začátků. Obsahově se pořad střídá. Zatímco Vlado Štancl nám nabízí různé testy, poradí jak a co nakupovat a mj. nám i skrytou kamerou v reportážích objasní, kterým hospodám a restauracím se vyhnout a naopak, Iveta Fialová se pak věnuje závažnějším věcem. Především v nich hrají hlavní roli kauzy, dopravní nehody, úřady a hájení našich práv. (Stocki)

(více)

Recenze (75)

saaaky 

všechny recenze uživatele

S tímto pořadem nemám naprosto žádný problém - splňuje to, co říká - objektivně a s puncem odbornosti ve formě spousty odborníku a lidem na slovo vzatých pohlíží na problémy obyčejných lidí, a zpracovává to ještě kupodivu přijatelnou formou. Bez problémů, ba naopak - člověk by se měl sem tam podívat. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nekonečná hra kočky s myší. Za tým koček nastupují podnikatelští vyčůránci, dream team myšáků reprezentují naivní trumberové, kteří nejen, že do oprátky dobrovolně nastrčí hlavu, ale oni si i to oko nejprve poctivě připraví, a posléze pod sebou sami podkopnou stoličku. Jo jo, chce to odvahu koupit na základě inzerátu v Blesku pilulky na hubnutí, ze zdi na veřejných záchodcích si opsat číslo na firmu půjčující peníze anebo začít něco používat bez návodu k použití. Ještě větší odvahou ale je s tím vylézt před kameru a snažit se obhájit frází, že "mně jde o princip, ne o prachy." :-) ()

Reklama

Raimok 

všechny recenze uživatele

Miluju části, kde se testujou výrobky a služby - od hranolků v restauraci, přes pračky až po cestovní kanceláře. Něco takovyho se, když nepočítám časopis dTest, málokde dozvíte. A zrzatej, fousatej Štancel tomu dodává ty správny grády... Naopak nesnáším ty kecy, kde si někdo pořád na něco stěžuje. 65 % ()

Jarsey 

všechny recenze uživatele

Dala jsme si odpolední maraton s Černými ovcemi. A můj dojem? Že to je pořad o lidské hlouposti. Než něco podepíšu, přečtu si to. Nekupuju nic pod nátlakem, kožená bunda za 700Kč nemůže být kvalitní! atd, atd, atd... Takže na pobavení dobré, ale čekat od toho něco vážného nejde, protože do většiny těch problémů se lidi dostanou sami a pak si na tu svoji hloupost ještě zavolají televizi. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Pořad, který je na jednu stranu u nás velmi potřeba, na druhou stranu jsou tu někdy lidé s tak banálními problémy, že člověk zírá, jak s tím může jít někdo do TV (např. ten pes, co nebyl rasa jakou si majitelka představovala, ale když ji prodavač řekl před kamerou, že jí vrátí peníze jen, když mu psa vrátí, tak holka cukla :-))) to jsem se nasmál) No nic. 65% = 3/5 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama