Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poměrně známý zahraniční pořad dorazil v době krize i k nám. Budete svědky snahy mnoha podnikatelů získat peníze na své originální projekty. Investory se tentokrát stali již finančně zabezpečení podnikatelé. Pan Tomio Okamura ještě před pár lety prodával popcorn a colu v Tokiu, nyní k nám vozí japonské zákazníky. Dalším příkladem je paní Dana Bérová, která se starala o majetek šlechtice Schwarzenberga. Každý se může přihlásit a pokusit se získat peníze na nové projekty, a televizní divák je svědkem, jak se bude žadatelům dařit. (RadimFišer)

(více)

Recenze (178)

Foxhound#1 

všechny recenze uživatele

Některé projekty jsou skvělé, jiné průměrné a další naopak šílené. Je vidět, že investoři jdou opravdu jen po výnosných projektech a na některé se pro nevýnosnost nedostane, byť jsou to mnohdy nápady originální a určitě by se daly uplatnit v širším měřítku. Problém ale je, že pro uvedení něčeho nového musíte mít i obchodního ducha a to tito vynálezci a kutilově většinou nemají a proti tomu investoři zase nemají čas a nechtějí dělat všechnu dřinu za ně. Jako formát reality show neokoukané a určitě koukatelnější jak 100x ojeté zpěvácké soutěže. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pořad, který tu měl být už možná o 15 let dříve, ale díky bohu za to, že aspon BBC své nápady posílá do světa. Přijde mi to ale také trochu unylé, místy tomu chybí šťáva, ale takový je asi holt někdy byznys. Já se u toho docela bavím a dá se to brát i jako dobré školení pro ty jež by chtěli někdy podnikat (nechť jich je jen více a více). 65% ()

Reklama

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě baví né proto, že tam chodí nýmandi, co si myslí, že udělají díru do světa svými cetkami, bez kterých by se obešel uplně každej, ale proto, že je s těmi cetkami odpálkuje solidně a upřímně ta porota. To mě na tom baví nejvíc. Navíc tohle má jenom jednu, defakto dvě série proč? 100krát zajímavější, než ostatní pořady, který dávaj 20 let do dnes např. ČR má talent, ČR má superstar, ČR umí tancovat.. tyhle hovna si strčte zpátky do prdele. Já chci pokračování tohoto pořadu prosím, Děkuji. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Netradiční a (ne)zajímavé nápady proti pětici velmi věcných a upřímných investorů, kteří nic neprotahují. Prakticky každá poznámka investorů je přesně mířený úder do domečku z karet nabízejícího, který často odchází buď velmi naštván nebo alespoň zklamán. Krom toho je Den D přehlídkou českých zručných ručiček, které tvoří neskutečné věci jako kolo s pákovým pohonem (nevím, jak to přesně vynálezce nazval) nebo láká vtipálky s jejich dokonalými podprsenkami z jistého anglického seriálu (fanoušci IT crowd vědí...). Přestože je Den D pořadem na tradičním světovém schématu působí v českém prostředí velmi dobře a díky slavné vynalézavosti českého národy jistě přinese hromadu zajímavých nápadů a vynálezů, které by často jinak divák neviděl (a některé by ho ani jinak nepobavily:)). ()

Standaa 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen třetí sérii, ale je docela sranda koukat, co některý podnikavci dokážou vymyslet. Absolutně nedokážu pochopit výběr interiéru. Proč to nemůže bejt v hezkym modernim kanclu s výhledem někde? Místnost kde se nachází moderátor je ještě horší, tam jsem myslim viděl i pavučiny. Za mě to ten pořad docela dost sráží dolů. Chápu že je to pořad převzatej z UK kde to vypadá stejně, takže ta otázka míří spíš na ně, a možná jim to licence nedovolila nijak měnit, ale ty interiéry jsou fakt hnusný. K porotě: někdo jako Rostock je tam třeba, Bérová a Pilný sympaťáci, Marta "levná data" Nováková oukej a nakonec Tomio Okamura, kterej mi tu vadil míň než v politice, ale furt dost. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (11)

  • Ve 3. sérii navštívila doupě VIP osobnost - Petr Novotný, jehož hlavním zaměstnáním je, jak sám říká, podnikání. Požadoval tři miliony korun za 15 % podíl. Peníze nezískal. (skrblik007)
  • Pětice investorů investovala ve 3. řadě do devíti projektů celkem 13 954 143 Kč. (skrblik007)

Reklama

Reklama