Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování úspěšného amerického seriálu Scrubs. Znovu se vrací ikonické postavy jako JD (Zach Braff), Turk (Donald Faison), Elliot (Sarah Chalke) a Dr. Cox (John C. McGinley). Vracejí se jako učitelé a všichni společně zaučují nastávající doktory, kteří jim ale způsobují nemálo nepříjemných (a vtipných) momentů. (Džany)

Recenze (17)

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Jako většina webizod k jiným seriálům i tyto jsou zbytečné (čest výjimkách jako třeba Dexter: Early Cuts). Jedná se o některé nové rezidenty (např. ten Arab se tu objeví jen jednou), kteří se objeví v 8. řadě Scrubs, ale není třeba se s nimi seznamovat těmito webizodami, navíc je zde i odbočka k Legal Custodians, která je vtipná, ale k těm novým rezidentů se vůbec nehodí, je to spojené násilně. Na to, jak je to krátké, tak by to mělo být k smíchu a ne pouze k usmání. ()

kubyno 

všechny recenze uživatele

O tom, že to je kolosální průser se ani bavit nemusíme. Scrubs byly zakončeny snad nejlepším možným způsobem a tohle je prostě zbytečný, přehnaný a kdo ví co ještě. Ono ke konci už je to celkem dobrý seriál (bez JDho), ale už je to něco jinýho. Největší problém je, že začátek série je naprosto katastrofální (to, co se ve Scrubs dařilo držet na vlně vtipu, se tu propadlo do jámy trapnosti) a pak už se těžko člověk kouká bez znechucení. Tady prostě tvůrci hrubě překročili míru a i když celá série by na tři hvězdičky byla, tak kvůli původním Scrubs nad dvě nejdu. ()

Reklama

BMAJTZ odpad!

všechny recenze uživatele

Scrubs webizody, mno tahle trapnost asi vzniknout raději neměla. Mimochodem někteří zde nepopisují web seriál ale 9. sérii seriálu, tohle je něco jiného a je to vyloženě nekoukatelné. Vzali se prostě rezidenti z 8. série seriálu a udělalo se s nimi asi 12 tříminutových dílů web série, ve kterém účinkují i hlavní postavy seriálu. To je vše jinak trapnost nad trapnost, která nefunguje ani jako výplň. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Hanebně průměrné, místy až nezajímavé webiepizody k jinak excelentnímu seriálu. Seznámení s novými praktikanty vůbec nebylo nutné, samotné epizody se jim věnují tak akorát a nebýt zde pár slušných výstupů geniální postičky údržbáře, šel bych s hodnocením ještě níž. 5/10 ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Zoufalé webepizody, které dělají mému oblíbenému seriálu ostudu. Bohužel naznačují směr, jakým se Scrubs vydaly devátou řadou s novými "hrdiny", za což budu S:I nesnášet ještě víc. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama