Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedmnáctiletému Aaronu Miltonovi (Kyle Gallner) se dostane zajímavého druhu vzdělání, když se zamiluje do čtyřiatřicetileté Lindy (Laura Allen). Linda je mladá, atraktivní žena, která se vrací na univerzitu, aby se zde rozhodla, jakým směrem se bude v budoucnu ubírat její život. Lindin podivný vztah s mladičkým studentem se však začíná zamotávat ve chvíli, kdy se Aaron seznamuje s její čtrnáctiletou dcerou Beth (Brittany Robertson). Sarkastická dívka vidí v Aaronovi svou životní lásku, díky čemuž vzniká nefungující milostný trojúhelník, o kterém se nikomu z nich nezdálo ani v těch nejhorších nočních můrách. (Allien.9)

(více)

Recenze (31)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Všichni jsme asi v určitém věku (asi tak 18-24 let) dospěli do stavu, že jsme měli náhle pocit, že víme o co jako jde. Byl to omyl, byla to momentální slabost, nevěděli jsme samozřejmě nic. Tak jako tenkrát, i dnes jsme pořád stejně v řiti, jako jsme byli vždycky. Ale zase tu máme ty pěkné chvilky, které si pamatujeme, nebo si na ně občas vzpomeneme. Když jsme byli mladí a mysleli, že víme o co jde. Tenhle film je vlastně vzpomínkou na tyhle chvíle, začátek nějaké cesty, sebeuvědomování, důležitost kamarádů, lidí kolem. Je to moc dobře natočené i zahrané, i když je jasné, že to osloví jen ty lidi, kteří to mají stejně jako hlavní hrdina. Ostatní to mají jinak a tak je to bavit moc nebude. Za tu vytrvalou atmosféru rozkolu 85% ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Poměrně neuvěřitelný (a tím myslím fakt k neuvěření) příběh mladýho Amíka, co se dostane coby zázračné dítě na univerzitu, kde se zamiluje do svý trochu starší sexy spolužačky. Jenže pak je tu ještě její sexy dcera a taky sexy (fakt?) sousedka, která se tváří jako bůhvíco (čti: intelektuálka). Nakonec se ukáže, že až tak intošácká není. Do toho všeho protektorářská matka, zamilovanej polda, trochu trávy a plno sexu ve vzduchu. Ne, nebylo to úplně špatný, ale čekala jsem víc originální vyústění celé té (opravdu prekérní?) situace. Body navíc má hlavně Brittany Robertson za Beth, která jediná (ač nejmladší) věděla, co opravdu chce. Takže být Aaronem, počkala bych si dva tři roky a pak bych se vrhla do postele Beth, která jediná to měla v hlavě srovnaný (btw víc než Aaron). ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Niekto to označil za jeden z najlepších teenagerských romantických filmov, ale mne to prišlo pedofilné. Jednak sa tak normálna matka nespráva, tak vulgárne a oplzlo, z toho mi fakt šlo prevrátiť žalúdok. Na druhej strane, ten vizuálny rozdiel je obrovský, proste vidieť sa bozkávať nevyvinutého teenagera so zrelou matkou mi naozaj príde už cez čiarku, možno keby bol starší bolo by to pre mňa akceptovateľnejšie. A že Britt Robertson vo svojich 20 rokoch hrá 14-ročnú, to je tiež priveľa. Chápem však, že mladšie ročníky môžu hodnotiť vyššie, keďže im film spĺňa mokré sny a spôsobuje vírenie v podbrušku. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Už samotné titulky vás nažhaví, že nepůjde o jen tak ucházející film, pak se to začne rozjíždět - především se jedná o můj výbuch smíchu a zastavení filmu asi na půl minuty než jsem popadla dech při scéně, kdy Aaron začne číst dopis od otce "Please find enclosed a rendering of the female genitalia." No a ten konec... perfektní. Žádný patetický nebo klišovitý, ale naopak. Ač jsem si přála happyend, tak se mi dostalu mnohem krásnějšího konce, tak trošku i realističtějšího. Nemám filmu co vytknout, naprosto výborní herci - hlavně hlavní trojice samozřejmě, ale ani Aaronův pošahaný spolubydla nebo zarostlá spolužačka, kterou znám z Girls, nebyli vůbec špatní. Takže dávám 5* a můžu si jen přát více takových krásných filmů ze života, které nebudou končit absurdně přešťastně a nereálně. Jinak Britt Robertson tu byla opět skvělá. A Kyle Gallnera jsem od Veroniky Mars snad nikde neviděla. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Mám rád tieto malé filmy. Majú srdce a aj to moralizovanie im zoberiete bez výčitiek. Zároveň ma teší, že sa tvorcovia rozhodli ísť inou cestou ako Absolvent, čo im sťažuje hru, aj keď sa to samé ponúkalo. Niečo na štýl Cucáka, ale citlivejšie ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama