Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Věk pětatřicet, introvert, chorobně plachý. To je Cyprien. Svůj čas dělí mezi práci IT manažera v módním časopisu Dress Code a kyberkavárnu, kde se schází s přáteli. Ti spolu s Cyprienem patří do generace „počítačových maniaků“, co tráví noci na internetu, sbírají DVD, pro které je Star Wars náboženstvím… a kteří jsou ve svém reálném životě někým jiným... (Magic Box)

(více)

Recenze (33)

Specs 

všechny recenze uživatele

Hláška: (Dvě partičky ajťáků z konkurenčních internetových kaváren Takashi a Godzilla se navzájem urážejí.) Takashi: - "Tak co, pořád hrajete na minitelu?" Godzilla: - "Takashi, kdyby blbost měla fórum, tak budeš webmaster." Takashi: - "Já ne, ale slyšel jsem, že tvoje máma připojuje úesbéčka v pekle." Kiki: - "Na tebe kliknu, dvakrát odkliknu, hodím to do koše a vysypu." Takashi: - "Víš co seš ty? Laser disk, kterej ani neexistuje." Kiki: - "Ale ne, firewall!" Godzilla: - "Ano, můj kámoš nemá štěstí, tak zapíná firewall." Cyprien: - "Mně se víc líbil ten laser disk." (Po chvilce.) "Hej, Takashi! Řekni nám, jestli ve svém bytě máš oprávnění přijímat kabelovku nebo satelit?" Godzilla: - "Cypriene, to nemá bejt otázka. To musí bejt narážka..." Takashi: - "Cypriene, zajímal by tě neomezenej víkendovej paušál na držení huby?" partička od Takashiho: (jednohlasně) - "Game Over!" (Cyprien později pro sebe.) Cyprien: - "No jo, měl jsem mu říct, že mám celoroční předplatné, abych moh mluvit tak dlouho, jak dlouho budu chtít. Jo, měl jsem to říct." ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Cyprien naprosto dokonale splňuje všechna ajťácká klišé, která na světě existují a taky i ta, která ještě nebyla objevena. Námět samozřejmě vychází z legendárního Jekkyla a Hydea. Ani to tvůrci nezastírají. Víc se mi teda líbila ta figurka ajťáka. Byla mi mnohem sympatičtější, i když to byla takový roztomilý ňouma. Umělecký ředitel časopisu byl totální blb. Potěšila mě přítomnost Catherine Deneuve. Je to stále okouzlující dáma. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Ubohost. Když je Cyprien looser, je film dost pitomý, vrší jedno stupidní klišé za druhým, ale tak trochu se na to ještě dá dívat. Když se postříká sprejem je to stupidní, stupidní a stupidní. Jak píše Kryton, stejně jako se praví ve filmu, "jednou kliknu, pak dvojklik,do koše a vysypat". Jen se to s tímhle filmem má udělat dřív než ho zkouknete. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nezáživná komédia o partičke vyjadrovaním, správaním aj výzorom "tak trochu" iných IT týpkov, ktorým kraľuje Cyprien. Toho tu hrá Elie Semoun (Daltoni, Asterix a olympijské hry), ktorý je dorobený tak, že by ho aj vlastná matka mala problém identifikovať. Dosť som sa na túto komédiu tešil, ale bohužiaľ väčšina hlášok pre ľudí s minimálnou hladinou IT vzdelania ide totálne do prázdna, príbeh je tuctový a správanie a výzor celej "mimóznej" party je fakt dosť odpudivé. (zažltnuté zuby, staré teplákové súpravy atď), takže ma paradoxne najviac potešila prerábka songu od Jermaine Jackson & Pia Zadora - "When the rain begins to fall" v záverečných titulkoch, čo teda naozaj neni dobrá vizitka. ()

eagle-eye 

všechny recenze uživatele

Jestli čekáte něco ve stylu IT crowd, budete hluboce zklamáni, stekně jako já... Český distributor se měl radši držet originálního názvu, čili by mi tím ušetřil hodinu a půl života. Jinak oblíbený výraz "ptákovina" se pro Švihlýho Cyprijána hodí náramně. Nebýt pár úsměvných odkazů na Hvězdné války a sem tam slušný osmdesátkový flák, tak dám odpad jak vyšitej... PS: Domnívám se, že pole IT je stále neoarané a že by se nějaká komedie z tohoto prostředí natočit měla... ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama